Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szukam az znalazłam :) jakby kogoś intresowały drzwi wewnętrzne Bei to jest to DRE ORZECH ciemny ryfla. Z podłogą dąb szroniony balterino wygląda super :) mam nadzieję że mnie też sie uda jakoś to połączyć jak u Ciebie .

Jeśli to nie ten kolor drzwi to mnie popraw żeby złych nie zamówiła ;)

• 4 weeks później...

Tak się zastanawiam, czy ktoś mnie tu jeszcze odwiedza... Mam bowiem dylemat, a nawet mętlik w głowie. Zaczynają mnie denerwować puste ściany, które mi zostały. A że pogoda coraz gorsza i coraz więcej czasu przyjdzie nam spędzać w domu, kombinuję jak by uatrakcyjnić te nasze puste ściany. I tutaj właśnie liczę na Waszą pomoc :) Każda rada mile widziana.

Po pierwsze ściana w kąciku jadalnianym - mój odwieczny problem!

Tutaj skłaniam się ku 4 ramkom: 2 "srebrne" i 2 czarne. Lub też 4 czarne - ale grube.

pion! -czarne 4.jpg

2 i 2 pion!.jpg

Dwie pozostałe ściany to miejsce nad barkiem i ściana na przeciwko wejścia:

DSC01014zm.jpg

DSC01010zm.jpg

DSC01015zm.jpg

DSC01018zm.jpg

I tutaj waham się - gdzie dać sentencję a gdzie ramki. W ramki planuję wsadzić własne zdjęcia - pewnie dzieciaków.

Nad stołem kolorowe. Jako taki akcent w naszym "bladym" szarym domu.

Sentencję planuję w kolorze czarnym.

A może macie jakiś inny pomysł?

• 3 months później...
  • 3 months później...
  • 10 months później...
Nie wiem czy jeszcze tutaj zaglądasz ale byłabym wdzieczna gdybyś zdradziła w jakim sklepie kupiłaś białe krzesła. Z tego co widzę to są inspirowane eamesami. Czy one mają miękkie siedzisko? Wszędzie widzę takie krzesła ale całe z plastiku... takie z miękkim siedziskiem byłyby zdecydowanie wygodniejsze. Bede wdzieczna za odp.

Nie wiem czy jeszcze tutaj zaglądasz ale byłabym wdzieczna gdybyś zdradziła w jakim sklepie kupiłaś białe krzesła. Z tego co widzę to są inspirowane eamesami. Czy one mają miękkie siedzisko? Wszędzie widzę takie krzesła ale całe z plastiku... takie z miękkim siedziskiem byłyby zdecydowanie wygodniejsze. Bede wdzieczna za odp.

Witam :)

Krzesła kupione w Agata Meble. Mają miękkie siedzisko i są bardzo wygodne. Gorzej z praktycznością ;)

• 2 weeks później...
Witam :)

Krzesła kupione w Agata Meble. Mają miękkie siedzisko i są bardzo wygodne. Gorzej z praktycznością ;)

Dlaczego gorzej z praktycznością? Brudzą się? To siedzisko jest z eko skóry? Chyba lepsze byłoby materiałowe... Mam kota i krzesła z eko skóry wyglądają strasznie... całe podrapane, pozaciągane :(

Dlaczego gorzej z praktycznością? Brudzą się? To siedzisko jest z eko skóry? Chyba lepsze byłoby materiałowe... Mam kota i krzesła z eko skóry wyglądają strasznie... całe podrapane, pozaciągane :(
przykręcone

Siedzisko jest z ekoskóry. Jak ktoś usiądzie w nowych jeansach - trudno doczyścić. Druga sprawa-siedzisko skada się jakby z dwóch na siebie nachodzących części - miekkie siedzisko jest przykręcone do plastiku, a w szczeliny wchodzą kruszki, które nawet ciężko wyciągnąć odkurzaczem.