tom soyer 07.03.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 na co zrwocic uwage przy kupnie blachodachowki? - mam namysli zarowno warunki sprzedazy (np min gwarancja) jak i sam material. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 08.04.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 jakich producentow mozecie polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 09.04.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Witam. Ich w ogóle mało jest. Widziałem jedynie Pruszyńskiego i drobnowymiarowe dachówki aluminiowe Rautaruuki. Z tym, że tych drugich właściwie nie da sie kupić A szkoda bo są śliczne, lekkie i trwałe. Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 19.06.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 prosze o porade ktora blachodachowke mam wybrac i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 20.06.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Pierwszy tutaj jestem. Zaglosowalem za Rautaruuki, taka mam. Wyglada super, podobno (wedlug moich majstrow) jest bardziej twarda niz wszystkie inne. Jak bedzie w uzytku opowiem za kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 20.06.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 czescmoja ankieta min stad wynika ze sie juz prawie na RR zdecydowalem i szukam ew konkurencji. czy miales ekipe "firmowa" RR? czy wszystkie elementy dachu kupowales u RR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 20.06.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 za ile udalo ci sie ja kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sajmon 20.06.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 mój fachowiec poleca Sarę ale z Budmatu, szwedzka bacha i składa się podobno znakomicie za 1m2 efektywnego krycia uzyskałem 23,40 PLN a też przymierzałem się do RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sajmon 20.06.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 http://www.budmat.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.06.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Ja chyba pozostanę przy Prószyńskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 23.06.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Wszystkie elementy dachu mialem z RR. Ekipa byla nie "firmowa". Ale bardzo dobra (chyba najlepsza jaka dotad spotkalem budujac). Z RR dystrybutorem wspolpracowalo sie doskonale. Wszystko przywiezli na umowiona godzine. (Prawie nigdy z innymi tak nie bylo). A buduje dosyc daleko (Patrzec w profilu), wiec mysle cena nie bedzie aktualna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrysztofik 24.06.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Polecam wszystkim Rautaruuki.Jestem w trakcie budowy rok temu pokryłem dach zielonym matem profil maxi nowa kosztowala 24,60za 1m z vatem.Dach jest skomplikowany(projekt D12B) więc było trochę odpadów ale efekt końcowy jest wspaniały.Materiały na cały dach kosztowały 12 tyś i tutaj uwga dla wszystkich pokrycie to nie tylko blacha to również gąsiory,uszczelki,wkręty, blacha płaska więc pamiętajcie o tym zanim zdecydujecie się na ta lub inną firmę wzsystko dobrze przeliczcie żeby nie było niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 25.06.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 moze ktos ma zle doswiadczenia z RR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joogjan 25.06.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Od roku mam na dachu blachę KAMI brąz mat.Wygląda bardzo dobrze(ciekawe przetłoczenie na garbie fali).Blacharze mówili ,że składa sie idealnie.Ciężko wypatrzyć łączenie.Jak prawie wszystko, czas zweryfikuje mój wybór( mam nadzieje ,że trafny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funiowy 25.06.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Gorąco polecam FINISHDAK.Znakomita jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 01.07.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 jakies namiary? kto Tobie to ukladal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2003 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 W życiu bym blachy na swój dom nie położył. Blacha to pasuje co najwyżej do blaszaka. A jeszcze do tego blacha co chce udawać dachówkę zgroza! I jak się nazywa blachodachówka! Kto wymyślił taką kretyńską nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 01.07.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ja mam Sarę. Kierowałam się porównaniem jakość/cena/wygląd Pewnie chętniej bym połoźyła Planiję albo Lindab ale droooogo wychodziło, a Sara ma jakieś tam certyfikaty ISO i mam nadzieję, ze za bardzo w swoich folderach reklamowych nie nakłamali. To się okaze za jakiś czas Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.07.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 W życiu bym blachy na swój dom nie położył. Blacha to pasuje co najwyżej do blaszaka. A jeszcze do tego blacha co chce udawać dachówkę zgroza! I jak się nazywa blachodachówka! Kto wymyślił taką kretyńską nazwę. a co ty masz na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 02.07.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 W życiu bym blachy na swój dom nie położył. Blacha to pasuje co najwyżej do blaszaka. A jeszcze do tego blacha co chce udawać dachówkę zgroza! I jak się nazywa blachodachówka! Kto wymyślił taką kretyńską nazwę. Pewnie miedź, bo tańsze rzeczy nie wchodzą dla niego w rachubę. Tom wybrałeś już balchodachówkę? Czy jest RR? I po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts