naberia 07.06.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dzięki Venus! Tylko teraz jestem w kropce Ogrodzenie zamówione. Jutro będę dzwonić czy zaczęli już produkcję. Gorzej jak się okaże, że jest już za późno na zmianę decyzji. Nie wiem co wtedy Chyba że jak dam drzwi z klamka, to nie będzie to tak źle wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.06.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Kurde, już sama nie wiem czy do będzie do siebie pasowało Tak byłoby bardziej harmonijnie??? Edytowane 8 Czerwca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 No tak mi się wydaję, ale ja specem nie jestem Uprościłabym chyba też trochę te drzwi zewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.06.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 jak byś je uprościła? one są juz bardzo proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Za późno Zmienić się ogrodzenia nie da, bo już jest w trakcie produkcji No nic. Będę miec brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ojejku chyba Ci się zmiany nastrojów zaczęły. Nie będzie brzydko głuptasie Drzwi zewnętrze uprościłabym w taki sposób że byłaby zwykła klamka i tylko te boniowania w poziomie bez tej szybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Może to te hormony. Nie wiem. Czuję się taka tym wszystkim zmęczona Bez której szybki? Bez blachy? czy w ogóle bez szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Aha, a drzwi wewnętrzne jednak będą te: Kurka, ale nigdzie nie mogę znaleźć lampy nad barek. Szkuma coś jak poniżej, tylko w formie potrójnej. Nie znalazłam nigdzie. Czy dac w takim razie 3 pojedyńcze? Nie będzie to źle wyglądało? Jakoś nie moge sobie tego wyobrazić Oczywiście białe (tylko nie wiem czy będą widoczne zdjęcia, więc zamieszczam dodatkowo czarną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A co do lamp, znalazlam jeszcze takie piekności: Co do tych zwisających Azzardo, co ma Ilonka, obawiam się, że za bardzo zmniejszą przestrzeń (a salon mam nieduży)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Hmn...u Ilonki chyba salon też wielkością nie poraża (chociaż nie wiem do końca więc się nie sprzeczam). Lampy nad barek dałabym pojedyńcze, bo to wtedy moim zdaniem wygląda jak punktowe oświetlenie barkowe a nie uczepiony żyrandol...no nie wiem ja mam takie dziwne skojarzenia Te pojedyńcze białe zwisy bardzo fajne. Jeżeli zdecydowałabyś się na kryształowe oświetlenie w salonie to polecam nad barek zwisy chyba italuxa seria larix, sama będę je mieć nad barkiem, 2 oddzielne Drzwi no ja bym bez tej szybki i blachy robiła, ale mną się nie sugeruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Oświetlenie już sprawdzam. Drzwi - cały urok w tej szybce i inoxie Kurka, tylko to ogrodzenie.... Shit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.06.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No to zamieszczam proponowane oświetlenie, choć... obawiam się, czy potem nie będzie za dużo kryształków wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.06.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Naberia ta ostatnia lampka super .Widziałam ją u jednej forumowiczki w czarnej łazience. A powiedz mi dlaczego zdecydowałaś sie na drzwi cal drewniane?.Jak widziałaś pewnie u mnie też sie nad nimi zastanawiam ale nad inną wersją. Pytam bo niektórzy odradzaja mi drewniane na korzysć tych z pcv, które podobno sa dozgonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.06.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 A nie wolałabyś tych drzwi? Wydaje mi sie, ze bardziej by pasowały do Twojego domku http://www.drzwi-cal.pl/files/image/drzwi/zewnetrzne/Mszczuj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 PCV słyszałam, że maja słabszą izolację termiczną. Poza tym nie widziałam w mojej okolicy żadnych ciekawych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Drzwi Mszczuj też mi się bardzo podobają. Ale myślisz, że bardziej będą pasować do domu i ogrodzenia z kulkami? Do tego jeszcze dostawka boczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) To tak na szybko wrzucam, żeby zobaczyć: I dla porównania: Edytowane 9 Czerwca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Hm... w sumie do wydłużonej bryły budynku pasuja te poziome paski, ale czy właśnie nie lepiej to przełamać pionowym przeszkleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.06.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Naberia ja jestem za Mszczujem.Zobacz jak fajnie zgrał się z boniami na elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Kurde, Agi, ja zrezygnowałam z boni jednak. Pomyślałam, że jak na taki mały niski domek, bonie to za dużo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts