ekmir 02.03.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Czy Ktoś z Forumowiczów stosował zestaw oświetleniowy KRA 100 (Elektryczne wyposażenie dodatkowe Velux)? Poprosze o informacje i spostrzeżenia na ten temat - oczywiście poza tymi, które są na stronie Velux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 03.03.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nikt nie stosował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 05.03.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Przecież to jest dość nowy wynalazek a po drugie Ci co stosowali to nie zaglądają tutaj do działu / forum.Ja czegoś podobnego nie montowałem ale nie widzę w tym nic nadzwyczajnego (po za kosmiczną ceną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 06.03.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Przecież to jest dość nowy wynalazek a po drugie Ci co stosowali to nie zaglądają tutaj do działu / forum. Ja czegoś podobnego nie montowałem ale nie widzę w tym nic nadzwyczajnego (po za kosmiczną ceną). Ja mam zamiar to zastosować i w niczym mi to nie przeszkadza aby tu zaglądać Dlaczego więc inni nie mieliby tego robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts