Andrzej Wilhelmi 15.04.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 To typowe uszkodzenia po takim okresie. Występują prawie u wszystkich producentów. U wielu nie jest to powód do reklamacji bo gwarancja generalnie dotyczy perforacji blachy a nie estetyki powłoki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi_zg 15.04.2017 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Ok, ale u sąsiada który ma blachodachówkę starszą o 3 lata brak jakichkolwiek wad, rys, pęknięć.Mieszka 20m od mojego domu więc warunki atmosferyczne, geograficzne itd. są identyczne. Gdzie różnica? Blacha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.04.2017 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Różnica jest w jakości powłok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi_zg 17.04.2017 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Chyba w braku jakości, kupiłem blachodachówkę Borga za 33zł /m (zakup metalbud w 2006r.) ale jakości jakoś za tę cenę nie dostrzegam. Uszkodzenia na pewno pokazały się przed końcem gwarancji - 10lat, ale na dach nie wchodziłem (moja wina). Kto mógł przypuszczać, że Borga za taką cenę, tak reklamowana jest takiej marnej jakości. Dałem się nabrać, na domiar złego wciągnąłem w to znajomych. Trzeba będzie się ukrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wertical 03.05.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Witam,Planuję zakupić blachę na stodołe i budynek gospodarczy, więc oczywiście głównie zależy mi na cenie. Przeglądałem strony i na olx znalazłem blachę od producenta za 5-8 zł z 10-letnia gwarancją. Zakupił ktoś z was tą blachę, wystarczy wpisać Rafał olx, proszę o opinie bo cena mega konkurencyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.05.2017 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 ... znalazłem blachę od producenta za 5-8 zł z 10-letnia gwarancją. To duża rozpiętość cenowa tylko nie wiadomo za co? Może za jedną falę? Ja na Twoim miejscu szukałbym dalej. Oddaję na złom całkiem przyzwoite pokrycia z demontowanej blachodachówki tyle, że bez gwarancji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maincoonova 04.05.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Witam,W końcu podjęliśmy decyzję- nasz dom przykryje dachówka ceramiczna. Wiem ze ostatnio modna jest płaska grafitowa i każda firma to oferuje, ale mój dom będzie trochę w stylu południowym- czy macie może jakies zdjęcia swoich dachów w takim właśnie stylu?? Będę wdzięczna za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wertical 05.05.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Na pewno za metr kw. Nie chcę tutaj wstawiać linków, bo zostanie uznane za reklamę, ale np. blachodachówka w cenie 8,66 zł za metr. 10-15 letnia gwarancja. Wymóg jest taki, aby zamówić co najmniej 100 m. kw, ale to nie problem. Są i takie po 5 zł, ale i takie po 19 zł za metr. Docinają na wymiar, więc może ktoś zamawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.05.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Te ceny to prawie ceny złomu. Sprawdź parametry tych produktów bo może się okazać, że grubość rdzenia to 0,3 mm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmiller 09.05.2017 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Teraz jest super oferta na blachę z 40 letnią gwarancją (hps 200) w trafficu warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 30.05.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 (edytowane) Czy ktoś miał/ma doświadczenia z blachodachówką Bratex Scandinavia? Edytowane 24 Czerwca 2017 przez Bepo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrófka 20.06.2017 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 czy ktoś ma blachodachówke z firmy blachotrapez lub domblach? proszę o wszelkie opinie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel867 05.07.2017 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Czarna blachodachówka to samobójstwo;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommekG 05.07.2017 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Zastanawiam się którą powłokę wybrać z BudMatu Aria czy Nova czy Granite Hdx ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigSack 12.07.2017 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Polecam Ci klasyczne powłoki, które są dostępne i sprawdzone przez ponad 20 lat, a są to powłoki poliestrowe, połyskowe lub matowe. Wszystkie inne powłoki z długim okresem gwarancji nie są sprawdzone i są w dużej części chwytem reklamowym. Nie chcę tu powiedzieć, że są gorsze, ale zalecałbym ostrożność. Kiedyś firmy reklamowały dużo lepszą powłokę, która nazywała się "plastisol" i oferowana była przez większość producentów, a okazała się niewypałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 18.07.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 witam, czy ktoś położył icopal quadro? jest piękny ale bardzo drogi - chciałam się dowiedzieć jaka ocena po montażu i użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cha3K 03.08.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Witam. nowa blachodachówka modułowa .... Novatic ? czy ktoś może wyrazić opinie odnośnie tej blachodachówki ? byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman88 24.08.2017 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Blachodachówka zelezy od dachu, od rejony, bo lokalni producenci mają swoje produkty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcko 12.09.2017 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 zapytam może tutaj.Czy w ostatnim czasie ktoś kupował z was blachodachówkę firmy plannja? (albo ma na dachu kilka lat)chodzi mi po głowie (w zasadzie to propozycję mam) scandic line za 29 zł na 8%i tak się zastanawiam czy faktycznie to taka lepsza jakoś jak np balex metal (tam mam za 25 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachattt 28.09.2017 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 To dpiero mnie czeka jesteśmy właśnie przed wyborem blachodachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts