Whisper 06.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Jaką? Z posypką mineralną. Cena zabija, ale efekt również - każdy się mnie pyta "CO TO JEST TO NA DACHU :o" A co do Blachotrapezu to trzymałbym się z daleka. Widziałem ich warunki gwarancji. Oprócz tradycyjnego "Nie odpowiadamy za...", to hitem sezonu jest możliwość reklamowania dopiero gdy problem występuje na min 10% powierzchni dachu. Czyli przy moim dachu (350m2) mógłbym reklamowac dopiero gdy co najmniej 35m2 jest np. zardzewiałe Jak 30m2 rude zeżarło to wszystko jest według nich OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JUREKM68 08.09.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 JESTEM JUŻ ZDECYDOWANY NA 99% NA BLACHODACHÓWKĘ Z BUDMATU SARA JEŻELI KTOŚ MA TAKOWĄ TO WDZIECZNY BYM BYŁ ZA WSZELKIE INORMACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 08.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja mam. Dwa lata na dachu, jestem zadowolony. Dobrze się układa na dachu, nie widać łączeń.Ze względu na bliskość lasu wybrałem z połyskiemDo obróbek weź grubszą blachę, gdyż pod wpływem temepratury w kilku miejscach powstały niewielkie fałdy. PozdrawiamMobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JUREKM68 09.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dzięki za info złożyłem dzisiaj zamówienie w firmie dachcentrum na blachę sara mat jest tego około 320m2 cena około 12600zł bez rynien powiedzcie co sądzicie o rynnach plastikowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 JurekA jaki masz projekt dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JUREKM68 12.09.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 dach domu mówiac krótko jest poplątany z pomieszanym, w projekcie powierzchnia dachu wwynosi 235 m2 firma wymierzyła że bedzie potrzeba na przykrycie około 320m2 (pomiary robiło kilka firm i były do siebie zbliżone) dach jest wielopołaciowy na domie parterowym i w dodatku z garażem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 28.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Musze pilnie zmienić poszycie dachu bo chce w zimie zaadaptować poddasze na mieszkanie.Byłem zdecydowany na Plannje ale słysze głosy że lepszy Lindab. (Plannja ma takie matowe kolory)Sam już niewiem.A czasu coraz mniej.Mam dach o spadku z dwóch stron 45 stopni taki mały domek jednorodzinny ok 180 kw dachu.Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.09.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Mam położoną blachodachówkę Sara z firmy Budmat z Płocka.Kolor ceglasty mat.Z daleka wygląda jak dachówka ceramiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 03.10.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Chodzi mi głównie o jakość , trwłość ale i o wygląd.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaaaa 02.11.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Przeczytałam ten artykułhttp://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,61578,2790728.html i prosze o pomoc.Jakiej firmy jest to dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaaaa 02.11.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.11.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 zagladnij do dziennika Wishperow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 02.11.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Zapewne chodzi o to: http://www.ahiroofing.pl/dachowka_corona.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaaaa 03.11.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Kochani - dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaaaa 03.11.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Kochani - dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Polecam Rautaruukki .Leżu u mnie od 4 lat w (ceglastym kolorze- ok. 300 m kw.).Nic się złego z nią nie dzieje.Mieszkam na skraju lasu i o zgrozo patrząc na niektóre domy pokryte dachówka widzę jak pięknie rosną na nich glony(chodzi mi głównie o cementowe:Brassa itp)Nie mówie że dobra dachówka mi sie nie podoba ale była wtedy gdy budowałem poza moim zasięgiem finansowym.Po otynkowaniu domu i zrobieniu podbitki drewnianej w takim samym kolorze jak pokrycie dachu nabrało wszystko własciwego wyglądu.Przestrzegam tylko przed wyborem ekipy która blachy nigdy nie kładła lub nie posiada odpowiednich narzędzi do jej docinania. Nie żałuje swojego wyboru,ale też nie będę namawiał bo to w końcu wybór każdego inwestora.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 09.11.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Przy okazji wznowienia tematu informuję, że w listopadzie 2005blachodachówkę wysokotłoczoną LINDAB LPAH MAT (do tej pory najdroższą na rynku - 43.10 brutto m2 całkowity) mogę zaproponować w cenie 25.00 zł m2 całkowity brutto. Blachodachówka LPAL niski profil w połysku i w macie jeszcze taniej!!! *w promocji kolory: połysk:cegła, brąz mat:cegła, brąz, wiśnia Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzado 10.11.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 a ja polecam blachodachowke ruuki maxi plus.cena z sierpnia tego roku 27 zl / m2 brutto Trzeba sie naprawde dlugo wpatrywac zeby zobaczyc w ktorym miejscu sa laczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 10.11.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 a ja polecam blachodachowke ruuki maxi plus. cena z sierpnia tego roku 27 zl / m2 brutto Trzeba sie naprawde dlugo wpatrywac zeby zobaczyc w ktorym miejscu sa laczenia. Mam tę blachę w graficie od roku i jest super. Dach widać na 4 zdięciu w moim odnośniku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 19.11.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Czy ma ktoś dach pokryty plastizolem z Balex-Metal?Mąż się uparł na ten plastizol ale mnie nie podobaja sie kolory jakie tam mają, moze wiecie czy inne firmy tez produkują takie dachy pokryte plastizolem.Pomózcie bo musze szybko podjąć decyzje...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts