michalz2x 27.02.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) Witam. Bardzo prosze o porade - jaka pape i styropian nalezy zastosowac na izolacje pozioma? Na scianie fundamentowa bedzie zastosowana papa SBS FUNDAMENT firmy ICOPAL. Ile nalezy jej wypuscic poza sciane fundamentowa oraz jaki styropian oraz jak go klasc jako izolacje. Czy kladzie sie styropian bezposrednio na pape? W projekcie jest 8 cm (czy kladzie sie 2x4 cm na zakladke?) takie opinie gdzies slyszalem. W jaki sposob laczyc izolacje pozioma? Dzieki za wszelka pomoc. Pozdr. K. Edytowane 27 Lutego 2011 przez michalz2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 27.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 chodza opinie (sam nie doswiadczylem), ze papa wchodzi po jakims czasie w reakcję z styropianem i robi się nieciekawie:) czy to prawda - na razie sam szukam informacji bo jestem przed taką czynnoscia. U mnie wstepnie zaplanowalem - piach, chudziak,styropian, jastrych i posadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 28.02.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 (edytowane) chodza opinie (sam nie doswiadczylem), ze papa wchodzi po jakims czasie w reakcję z styropianem i robi się nieciekawie:) czy to prawda - na razie sam szukam informacji bo jestem przed taką czynnoscia. U mnie wstepnie zaplanowalem - piach, chudziak,styropian, jastrych i posadzka to zalezy jaka papa i jaki styropian dla bezpieczenstwa swego i izolacji termicznej nie zaszkodzi folia budowlana pomiedzy pape a styropian, koszt ogromny nie jest zaplanuj jeszcze izolacje pozioma przeciwwilgociowa Edytowane 28 Lutego 2011 przez face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 28.02.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam. Bardzo prosze o porade - jaka pape i styropian nalezy zastosowac na izolacje pozioma? Na scianie fundamentowa bedzie zastosowana papa SBS FUNDAMENT firmy ICOPAL. Ile nalezy jej wypuscic poza sciane fundamentowa oraz jaki styropian oraz jak go klasc jako izolacje. Czy kladzie sie styropian bezposrednio na pape? W projekcie jest 8 cm (czy kladzie sie 2x4 cm na zakladke?) takie opinie gdzies slyszalem. W jaki sposob laczyc izolacje pozioma? Dzieki za wszelka pomoc. Pozdr. K. budynek podpiwniczony czy nie? woda gruntowa wysoko, jaki grunt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts