naberia 30.07.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Mixxer, dziękuję. Drzwi mamy z firmy DRE Coban, fronty mamy w połysku. Mat na pewno będzie trudniejszy w czyszczeniu, choć gładki mat może nie aż tak bardzo... Trudno powiedzieć. Niestety nie mam w tej kwestii doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixxer 07.08.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Szukam az znalazłam jakby kogoś intresowały drzwi wewnętrzne Bei to jest to DRE ORZECH ciemny ryfla. Z podłogą dąb szroniony balterino wygląda super mam nadzieję że mnie też sie uda jakoś to połączyć jak u Ciebie . Jeśli to nie ten kolor drzwi to mnie popraw żeby złych nie zamówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.08.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Tak, tak. To dokladnie te kolory co napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.08.2014 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ogród - wersja letnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixxer 10.08.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Piękny widok bardzo przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.08.2014 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.09.2014 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Tak się zastanawiam, czy ktoś mnie tu jeszcze odwiedza... Mam bowiem dylemat, a nawet mętlik w głowie. Zaczynają mnie denerwować puste ściany, które mi zostały. A że pogoda coraz gorsza i coraz więcej czasu przyjdzie nam spędzać w domu, kombinuję jak by uatrakcyjnić te nasze puste ściany. I tutaj właśnie liczę na Waszą pomoc Każda rada mile widziana. Po pierwsze ściana w kąciku jadalnianym - mój odwieczny problem! Tutaj skłaniam się ku 4 ramkom: 2 "srebrne" i 2 czarne. Lub też 4 czarne - ale grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.09.2014 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Dwie pozostałe ściany to miejsce nad barkiem i ściana na przeciwko wejścia: I tutaj waham się - gdzie dać sentencję a gdzie ramki. W ramki planuję wsadzić własne zdjęcia - pewnie dzieciaków. Nad stołem kolorowe. Jako taki akcent w naszym "bladym" szarym domu. Sentencję planuję w kolorze czarnym. A może macie jakiś inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.09.2014 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Sentencje na ścianę naprzeciwko wejścia: Lub coś w tym stylu nad barek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.12.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://e-kartki.net.pl/kartki/26/2/d/21823.jpg Zdrowych i rodzinnych Świąt życzy Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.12.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 http://ekartki-swiateczne.pl/kartki/14/4/d/kartki-nowy-rok-pomyslny-nowy-rok-2015-431.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.04.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://www.ekartki.pl/cards_files/34/34164_wielkanoc20005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baggi 06.02.2016 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Nie wiem czy jeszcze tutaj zaglądasz ale byłabym wdzieczna gdybyś zdradziła w jakim sklepie kupiłaś białe krzesła. Z tego co widzę to są inspirowane eamesami. Czy one mają miękkie siedzisko? Wszędzie widzę takie krzesła ale całe z plastiku... takie z miękkim siedziskiem byłyby zdecydowanie wygodniejsze. Bede wdzieczna za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.02.2016 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Nie wiem czy jeszcze tutaj zaglądasz ale byłabym wdzieczna gdybyś zdradziła w jakim sklepie kupiłaś białe krzesła. Z tego co widzę to są inspirowane eamesami. Czy one mają miękkie siedzisko? Wszędzie widzę takie krzesła ale całe z plastiku... takie z miękkim siedziskiem byłyby zdecydowanie wygodniejsze. Bede wdzieczna za odp. Witam Krzesła kupione w Agata Meble. Mają miękkie siedzisko i są bardzo wygodne. Gorzej z praktycznością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baggi 18.02.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Witam Krzesła kupione w Agata Meble. Mają miękkie siedzisko i są bardzo wygodne. Gorzej z praktycznością Dlaczego gorzej z praktycznością? Brudzą się? To siedzisko jest z eko skóry? Chyba lepsze byłoby materiałowe... Mam kota i krzesła z eko skóry wyglądają strasznie... całe podrapane, pozaciągane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.02.2016 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Dlaczego gorzej z praktycznością? Brudzą się? To siedzisko jest z eko skóry? Chyba lepsze byłoby materiałowe... Mam kota i krzesła z eko skóry wyglądają strasznie... całe podrapane, pozaciągane przykręcone Siedzisko jest z ekoskóry. Jak ktoś usiądzie w nowych jeansach - trudno doczyścić. Druga sprawa-siedzisko skada się jakby z dwóch na siebie nachodzących części - miekkie siedzisko jest przykręcone do plastiku, a w szczeliny wchodzą kruszki, które nawet ciężko wyciągnąć odkurzaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts