christof333 27.02.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Czy Ktoś może się podzielić informacjami o użytkowaniu takiego brukuPlanujemy ułożenie kostki brukowej i nasz wybór padł na klinkier albo granit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 28.02.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Po deszczu bywa śliski. Ja osobiście wolę kostkę z dekorem (posypką) np. Libet. Ma ona również swoje wady. Myślę, że top przede wszystkim kwestia zastosowania i potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 28.02.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Bruk z klinkieru nie jest śliski po deszczu. Mam i srawdza się znakomicie. Jest kilka krótkich wątków na ten temat. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 28.02.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 np tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts