kksia 28.02.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 No właśnie. Teraz w dzień jest cieplutko, ale w nocy chyba jeszcze za zimno. Jakieś wskazówki dla zupełnie zielonej w ogrodnictwie osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.02.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Zależy co i jaka temperatura na dworze. W zamarzniętą ziemię raczej nie da się niczego wysiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 28.02.2004 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Nie jest zamarznieta, sprawdzałam. Dookoła śnieg, ale w szklarni nie jest zamarznięta (przynajmniej na szpadel, bo dalej nie sprawdzałam). Zdaje się, ze w dzień słoneczko już ładnie grzeje. A siać chcę np. rzodkiewkę, sałatę, marchew i ogórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 29.02.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Nie jest zamarznieta, sprawdzałam. Dookoła śnieg, ale w szklarni nie jest zamarznięta (przynajmniej na szpadel, bo dalej nie sprawdzałam). Zdaje się, ze w dzień słoneczko już ładnie grzeje. A siać chcę np. rzodkiewkę, sałatę, marchew i ogórki. Rzodkiewkę możesz zasiać marchewkę też i od biedy sałatę ale ogórki nie gdyz są wybitnie ciepłolubne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 08.03.2004 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Nie posiałam jeszcze, i chyba dobrze. Jak się zrobiło w miniony czwartek minus 10 stopni C, to trochę zamarzło i w szklarni. Ziemia, z takiej mięciutkiej, zrobiła się zbrylona i znacznie twardsza. Poczekam, tylko ile jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozor 09.03.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 jak ci sie tak spieszy to wysiej w skrzynki, potem tylko przesadzisz to szklarni jak zrobi się cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 12.03.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 jak ci sie tak spieszy to wysiej w skrzynki, potem tylko przesadzisz to szklarni jak zrobi się cieplej Tak szczególnie rzodkiewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts