leszal 01.03.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witajcie, mam do zdjęcia warstwę humusu przed budową domu w centrum Pruszkowa. Proszę dajcie namiary na sprawdzonego operatora, który poradzi sobie ze zdjęciem zmarznietego humusu i będzie przystępny cenowo. Z góry dziękuję i Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 02.03.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ja polecam pana koparkowego: 502090126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszal 02.03.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Napisz proszę coś więcej: 1. Skąd jest człowiek ?2. Jaką koparką operuje ( małe czy duże przednie koła , przednia łyżka otwierana ? )3. Czy pracował sprawnie czy "na godziny" ? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 03.03.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Napisz proszę coś więcej: 1. Skąd jest człowiek ? 2. Jaką koparką operuje ( małe czy duże przednie koła , przednia łyżka otwierana ? ) 3. Czy pracował sprawnie czy "na godziny" ? Dzięki i pozdrawiam z okolic Błonia JCB z otwieraną łyżką (nie na równych kołach) całkiem sprawny, sporo podpowie (wydawało mi się, że to nic skomplikowanego ale warto czasami się poradzić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts