Krzysztof 14.05.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 W zeszłym roku górale postawili mi dach! Wszystko było pięknie i cacy, aż wczoraj przeszło u nas oberwanie chmury!!! Mam trzy kominy przechodzące przez połać dachu uszczelnione Wakaflexem. Niestety podczas tej ulewy wokół kominów popłynęła woda!!!! Jak to poprawić? Czy wystarczy uszczelnić silikonem, czy też trzeba na nowo wykonać obróbki kominów?????Przy małym deszczu nie zauważyłe, aby cokolwiek ciekło!Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, to czekam! Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 14.05.2002 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 Sprawdz dobrze jak są uszczelnione fugi między cegłami zdarza się że taśma tam nie chce sie przykleić. Tak było u mojego teścia po silnym deszczu po fugach przepływaława woda. Uszczelnienie silikonem załatwiło sprawę juz dwa lata nie cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 15.05.2002 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Kominy nie są murowane z cegieł! Są to kominy Schiedel'a a obłożone są płtyką klinkierową! Spróbuję wdrapać się na dach i obejrzeć Wakaflex! Czy ktoś jeszcze ma jakieś pomysły? Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 15.05.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Jak masz wykonana czapke komina ? Ma kapinos ? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 15.05.2002 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Kapinos był! Ale gościu oklejał płtyką klinkierową i chyba o tym zapomniał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 15.05.2002 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Miałem ten sam problem wypełnienie fug między płytkami załatwiło sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 15.05.2002 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Co to jest kapinos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts