Andrzej Wilhelmi 22.01.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 To są rzeczowe argumenty. Radziłbym nie stosować folii jako krycia wstępnego gdyż to pokrycie z racji panela ma wiele prostopadłych połączeń umożliwiających przenikanie światła. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isia010 22.01.2014 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Dziękuję Panie Andrzeju,Ile może kosztować blachodachówka z posypką? Gdzie kupić najtaniej?Czy dobrze rozumiem? Zamiast folii ma być papa, na niej łaty i dachówka? Nie znamy się na tym, musimy zaufać dekarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robercik42 28.01.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 To zależy też o zakup w jakim województwie chodzi. Ja kupiłem tutaj http://www.tiger-stal.pl/pl/oferta/blachodachowki bo mam blisko do Nowego Sącza i jestem zadowolony bo dali mi duży rabat. Ważne jednak to o czym pisaliście wcześniej, trzeba do zamontowania mieć solidną ekipę, żeby czegoś nie spaprali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 29.01.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Dwaj(jeden?) powyżej litości....ja też handluję ale nie reklamuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikus000 11.02.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witam wszystkich. Proszę o pomoc w wyborze blachodachówki panelowej ; - Budmat Venecja blacha Ssab powłoka prelaq x-mat , - Ruukki Finnera - Germania Blachotrapezu blacha Tyssen Krupp w powłoce PLADUR ICE CRYSTAL . Która ochrona antykorozyjna będzie lepsza130g/m2 cynkowo magnezowa blachy Germania ,czy 275g/m2 cynku Venecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobota1 20.02.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam wszystkich. Proszę o pomoc w wyborze blachodachówki panelowej ; - Budmat Venecja blacha Ssab powłoka prelaq x-mat , - Ruukki Finnera - Germania Blachotrapezu blacha Tyssen Krupp w powłoce PLADUR ICE CRYSTAL . Która ochrona antykorozyjna będzie lepsza130g/m2 cynkowo magnezowa blachy Germania ,czy 275g/m2 cynku Venecji. Witam. Rukki z nich najbardziej się podoba ale do tanich nie zalicza sie Wiem z doświadczenia bo handluje również pokryciami, zazwyczaj decydują sie na tańszego producenta Pozdrawiam z Mielca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC4 24.02.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A co myślicie o firmie Blachotrapez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalizbi 28.02.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 A co myślicie o firmie Blachotrapez? Po wstępnym rozpoznaniu rynku chyba się zdecyduję właśnie na Blachotrapez, blacha z Thyssenkrupp! Pozdrawiam kalizbi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lestek27 07.03.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Po wstępnym rozpoznaniu rynku chyba się zdecyduję właśnie na Blachotrapez, blacha z Thyssenkrupp! Pozdrawiam kalizbi! Myślę że dobra alternatywa dla Venecji. I na pewno znacznie tańsza. ThyssenKrupp to dobre blachy a Ice Crystal wygląda bardzo ładnie. Tak z ciekawości w jakiej cenie masz tą Germanię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 07.03.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Polecam Blachodachówkę z 40 letnią gwarancją wykonaną z blachy HPS jest to jedna z najbardziej trwałych blach dachowych. O blachę możecie zapytać w Warszawie poniżej namiary Traffic Dachy & BlachySalon firmowy MARKIul. Piłsudkiego 221Tel./Fax: 022 781-32-45kom: 660-442-978 lub 660-443-129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanpolo 07.03.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mam zamiar zakupić blache modółową na ok 200m2 dachu kopertowego.Byłem zdecydowany na Venecje budmatu za nicałe 30 zł za arkusz w x-mat ale teraz zastanawiam sie nad PlanjaFlex Hard Coat 50 Satyna jest prawie 3zł tańsza a powłoka lepsza.Co lepiej wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 07.03.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) Mam zamiar zakupić blache modółową na ok 200m2 dachu kopertowego.Byłem zdecydowany na Venecje budmatu za nicałe 30 zł za arkusz w x-mat ale teraz zastanawiam sie nad PlanjaFlex Hard Coat 50 Satyna jest prawie 3zł tańsza a powłoka lepsza.Co lepiej wybrać? Porownuj ceny m2. Panel plannji ma 0,77 m2 efektywnego a Budmatu 0,805 m2 efektywnego. Powłoka plannji o ktorej wspominasz ma około 50 mikronów grubości a budmatu tylko 35 Edytowane 7 Marca 2014 przez photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanpolo 07.03.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 więc planja w tym porównaniu wypada zdecydowanie korzystniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 08.03.2014 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 więc planja w tym porównaniu wypada zdecydowanie korzystniej.... ale panel jest mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 09.03.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) WitamPlanowalismy blache na rabek ,ale zapis w warunkach zabudowy uniemozliwia nam takiego pokrycia ,zapis brzmi dachy o symetrycznym układzie połaci (w tym dopuszczalne wielospadowe) o pokryciu dachówką ceramiczną lub innymi materiałami o fakturze dachówkopodobnej znacie i polecacie jakis podobny zamiennik ,tak aby bylo zgodnie z zapisem Edytowane 9 Marca 2014 przez vze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 09.03.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Czy panele dachowe i fasadowe Prefa FX.12 odpowiadaja temu zapisowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 09.03.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Badz Blachodachówka ICOPAL -Decra Stratos- z posypką kwarcową, przepraszam ze tak rozciagam watek i rozbijam pytania , ale co rusz nasuwaja sie watpliwosci . Dom mam zaprojektowany w stylu nowoczesnym i nijak nie pasuje mi standartowa blacha formowana w ksztalcie dachowki,projektant zaproponowal blache HERA,ale nie widzialam jeszcze jak sie prezentuje na dachu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 10.03.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witam, jesteśmy zdecydowani na blachę na rąbek stojący - budmat prime click prelaq nova matt (jedna wycena 36zł, druga 38zł około 20.000 cały dach) czy jeszcze jakaś firmę powinniśmy wziąć pod uwagę ?pozdrawiam,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 10.03.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witam, jesteśmy zdecydowani na blachę na rąbek stojący - budmat prime click prelaq nova matt (jedna wycena 36zł, druga 38zł około 20.000 cały dach) czy jeszcze jakaś firmę powinniśmy wziąć pod uwagę ? pozdrawiam, Aga plannja tez ma clika i zalezy gdzie ale bywa ciut tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 10.03.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 plannja tez ma clika i zalezy gdzie ale bywa ciut tanszy dzięki sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts