Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny dom

Recommended Posts

spodobały nam się te płytki prawdopodobnie zakupimy na całą podłogę oprócz łazienki będzie jodełka :)

http://i2.fmix.pl/fmi62/266dbba1001d8c974e1f30f7/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi1925/b6bd51c8000133ef4e1f30f9/zdjecie.jpg

jak dobrze pamiętam to drugie zdjęcie daje rzeczywistą barwę

gres 50x12,5cm

Edytowane przez słońce 2

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aaa bez podajnika, to odpada, my zbyt czesto wyjeżdżamy .Również ze względu na pracę nas obojga regularne podrzucanie do pieca jest niemożliwe.

Kuchnie angielskie (typ stata )często mają granitowy blat. Ale nie wiem jak to jest z kuchniami ikea. Bo trzeba pod blat z granitu szafki wzmocnić, a zupełnie nie wiem jak sie to robi i czy to w szafkach ikea jest łatwe.

Fajne płytki skąd je wytrzasnęłaś? Ile kosztują? Googlałam, ale nie mogę znaleźć.

A tak sobie pomyślałam z tymi kuchennymi płytkami... a gdyby je tak wykończyć taką chromowaną listwą jaką mam w hanutkowej łazience??? U mnie jest pomiędzy płytkami, ale miałabyć też na górze, więc chyba się nadaje. Zresztą wykańcza u mnie też podłogę w łazience (granica pod drzwiami z przyszłą drewnianą podłogą).

Oczywiście nie wiem, czy ten chrom do czego kowiek będzie pasował;) ale taka luźna propozycja:lol2:

anagat wiesz z tym piecem to jest tak że palnik sobie podaje pelet

ale muszę poczytać o tym jeszcze bo z mężem sie mijamy i nie mogę sie dokładnie od niego dowiedzieć

a płytki są w castoramie lub praktikerze wystawione obok woodenticów kosztują w łodzi 97zł/m2 są równiutkie nazywaja się arteak rovere ciężko je znaleźć w internecie tylko jakieś zagraniczne strony

madziu dobry pomysł czuję że moja kuchnia w planach robi się coraz bardziej nowoczesna :) a chciałam zrobić do niej szydełkowe zazdrostki haha

zobaczymy co wyjdzie z tym blatem czy kamieniarz przywiezie ładny kamień

oj weri jeszcze wszystko może się zmienić, narazie nic nie kupujemy choć bardzo bym chciała.

bawimy się jeszcze z ociepleniem, idzie powoli ale do przodu.mąż juz nie ma siły :)

idę nadrabiać zaległości bo net mam dostępny po 24:00 limit wyczerpałam:)

• 3 weeks później...

napewno znajdzie sie dla niego miejsce może być gdzieś obk kanapy fotela jako podręczny stolik do odstawienia kubka pilota.

narazie stoi w obecnym pokoju. ustawiłam storczyki jakieś muszelki i biało czarną szkatułkę. gdyby nie to forum nie zwróciłabym pewnie na niego uwagi a tak leciałam do sklepu rano specjalnie:)

ooliwka pokaż swoją sofę i wogóle juz czas zebyś zalożyła swój wątek:)

Edytowane przez słońce 2