Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

[ATTACH=CONFIG]59964[/ATTACH]

Witaj naberio :)

Trafiłam od Ilonki - pytałaś o radę w sprawie drzwi ;)

Nie wiem czy to cokolwiek pomoże bo jak widzę na razie jest jakby remis, ale mi bardziej podobają się na wizualce te z poziomymi paskami.

Przy okazji mam pytanie odnośnie tej lampy - co to takiego? Bardzo ładna jest :D

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

naberia ja mam model 235 i zdecydowanie mnie wkurzają, siedzę na kanapie i przez wielkie szyby widze jak jedzie samochód, nawet model jestem w stanie określić, zdecydowanie dzis bym wolała naświetle i pełne drzwi

naberia a zrób jeszcze taką próbę z tymi cal 200 i naświetle

Edytowane przez reni1980

Już się robi reni ;)

z_boniami z ogr 200.jpg

Dla mnie trochę za ponuro i bez wyrazu... :(

Szybki mi nie bedą przeszkadzać. Mam drzwi między wiatrołapem a "przedpokojem", dlatego też zalezy mi, żeby wystarczająco doświetlic wiatrołap, żeby nie trzeba było za każdym razem włączać światła.

Ale oceń sama :)

Szybki mają tylko refleks, więc nie będą tak jasne i widoczne jak na wizualizacjach, a bardziej brązowe.

Dziękuje Reni za pomoc, bardzo mi się podobają Twoje wnętrza, takie proste i schludne... Ale jednak wezmę Maszczuja i z ta listwą (jest w komplecie). Lampki też bedą delikatnie nowoczesne i takie właśnie chromowane. A bruk szary. Myślę, że ładnie to wszystko się skomponuje i ten szary rozjaśni troszkę...

Jeszcze raz dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję. Zagladajcie częściej, bo każda rada mile widziana:) a dość często ich potrzebuję ;)

A póki co, zapytam jeszcze - jakie płytki byście dały na wejście i taras, żeby ładnie wszystko zgrało? Myslałam o takich jaśniutkich, ale obawiam się, że będą bardzo niepraktyczne:

arpa-cwo.jpg

Czy iść bardzie w leki brąz?

c_big1985188.jpg

Witam wszystkich, ja zgadzam się z reni 1980 co do drzwi, ale naberio ponieważ widzę że nie chcesz pełnych to poziome się najlepiej komponują- i te właśnie wybrałaś? prawda?

Ja przez przypadek do Ciebie zawitałąm, chyba od reni1980 poprzez Agi75 i się cieszę. Czekam na kominek. Jestem ciekawa jak wyjdzie. Ja też planuję pionowy, aczkolwiek miała być już koza.Jak kominek to chyba tylko pionowy-ale chciałąbym aby był nisko podłogi i duży (wysoki)Na czym robisz wizualki?

Lampy to dla mnie daleka przyszłość- nie pomogę rozeznania nie mam ,chyba że przypadkowo wpadnę na coś ciekawego

Witam Cię Barbara :)

Tak, zamówiłam w końcu z 3 poziomymi paskami, czyli Mszczuje. Mam nadzieję, że nie bedzie to wygladać źle. Nie chciałam zamawiać drzwi, które po prostu nam się nie podobają.

Co do kominka, wizualizację kominka z obudową zrobiła mi firma kominkowa. Potem ją ewentualnie wklejam na zdjęcia w Paintcie. Jestem Ciekawa czy masz wybrany już wkład :)