Kasia_1982 01.03.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witajcie, mam pytanie do tych, którzy lubią i znają tę stronkę- czy znacie inną,z podobnym asortymentem/w tym stylu ( głównie chodzi mi o akcesoria łazienkowe)?? mogę sama sobie poszukać tylko nie wiem za bardzo jak to określić w wyszukiwarce, dlatego pytam, bo może ktoś akurat zna sklepy online z rzeczami w tym stylu do łazienki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ja akurat kupuje u nich artykuły dekoracyjne. niestety nie znalazłam sensownego zamiennika. no może poza home&you ale on nie jest sklepem online (choć ma zamiar być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 02.03.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 nie weim czy to się przyda ale masz najprostszy sposób wyszukania pasujących tobie akcesorii http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl&newwindow=1&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&biw=1280&bih=539&tbs=isch%3A1&sa=1&q=akcesoria+%C5%82azienkowe&btnG=Szukaj&aq=f&aqi=&aql=&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 anseja uwielbiam szukać przez google grafika, i może kasi uda się coś tak osiągnąć. problem w tym że przy artykułach dekoracyjnych naprawdę ciężko znaleźć coś DO KUPIENIA w ten sposób. wyskakuje kupa wstrętnych kiczów, dużo ślicznych inspiracji ale realnych produktów w sklepie on line - wartość bliska zeru. już lepiej przebrnąć przez kiczowate allegro. tam przynajmniej są rzeczy do nabycia od zaraz. poza tym rzeczy w impressionen są dość specyficzne - stąd zapewne trudność. jak będziesz miał kiedyś chwilke to zajrzyj www.impressionen.de w pracy ci sie pewnie nie przyda ale może akurat komuś podpowiesz bo kuchenne rzeczy też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 02.03.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 widziałęm tą stronkę na DE a, jestem, często w DE i powiem ze można trafić dobre ceny , ale jeżeli porównamy je z wysyłką to jednak u nas bardziej się opłaca i niekiedy jakośc jest porównywalna , lecz trzeba patrzeć czy < czajna > a w allegro powiem ze to sa artykuły podobne ,ale czy Idące do jakości >/ _pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 zazdroszczea może jednak nie zazdroszcze - pewnie bym zbankrutowała. czemu nikt jeszcze nie wpadł na pomysł otworzenia takiego sklepu w polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 02.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 http://www.google.pl/images?q=Seifenspender&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi&biw=1280&bih=539 http://www.google.pl/images?q=WC-B%C3%BCrstenhalter&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi&biw=1280&bih=539 http://www.google.pl/images?q=badaccessoires&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi&biw=1280&bih=539 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 02.03.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Janse,że szukam przez google grafika i też tak szukałam wpisując "akcesoria łazienkowe" we wszystkich znanych mi językach ale tak jak napisała Efilo, ciężko znaleść coś w guście "impressionen" :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.03.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 jeśli poszukujesz akcesoriów łazienkowych - duży wybór był na sapone.plnie do końca w stylu impressionen, ale sporo ładnych rzeczy tam widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Oj nie - moim zdaniem kompletnie nie w stylu Impressionen, a i ceny makabryczne Taniej byłoby do Niemiec skoczyć, gdyby I. lub Schneider miały sklepy stacjonarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.03.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 tak, ceny są owszem mankamentemale strasznie mi się podoba szary dywanik łazienkowy a póki nie mam szyby na wannie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 21.06.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Pytanie do kupujacych na impressionen.de, jak długo jest realizowane zamówienie towaru będącego na stanie magazynowym? Zamówiłam dywanik łazienkowy, zapłaciłam, czekam i zaczynam się trochę martwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts