bluezee 01.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zamówiłam litery i podałam złe wysokości liter czego nie mogę sobie darować. W moim odczuciu są za duże. Nie zdawałam sobie sprawy,że w realu będą wyglądać jak olbrzymy przez tą wysokość i czcionkę. No poprostu mój błąd. A wy co myślicie? Mogą zostać takie czy lepiej będzie jak wymienie je na inne??? Z góry przepraszam za jakość zdjęć, które wykonywane były komórką bo nie mam chwilowo aparatu. Kolory są trochę przez to przekłamane. Podłoga jest biała a na zdjęciu wygląda jak żółta, ale to nie jest teraz istotne. Wypowiedzcie sie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 bluezeejak dla mnie jest ok. są wyraziste i dodają wnętrzu charakterku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.03.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 nawet nie widać że miało być inaczej, wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 01.03.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Moim zdaniem też jest dobrze, jak jest. Wydaje mi się, ze mniejsze mogłyby zniknąć, gdy na półkach pojawi się coś jeszcze. A na pewno sprawiałyby wrażenie zbyt małych. TAkie większe są dobrym i mocnym akcentem w tym wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 01.03.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Poważnie mówicie:)??? A ja myślałam już, że ten zakup to totalna klapa. Chodzi mi tylko o wielkość bo do wykonania tych liter nie mam żadnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 bluezeepisałaś mi że się rzuca w oczy jak tylko sie wchodzi. takie ma zadanie. jakby wtapiał się w półki to by tylko stanowił element bałaganu na półkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 01.03.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Z czego są te litery i gdzie je zamawiałaś? Moim zdaniem też nie są za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 01.03.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No to mnie pocieszyliście. Ciesze się,że pasują. A zamawiałam je w Rabose Workshop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 01.03.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Litery sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.03.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 fajne są mniejsze by sie zgubiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts