guli 27.09.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witaj PiVi! Mam ciekawą ofertę z firmy Balex Metal na cały dach. Proszę Cię o jakąś opinię. Dekarz (z rodziny więc raczej wiarygodny), który układa dachy już kilkanaście lat pracuje na ich materiałach i poleca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 26.10.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 WitamCzy ktoś z Was ma blachodachówke z firmy Blach-Pol ?co o niej sądzicie? jakies opienie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 28.10.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam w temacie blachodachówki. Przeczytałam "aż" 2 strony tematu i nie znalazłam nic o firmie DECRA. Ja wybrałam wlaśnie tą. Rodzaj STRATOS. Widziałam na wielu dachach i jest po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosek 28.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 czemu o polonica i zart-met krążą niepochlebne opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 29.10.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 o zart-met to nie wiem czemu ale o polonice to slowa dobrego nie powiem a moze tak z innej beczki zwróćcie uwagę, że te firmy polonica blach profil itd to są spółki z oo czyli jak się zaczną reklamację to mogą się zamknąć i za rok będzie nowa firma zamiast blach profil II to blachprofil III itp a wszystko to po to zeby uniknąć reklamacji i gwarancji w trafficu można kupić blachę arcelor mittal lub koreańską na jedną i drugą jest 10 letnia gwarancja od sprzedawcy oraz od huty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 a jaką formę własności ma firma traffic, w której pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 30.10.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 os fizyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 30.10.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 uuu, czyli jeszcze szybciej można zwinąć i rozwinąć interes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 30.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 firma ma 17 lat....ciekawe czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 30.10.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 ależ ja wiem ile lat ma firma, jak się nazywa właściciel, czym się zajmuje i gdzie się mieści, chodzi mi tylko o odniesienie się do tego co wcześniej napisałeś o ryzyku z firmami z zoo w nazwie, w odniesieniu do tego działalność gospodarcza osoby fizycznej wydaje się być bardziej ryzykownym przedsiębiorstwem (nie rozpatrując wcale czy firma traffic ma zamiar się z rynku zwijać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba2001 31.10.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam a co powiecie o blasze RUUKKI FINNERA to jest podobno nowość? Zastanawiam się czy jej sobie nie położyć koszt na allegro to 28zł brutto zaleto jest to, że jest pakowana w paczki dwumetrowe łaty. Czy ktoś montował już taką blachę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dayvid 10.11.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ja kupiłem pruszyński mat po 18,50 m2 i jestem happy! nie przepłacam. trzeba się tylko ruszyć samemu do tłoczni do pruszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dayvid 10.11.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 acha. blacha mittala. sam oglądałem krążek. i dalizobaczyć technologię produkcji. robi wrażenie. polecam pruszyniaka. on jest za dużą firmą żeby robić lipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 11.11.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 wiesz jest dokladnie odwrotnie. Bo na pytanie co to jest za blacha dostaniesz odpowiedz Pruszynski...powiesz acha i koniec tematu...nie dowiesz sie z czego pruszynski produkuje. A ja Ci powiem ze po 18,5 to arcelor to to nie jest...a co to sam sobie odpowiedz. Poza tym blacha pruszynskiego ma na koncu taka rynienke do odprowadzania wody, inne firmy rozwiazaly to troche w inny sposob i jest ok a u nich blacha w miejscach gdzie schodza sie 4 arkusze po prostu odstaje i widac kazdy arkusz blachy. Wszystko jest do zrobienia i doswiadczeni dekarze wiedza jak to zrobic ale w wiekszosci przypadkow tak to pozostaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldemarRj 21.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Ja się zastanawiałem ale cena mnie zabiła. Elegance 120 zł/m2 Mam namiary na b. miła panią z Icopala. jak chcesz to daj znać na pw. Ja mam już taką na dachu, elegance akustic power bordo. mogę przesłać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dayvid 21.01.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 No nie masz racji za grosz 1 stały bywalcu, bo blacha jest ocechowana na spodniej stronie jako pruszyński, ale pełne bele blachy w kręgach mają przyczepione kartki producenta i nawet informację z jakiej huty pochodzą. Także jak tego nie wiesz, to zdania nie zabieraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dayvid 21.01.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 poza tym ta blacha którą ja mam za 18,5 jest w detalu za 27zł. ale najlepiej jest wydać za to samo 35 i wtedy człowiek jest spokojny, że zrobił lepiej bo wydał lepiej.Najlepiej się czują ci, co sprzedają bo mają lepszą prowizję od sprzedanego towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ukarz08 25.02.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam. Jestem zainteresowany kupnem blachodachówki. Ze wstępnego kosztorysu wynika, ze różnica w cenie pokrycia blachodachówką połyskową, a matową wynosi 400 zł. pytanie brzmi: czym oprócz wyglądu różni się mata od połysku i od jakiego producenta warto kupić blachodachówkę. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 28.02.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Przeważnie powłoki matowe maja grubszą powłokę poliestrową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 28.02.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Na blasze obróbkowej powstają dołki w miejscach gdzie przykręcamy ową obróbkę do krokwi bądź deski i na połyskowej wszystkie te dołki są bardzo widoczne. Na matowej praktycznie tego nie zauważysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts