Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto pokrył dach czerwonym Brassem ?

Recommended Posts

Gość megy

Jeżeli wybraliście kolor czerwony, to jakiego koloru kupiliście klinkier na komin i jakiej firmy?

Planujemy pokryć dach czerwonym brassem. Jaki wybrać do tego kolor klinkieru na kominy, żeby to ładnie wyglądało z ceglastą czerwienią dachówki ? Dodam,że ściany są piaskowe, stolarka teak i cokół z klinkieru będzie musiał być takiego samego koloru jak komin. Proszę o pomoc tych, którzy ten wybór mają za sobą i mają więcej zmysłu artystycznego niż ja.

https://forum.murator.pl/topic/15444-kto-pokry%C5%82-dach-czerwonym-brassem/

Jeżeli wybraliście kolor czerwony, to jakiego koloru kupiliście klinkier na komin i jakiej firmy?

Planujemy pokryć dach czerwonym brassem. Jaki wybrać do tego kolor klinkieru na kominy, żeby to ładnie wyglądało z ceglastą czerwienią dachówki ? Dodam,że ściany są piaskowe, stolarka teak i cokół z klinkieru będzie musiał być takiego samego koloru jak komin. Proszę o pomoc tych, którzy ten wybór mają za sobą i mają więcej zmysłu artystycznego niż ja.

Myślę, że czerwony Braas = ceglasty Braas , a taki właśnie mamy u siebie. Elewację komina i fundamentów wykonaliśmy z płytek klinkierowych Przysucha, okna też mamy w odcieniu teakowym, ściany na razie białe, docelowo piaskowe :p .

Pzdr

https://forum.murator.pl/topic/15444-kto-pokry%C5%82-dach-czerwonym-brassem/#findComment-250988