Paweł70 27.08.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 proponuję blachę z huty tyssen krupp pladur teraz ma nową powłokę ochronną , nie ocynk tylko powłokę cynkowo magnezową a cena dużo tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjd3 27.08.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Odwiedziłem lokalnych dystrybutorów. Utwierdzili mnie tylko w tym , że w temacie Pruszyński coś jest na rzeczy. chyba poszukam innej. Dziekuje za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 27.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja tez dośc długo szukałem blachodachówki. Przeszedłem przez Balexa, Tyssen Krupp, Arcelor Mittal. Stanęło na Rukki Mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atomic 27.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Jam mam Sarę Budmatu.Także robiona ze Szweckiej stali SSABhttp://images33.fotosik.pl/127/68001f142a7c3e9em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 27.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A mi po długich poszukiwaniach (ale internetowych) najbardziej podoba sie blachodachówka Wenus z BudMat-u. Ma powłoke prelag NOVA i najwyższą falę. No i ma 30-letnia gwarancję. Tyle z internetu ale co z praktyką. Czy ktos ma ja położoną. A może jakieś zdjęcie? Acha i ja bym chciała połysk, bo domek będzie w lesie iglastym. Co byście radzili? Czy to dobry wybór. Czy braś lokalną blache - tanią - z 10 - letnia gwarancją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzankis 27.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja tez dośc długo szukałem blachodachówki. Przeszedłem przez Balexa, Tyssen Krupp, Arcelor Mittal. Stanęło na Rukki Mat. Podobnie jak u mnie,również Ruukki Maxi Nova mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjd3 28.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dzięki specjajne dla M@riusza Radom za podpowiedż dotyczączą blachy Bratex. Znalazłęm wzór podobny do tej Pruszyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.08.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Nie ma sprawy. 2 na 3 dekarzy, którzy wyceniali dach, polecili Bratex i ich blachę w powłoce Prelaq Nova. 30 letnia gwarancja na blachę i powłokę mnie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjd3 28.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 M@riusz Radom czy tą korzystną cenę znalazłeś właśnie w Radomiu? Wiem , że tam jest duży dystrybutor Bratex. Byłbym zobowiązany za podpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.08.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witamczy ma ktos moze na dachu blachodachowke Decra z firmy Icopal?Jezeli tak to prosze o info na temat cen i jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.08.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 w Radomiu jest ciur drożej - około 35 PLN brutto za m2. W Ostrowcu możesz kupić to samo za 31,70 PLN. Ostatecznie zdecydowałem się na zakup w Radomiu a to z tego względu, że przedstawiciel firmy radomskiej, pan Grzesiek, był u mnie na obmiarze dachu dwa razy i trochę swojego czasu dla mnie poświęcił. Chciałem się zachować honorowo i zakupić to u niego, mimo tego, że w Ostrowcu miałbym blachę tańszą o 850 PLN ... Cóż, przeboleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpejczyk 28.08.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A ja mam krona kolor ceglasty mat.Bardzo ładne prfzetłoczenia i swietnie wyglada na dachu.A cena... .25 zł m2 brutto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjd3 29.08.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Rozmawiałem wczoraj z panem z Radomia. Zapewnił mnie że jeśli zamówię blachę od SSAB to na bank taką dostanę. Przekonuje mnie to . Jadę zobaczyć na żywo i muszę się decydować bo ekipa zapowiada się za tydzień - dwa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 29.08.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja się zastanawiałem ale cena mnie zabiła. Elegance 120 zł/m2Mam namiary na b. miła panią z Icopala. jak chcesz to daj znać na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooky.gdynia 30.08.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Witam.A może coś odbiegającego od klasyki? Dzisiaj czytałam dziennik jednego z forumowiczów i zanotowłam Jego pomysły na blachodachówkę: http://www.metrotile.com.pl/http://www.bratex.pl/produkty/pokrycia-dachowe/blachodachowka/http://www.najlepszablacha.pl/blachodachowka.php Pozdrawiam, Mirella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funar 31.08.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ja osobiście wybrałem BALEX METAL, trochę drożej niż przeciętnie, ale wartotutaj link do sprawdzenia cenniki wszystkich materialów są http://www.balex.eu/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 20.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Hey Nie wiem co wybrałeś,ale ja mam na dachu Sare z Budmatu z blach SSAB.Bardzo dobre wykonanie,nie widac łączeń (jak np. u sasiadki kóra ma Balexmetal).Do wyboru masz połysk,mat lub Nova,czyli powłoka gruboziarnista (do wyboru połysk i mat).CO do Budmatu,to robia blachodachówke rowniez z blach austriackich i niemieckich. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JARO175 25.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam, Chce kryc dach blachodachowka. Czy sa jakies pozytywy krycia blachodachowka w porownaniu z dachowka oprocz tych oczywistych. Jakiego producenta blachodachowki byscie polecili mi? Wiem ze jest masa niskiej jakosci blachodachowki na rynku, czego chcialbym uniknac. Jakas konkretna blachodachowke proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 25.11.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Szwedzka SSAB, powłoka Prelaq Nova. Np Bratex. Mam u siebie, bardzo mi się podoba ( i przetłoczenia ok, i powłoka ok, trudno się rysuje ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JARO175 25.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Czy mozesz powiedziec jaka jest roznica w cenie w porownaniu z przecietna, polska blachodachowka tak z czystej ciekawosci oraz dac jakies namiary na nich. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts