agata.kmisti 01.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Mam pytanie: co to jest Domapor? Jeden z wykonawcow pisze, ze buduje z betonu komorkowego niemieckiej firmy Domapor. Probuje znalezc jakies informacje na internecie na temat tego produktu, jednak cos mi nie idzie. Wyswietlaja mi sie strony niemieckie (tego jezyka nie znam), albo jakies ogolnikowe po polsku. Czy ktos moze mi opisac ten produkt , napisac o wadach/zaletach, o tym jak Domapor trzyma cieplo i czy rzeczywiscie mozna go porownywac z Ytongiem (albo czy moge prosic o linka do takich informacji)? Dzieki z gory! Edytowane 1 Marca 2011 przez agata.kmisti literowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 02.03.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Moim zdaniem tu nie ma sensu się za bardzo nad czym zastanawiać. Beton komórkowy to jest beton komórkowy, Niemcy nie robią gorszego niż Polacy .A jak z Niemcowni, to równiutki, czyściutki, bez syficznych domieszek, ekologiczny - miód malina! I do tego zgodny z 5 milionami niemieckich norm. Jak szpec od murowania poleca, to brać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 02.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jawohl, mein Fuhrer !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 02.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 To się pisze: Jawohl, mein Führer, a właściwie to nawet Jawohl, Mein Führer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 03.03.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 mam problem techniczny z tym u /tzn nie umiem tu napisać/ literki "u umlaut" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts