Konieczki 26.04.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witaj Inez W komentarzach do dziennika pytałam się o płytki jasnoszare na parterze (czy dobrze pamiętam ze to Signumy z Nowej Gali ) czy jesteś z nich zadowolona i czy je polecasz bo wlaśniej jestem przed wyborem Pozdrawiam i czekam na więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 01.06.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 No nic nie doczekałam się opinii włascicielki na temat plytek z gali ale wiem jedno sa ŚLICZNE (bo juz je mam u siebie na budowie) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.06.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Pokój dziecięcy wspaniały dodałam do swych inspiracji, właśnie nad tymi meblami się zastanawialiśmy, czy są funkcjonalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.06.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 przepiękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniulka29 02.06.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ines co to za płytki w łazience dolnej te szare sa bardzo ładne i delikatny odcien szarości maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts