rafpol96 02.03.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ciekawą propzycją jest ostatnio budowa domów ze starego drewna. We francii jest to bardzop popularne a zwłascza w alpach. moim zdanie m jest to ciekawa alternatywa co o tym myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subfosylny 06.03.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Co to znaczy ze starego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafpol96 09.03.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 tego typu domy. są bardzo poularne we Francji. Są zrobione z drewna ozydkanego ze starych stadół, domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 09.03.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 to u nas Francuzi mieli by eldorado materiału do wyboru do koloru, dom na zdjęciu wygląda jak niedokończona budowa ale coś ma w sobie. Morze jak tam taka moda to nasze stare chaty by do nich przenosił w Francji to bym sobie popracował mają cieplej a i pewnie dlatego że to modne to i nieźle by zarobił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montwa 14.03.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ja tam chyba wole zeby te stare domy staly zamiast je rozbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 14.03.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 tego typu domy. są bardzo poularne we Francji. Są zrobione z drewna ozydkanego ze starych stadół, domów. Czy pokazane na fotkach domy są budowane ze starego drewna czy po prostu się zestarzały przez lata ?Przecież w Alpach jest mnóstwo takich domów ale zawsze byłem przekonany , że nie impregnowane i nie myte bale właśnie tak się starzeją ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 25.03.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ja tam chyba wole zeby te stare domy staly zamiast je rozbierac Niekonicznie rozbieranie = niszczenie. Mozna zestawic na nowo stary dom w nowej lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiryn1 04.09.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Widziałem na Podlasiu domy ze starego drewna, bardzo często są to stare domy stawiane na nowych podwalinach w nowych miejscach. Niegłupi pomysł, ale można przecież też z nowego drewna, chyba, że ktoś dostał taką starą chałupkę w spadku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniecha_a 22.09.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ja widziałam z jednym z programów telewizyjnych jak właścicielka pól lawendowych opowiadała skąd wzięła swój dom w stylu góralskim na mazurach. I okazało się, że przeniosła chatę w stylu łemkowym Fajnie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkros 25.09.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 I takie konstrukcje są trwałe? Dobrze się sprawdzaja przez lata? Niebywałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golfgolf 05.10.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Piękne i z charakterem. Lubię takie! Niestety w Polsce coraz mniej W Otwocku pod Warszawą wciąż są drewniane ŚwiderMajery, choć z każdym rokiem znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slimaak 15.10.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Czy ja wiem - osobiście nie zdecydowałbym się na taki krok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia_87 29.10.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ale czy to w ogóle jest trwałe? bo mam co do tego spore wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts