ozzie 28.02.2004 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 patrzylismy na strone http://www.interdoor.com.plLadne drzwi.. Czy ktos ma z tej firmy i jakie one naprawde sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pAnna 01.03.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 My tez nosimy sie z kupnem drzwi wejściowych tej firmy (TOWER D1 jabłoń) - i rowniez czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Łukasz__F 07.03.2004 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Tez mi si epodobaja te drzwi i prawdopodobnie sie zdecyduje na nie. Model manhatan. Wygladaja na solidne tylko ze troche drogie, a szczegolnie oscieznice - 509 zl na mur o grubosci 14-16 cm to troche przesada ale zachorowalismy na nie i pewnie sie zdecydujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaran 04.04.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 ja mam takie drzwi. wyglądają ok ale to tylko MDF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 04.04.2004 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Szaran, czy mozesz podac ktory model tych drzwi masz w domu i w jakim kolorze. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaran 06.04.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Mam model Manhatan w kolorze jasnego buku.Szyby matowe.W/g mnie kosztują ciut dużo jak na wyrób z MDF-u.Ale ładne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOVIK 06.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mam ich drzwi od czterech lat: drzwi zewnętrzne i wewnętrzne!Nie polecam, nie dajcie się nabrać na nowoczesny design... Drzwi zewnętrzne wykręciły się chociaż były zamontowane w miejscu zadaszonym, z wewnętrznych odchodzi laminat, Interdoor może to naprawić ale odpłatnie... Paranoja! Zrobili bubel i za naprawę chcą zapłaty... Szkoda że takiego forum nie było 4 lata temu jak szukałem drzwi na pewno bym sie nie zdecydował... Poczytajcie sobie...http://forum.muratordom.pl/drzwi-interdoor-ku-przestrodze,t112491.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 10.05.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 odklejanie się laminatu jest w Interdoorze nagminne mają za gruby laminat i za słaby klej do tego podobnie z fornirami często niedolakierowane lub uszczypane a potem przyjedzie pan z fabryki i pod takimi uterkami napisze błąd montażu.Nie polecam drogie i słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts