Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sklep online impressionen ;)

Kasia_1982

Recommended Posts

Witajcie, mam pytanie do tych, którzy lubią i znają tę stronkę- czy znacie inną,z podobnym asortymentem/w tym stylu ( głównie chodzi mi o akcesoria łazienkowe)?? mogę sama sobie poszukać tylko nie wiem za bardzo jak to określić w wyszukiwarce, dlatego pytam, bo może ktoś akurat zna sklepy online z rzeczami w tym stylu do łazienki???

anse

ja uwielbiam szukać przez google grafika, i może kasi uda się coś tak osiągnąć. problem w tym że przy artykułach dekoracyjnych naprawdę ciężko znaleźć coś DO KUPIENIA w ten sposób. wyskakuje kupa wstrętnych kiczów, dużo ślicznych inspiracji ale realnych produktów w sklepie on line - wartość bliska zeru. już lepiej przebrnąć przez kiczowate allegro. tam przynajmniej są rzeczy do nabycia od zaraz.

poza tym rzeczy w impressionen są dość specyficzne - stąd zapewne trudność. jak będziesz miał kiedyś chwilke to zajrzyj www.impressionen.de w pracy ci sie pewnie nie przyda ale może akurat komuś podpowiesz bo kuchenne rzeczy też są

widziałęm tą stronkę na DE a, jestem, często w DE i powiem ze można trafić dobre ceny , ale jeżeli porównamy je z wysyłką to jednak u nas bardziej się opłaca i niekiedy jakośc jest porównywalna , lecz trzeba patrzeć czy < czajna > :) a w allegro powiem ze to sa artykuły podobne ,ale czy Idące do jakości >/ _pozdrawiam

• 3 months później...