Blackluk 27.02.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam serdecznie Na wiosnę rozpoczynam rozbudowę domu (nadbudowa na tarasie ). Cały czas miałem w planie parkiet w salonie, jednak teraz waham sie czy nie lepiej płytki drewnopodobne. Będzie tam podłogówka i teraz wielka prośba do was, po pierwsze pokażcie swoje podłogi z takiego rodzaju płytkami, po drugie jaką fugę tam trzeba zastosować. Wiem że katalogowo sa one dość spore, ale ja myślałem tak o 2 mm. Każde zdjęcie mile widziane. Jak będę zaczynał rozbudowę to oczywiście założę dziennik może kogoś to zainteresuje Pozdrawiam serdecznie Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.02.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Zgodnie z Twoim statusem: poszukaj zanim zapytasz Na Wnętrzach jest cały wątek poświęcony płytkom drewnopodobnym: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?64040-P%C5%82ytki-gresowe-imituj%C4%85ce-drewno-POMOCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackluk 28.02.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Szukałem ale jak widać w nieodpowiednim dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts