lulkas 28.02.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 zamiast Jak wybrać najlepszy projekt domu? jak w temacie ranking najlepszych projektów domów w Polsce?Jak ktoś zbudował lub buduje, to wie. Kusi budowa drugiego domuWedle powiedzenia, pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela, trzeci dla siebie. Wybieramy...Benedykt, Konkursowy, Oliwka, Projekt M05, Archon +, Horyzont, a może Murator?to całkowicie legalne:), kandydatury mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 28.02.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Przede wszystkim żaden projekt z katalogu nie jest najlepszy marketing niestety wymaga produkcji bubli. Najlepsze auta pochodzą z ręcznej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 28.02.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Projekty z katalogów są ok. Wydaje mi się, że mylimy dwa pojęcia - projekt domu i adaptacja projektu domu. Ręczna produkcja - tu się zgadzam, trzeba projekt przystosować do nas, do cioci, do dzieci, do działki, do stron świata i co tam jeszcze wymyśli sobie żona to architekt dostosuje:)Chodziło mi o ranking projektów niemal idealnych, które są zrealizowane bądź już niedługo będą urzeczywistnione. Tak jak już pisałem, korci by drugi raz zbudować dom. Mnie osobiście ostatnio wpadł w oko projekt domu Projekt domu - Domowe zacisze - Murator M24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts