queene 05.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 cokół i męża spytaj ile otwartych półek potrzebuje zeby potem sprzęty na wierzchu nie stały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.03.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dzięki dziewczyny. Będzie cokół Choć jeszcze mam dylemat co do koloru - na pewno biały czy lepiej jasny szary coś jak tapeta lub rogówka. Chodzi mi w razie czego jak będę chciała zmienić kolor ścian np. na szary. I jak wysoki myślicie żeby zrobić ten cokół? W obecnej szafce ma 6,5 cm. Chyba taki sam??? A z innej beczki. Słuchajcie, macie też w domu niechcianych współlokatorów??? Bo ostatnio zauważyłam, że u nas w domu zamieszkały takie małe, białe żyjątka. Coś jak mszyce... Nie wiem. Spotkałyście się z czymś takim? Czasem w rogu ściany są 2 nawet 3, albo w wc na płytkach... Jak się ich pozbyć??? i skąd się mogłe wziąć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.03.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 oja żadnych robaczków nie mieliśmy i mam nadzieję że nie mamy pamiętam kiedyś w stanie surowym otwartym zobaczyłam jakąś wielką włochatą larwę, jak się zaczęłam miotać to mąż z odsieczą musiał aż przyjść aha! żeby nie było że ja taka mała przestraszona duszyczka, najpierw zwaliłam na larwę cegłę, zadowolona z siebie przyklasnęłam rękami a larwa wypełzła:lol: Beatko w kwestii koloru to moim zdaniem najlepiej biała szafka (nie, nie mam zboczenia z białym kolorem). Biały mebel to taki neutral, pasuje zawsze. Jak zrobisz coś jasno szarego i koncepcja Ci się zmieni to nie dość że musisz patrzeć na ciepło/zimno barwy to jeszcze dobrać taki odcień żeby Ci się to nie zlało (chyba że tak ma być). Decyzja oczywiście należy do was Buziaki, pokaż Emi no! ciotka stęskniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.03.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 do mnie wpadają tylko te muszki z długimi przezroczystymi skrzydelkami. no i te czarne kropki na ścianie i firankach, srajace ustrojstwo, ze tak powiem. w kwestii cokolu pomyślałam o stali, bo podoba mi się jej wykorzystanie w meblarstwie. no i od strony praktycznej, to tez dobre rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.03.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 hm... cokół ze stali powiadasz? ciekawie... Szkoda , że kominek nie ma stalowej ramki - fajnie by współgrało A tak - nie wiem do czego u nas by pasowało. PS. Nikt się nie spotkał z tymi białymi maleństwami łażącymi po ścianach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 szafka biala - potem nie bedziesz musiala sie przejmowac ze odcienie Ci sie nie zgrywaja jak bedziesz chciala zmienic kolor! co do muszek to poki co- odpukac -= ale u nas jest ok i nic nie wylazlo. dobra, ide odgrzebac zdjecia z pliskami bo nadchodzi dzien zamowienia do lazienki! w koncu pozbedziemy sie tego malowidla farba na oknie! tzn po wielkiej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.03.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dziewczyny, okazało się, że to są młode pajączki!!! Bleeeee..... Gdzieś się nam musiały wylęgnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 nie wiem czy wolałabym młode białe pajączki czy wielkiego włochatego mamuta jakiego spotkałam u siebie na początku zamieszkania dziewczyny...w życiu takiego nie widziałam, goniłam go z psikiem do szyb jak jakaś Lara Croft a on uciekał mi przez pół domu jak cyborg jakiś....a jakie miał oczy...od tamtego czasu jak wchodze do pokoju i włączam światło to najpierw omiatam wzrokiem ściany i podłoge.........ale to był jedyny egzemplarz .......oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.03.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 O Boże, Pati, współczuję!!!! Dla mnie nie ma nic gorszego niż pająk. Mam fobie na ich punkcie. Ale jak się rozpozna wroga, to przynajmniej wiadomo jak go zwalczyc Już ja sie ich pozbędę!!! PS> W końcu mam rolety Tylko w salonie jedną oddałam do reklamacji, bo był feler na materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.03.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Niestety wszystkie rolety poszły do reklamacji - nawineli nie tak materiał (miał być satynowy, który dali na lewą stronę) NA dodatek Pan Montażysta okropnie porysował nam ramy okien Porażka jakaś. Teraz jest tak dziwnie - pusto, po zdjęciu rolet. A wyglądało mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.03.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 kurna, szkoda z tymi roletami ale chyba bardziej szkoda porysowan na ramach okien! fachowcy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.03.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Naberia,możesz napisać, jakie masz wymiary okna, które pokazałaś 2 posty wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.03.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 że jak??? przez nich macie porysowane okna ???? Teraz to za to powinni wam te rolety za darmo dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 17.03.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Śliczne te rolety! Szkoda tylko,ze tyle przez nich problemów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Beatko reklamuj, niech Ci ramy okienne wymieniają, u nas jeden fachowiec przypalił ramę okienną (miałam taką piękną dziuuuurę) i zapłacił za wymianę całego okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.03.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Naberia, możesz napisać, jakie masz wymiary okna, które pokazałaś 2 posty wcześniej? Witaj Anjazzielonego Wymiary okna to szer. 200 x 110 cm wys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.03.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Negocjujemy właśnie z gostkiem. Chcemy, żeby zaliczka została pełną zapłatą, choć nie wiem czy się zgodzi... Rolety za darmo to chyba marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 ale marzeniem chyba nie są te porysowane ramy? eh wiem łatwo powiedzieć, też nie lubię się użerać ale czasem trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.03.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) A no fakt. Czasem trzeba... Niestety. Dalej czekam na odpowiedź, póki co myśląc nad ogrodem. Skarpa spędza mi sen z powiek Może macie jakieś inspiracje? Moja jest długa, ale niska, nieregularna co do kształtu i wysokości. Teraz jest tam czarna geowłóknina - ohyda Zastanawiam się czy jej nie ściągnąć i trawą nie obsiać. Kamień niestety jest dla nas za drogi Edytowane 21 Marca 2012 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts