Agi75 09.06.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Wiesz jeszcze raz spojrzałam na te dwie wersje i ........nawet bez boni bardziej pasuje mi mszczuj.Ale ciekawa jestem co inni na to.Naberia a mozesz mi powiedzieć w jakim programie robisz te wizualki ? to corel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dzięki Agi. Tez jestem ciekawa co tez inni powiedzą. Byle by się szybko wypowiedzieli, bo najpóźniej jutro muszę potwierdzić zamówienie. WIĘC NAMAWIAM WSZYSTKICH DO GŁOSOWNIA!!! No i ciekawe co małżonek powie... Na zdjęcie domu naniosłam elewację w bezpłatnym programie Ceresita bodajze. A potem to już w Paint przerabiam, wstawiam itd (dlatego też tak to okropnie wyglada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.06.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 naberia witam się to ja od razu do rzeczy; -zwisy 3 oddzielnie na prawdę lepiej to wygląda wizualnie niż jeden potrójny, fajne są te co wkleiłaś białe lekko rozszerzające się ku dołowi. - drzwi podobają mi się z pionowymi szybkami, bardzo dobrze wyglądają na Twoich wizualkach ( nie wiem czy jeszcze coś odnośnie drzwi pytałaś?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam Cię MarJel Dziękuję za opinię. Cholefcia, jest 1:1 I co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.06.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Byłam u Oli w dzienniczku a że zapraszałaś wszyskich do siebie to wpadłam i tu. Ja też jestem za opcją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Dziękuję Wam bardzo dziewczyny! I nie będzie źle wyglądało z tym ogrodzeniem z kuleczkami??? Edytowane 9 Czerwca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Strasznie mi się spodobały te panele, które już zresztą wcześniej pokazywałam. Chciałabym je dać do salonu. Pstryknełam dziś kilka fotek: Edytowane 9 Czerwca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 A nad barek może 3 takie? Massive Feroon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.06.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Hej Naberia.Widzę, ze tylko ja jestem za mszczujem ;-( Fajna ta lampka.To jakaś nowośc massive? A panele boskie.Bardziej podobaja mi sie te z wyraźnym usłojeniem. A Ty bedziesz je kładła na podłogówkę?Ale masz fajny duzy taras.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.06.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Agi, z tymi drzwiami to już sama nie wiem. Najgorsze jest to, że dziś musimy się zdecydować. Co do lampki - nie wiem czy nowość. Znalazłam ją w katalogu Massive. W panelach z tym wyraźnym usłojeniem też się zakochaliśmy. Wszystkie inne przy nich wypadają blado. Będziemy je kłaść na podłogówkę. Szkoda tylko, że mają 9 mm. Planowaliśmy 8mm. Ale jeszcze będziemy szukać innych - te sa trochę drogie jak na panele ( 110zł/mkw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.06.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Oglądałam dziś tego lampę z Massiva (na żywca) i niestety... To nie to. Przede wszystkim dlatego, że linka na której zwisa klosz jest powlekana sznurkiem (coś jak kabel od żelazka). Obawiałam się, że będzie się bardzo brudził i doczyścić go nie będzie można. Kupiłam więc lapmki Oriva, o takie, tylko że w kolorze białym: A z drzwiami dalej nic nie zostało postanowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 (edytowane) mi się ten mszczuj bardziej podoba, dla mnie poprostu za dużo w okolicach drzwi się dzieje z dostawką (witrynką) i jeszcze tym pionem na skrzydle... ;/ a panele osiemset milion pięcset razy na TAK! piękne! Edytowane 11 Czerwca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No, panele fajne - szkoda tylko, że takie drogie Co do drzwi, Longinus sam w sobie mi się bardziej podoba, ale co do całości to może faktycznie Mszczuj bedzie bardziej pasował... Nie wiem sama. W każdym bądź razie, musimy się dziś zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Mnie się podobają drzwi z poziomymi szybkami - jakoś mi ten metal w drugich drzwiach nie leży Chyba że metal można zastąpić pionową szybką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dzieki Ilonko, że wpadłaś. Niestety zastąpić się szybką nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Naberia nie chcę się narzucać, bo decyzja i tak do was należy, ale ja bym drzwi wybierała pasujące do całości, a nie tylko takie które same w sobie się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Wiem, Venus. Wszystko musi ze soba grać... tylko do końca nie jestem przekonana, czy właśnie wszystko ze sobą zgra jak dam drzwi z poziomymi szybkami (mszczuj). Najlepiej by było zrobić sobie przerwę i jeszcze raz obiektywnie spojrzeć, ale nie ma czasu. Chyba jednak padnie na Mszczuja (kurde znowu droższa opcja) Aha, jeszcze jedno - nie narzucasz się - wrecz przeciwnie - każda rada mile widziana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 naberia wybrałaś juz te drzwi, bo ja uważam ze takie nowoczesne drzwi i te pierwsze i te drugie nie pasują do takiego klasycznego ogrodzenia, ja bym poszla w drzwi które nie mają stali tylko sa cale z drewna i w klasycznym stylu a nie nowoczesnym, jednak ogrodzenie gra pierwsze skrzypce niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 zobacz w calu drzwi model Cal 200 lub model Rysy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam Cię reni. Po pracy będę drzwi zamawiac, więc jeszcze nic postanowionego. Drzwi podane przez Ciebie nie są złe, ale bardzo mi zależy na przeszkleniu, żeby doświetlić wiatrołap jak najbardziej, więc w grę wchodzą tylko drzwi z szybką...Ogrodzenie nie wydaje mi się aż takie tradycyjne. Oprócz kuleczek, jest bardzo proste... Może faktycznie mało nowoczesne ( i tu chyba popełniłam błąd w wyborze), ale bardzo bym chciała, zeby dom wyglądał bardziej nowocześnie niż tradycyjnie (w miarę możliwości oczywiście). Co zrobić, żeby wszystko się ładnie zgrało, ale nie do końca było sztampowe... (tradycyjny domek z kolumienkami to nie jest, ani też nowoczesna kostka).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts