pysiaczek 13.06.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 [ATTACH=CONFIG]59964[/ATTACH] Witaj naberio Trafiłam od Ilonki - pytałaś o radę w sprawie drzwi Nie wiem czy to cokolwiek pomoże bo jak widzę na razie jest jakby remis, ale mi bardziej podobają się na wizualce te z poziomymi paskami. Przy okazji mam pytanie odnośnie tej lampy - co to takiego? Bardzo ładna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 dziękuję pysiaczku za opinię Chyba Mszczuj (poziome szybki) zaczynają przeważać... A lampa to italux seria larix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.06.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 naberia a ty będziesz miała naswietle boczne? Jesli tak to myślisz że nie da rady przyzwoicie oświetlić wiatrołapu? tak myslę cicho bo jam u siebie 5 poziomych szyb i jak dla mnie za dużo, dzis kupiła bym pełne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Bedzie naświetle boczne. Ale jak u Ciebie 5 szyb to za dużo? Aż tyle światła wpuszczają? Ja w swoim rodzinny domu miałam pełne , dlatego bardzo bym chciała teraz z szybką. Chociaż te Rysy nie są złe:) Wklejam więc: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Po przerobieniu Rysy (propozycja reni): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) naberia ja mam model 235 i zdecydowanie mnie wkurzają, siedzę na kanapie i przez wielkie szyby widze jak jedzie samochód, nawet model jestem w stanie określić, zdecydowanie dzis bym wolała naświetle i pełne drzwi naberia a zrób jeszcze taką próbę z tymi cal 200 i naświetle Edytowane 13 Czerwca 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Już się robi reni Dla mnie trochę za ponuro i bez wyrazu... Szybki mi nie bedą przeszkadzać. Mam drzwi między wiatrołapem a "przedpokojem", dlatego też zalezy mi, żeby wystarczająco doświetlic wiatrołap, żeby nie trzeba było za każdym razem włączać światła. Ale oceń sama Szybki mają tylko refleks, więc nie będą tak jasne i widoczne jak na wizualizacjach, a bardziej brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.06.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Naberia jeśli masz doświetle to może faktycznie daj drzwi bez szybek ale z poziomym podziałem.Mi nijak do Twojej bryły nie pasuje pion. A w tych rysach są szybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 jak dla mnie propozycja nr 4 najlepsza a, bo taka sublelna, trochę nowoczesna ale i pasująca do ogrodzenia a i rysy wygladają ok, te cale nr 1 i 2 wogóle mi nie psują, naberia, kłócą się z ogrodzeniem i już, jeśli nie pomogłam to sorki za wprowadzenie misz maszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Nie ma. Tylko mszczuj ma. Nie wiem czy się jednak nie zdecyduję właśnie na tego mszczuja. Tamte pełne za dużo maja poziomych kresek, czyli jak na Longinusie. Ten Mszczuj jest chyba najdelikatniejszy, w sensie taki nie "naciapany"... Jeszcze raz oceńcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 reni 4 to te pełne? Nie rób mi tego! One nic w sobie nie mają przecież! Są takie nudne! I ciemne będą bardzo bez żadnego dodatku. W sumie to podobne planuję, do tylnich drzwi garażowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 naberia mi najbardziej nie pasuje ta aluminowa listwa na dole moze zdrezygnuj z niej, bo wiem ze za nie dodatkowo sie płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.06.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Naberia bierz mszczuja! Jeśli jest listwa na zdjęciu to chyba w komplecie.I jest ona po to, zeby drzwi nie ciągnęły od dołu wilgoci, choc u Ciebie drzwi cofniete w stosunku do sciany...więc może nie jest zbyt potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dziękuje Reni za pomoc, bardzo mi się podobają Twoje wnętrza, takie proste i schludne... Ale jednak wezmę Maszczuja i z ta listwą (jest w komplecie). Lampki też bedą delikatnie nowoczesne i takie właśnie chromowane. A bruk szary. Myślę, że ładnie to wszystko się skomponuje i ten szary rozjaśni troszkę... Jeszcze raz dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję. Zagladajcie częściej, bo każda rada mile widziana:) a dość często ich potrzebuję A póki co, zapytam jeszcze - jakie płytki byście dały na wejście i taras, żeby ładnie wszystko zgrało? Myslałam o takich jaśniutkich, ale obawiam się, że będą bardzo niepraktyczne: Czy iść bardzie w leki brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Kończę pracę i jadę zamawiać. Agi, jeszcze raz dzięki! - to wszystko "przez" Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.06.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam wszystkich, ja zgadzam się z reni 1980 co do drzwi, ale naberio ponieważ widzę że nie chcesz pełnych to poziome się najlepiej komponują- i te właśnie wybrałaś? prawda?Ja przez przypadek do Ciebie zawitałąm, chyba od reni1980 poprzez Agi75 i się cieszę. Czekam na kominek. Jestem ciekawa jak wyjdzie. Ja też planuję pionowy, aczkolwiek miała być już koza.Jak kominek to chyba tylko pionowy-ale chciałąbym aby był nisko podłogi i duży (wysoki)Na czym robisz wizualki?Lampy to dla mnie daleka przyszłość- nie pomogę rozeznania nie mam ,chyba że przypadkowo wpadnę na coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.06.2011 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witam Cię Barbara Tak, zamówiłam w końcu z 3 poziomymi paskami, czyli Mszczuje. Mam nadzieję, że nie bedzie to wygladać źle. Nie chciałam zamawiać drzwi, które po prostu nam się nie podobają. Co do kominka, wizualizację kominka z obudową zrobiła mi firma kominkowa. Potem ją ewentualnie wklejam na zdjęcia w Paintcie. Jestem Ciekawa czy masz wybrany już wkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.06.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Hej Naberia.Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wyboru drzwi Czekam w takim razie z niecierpliwością na zdjęcia. A co do kostki to jestem za szarą ewentualnie za jakąś piaskową. Ta co na drugim zdjęciu jest jak dla mnie kakaowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.06.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Dzięki Agi. Zdjęcia bedą na pewno, ale dopiero za 8 tygodni! Kostka brukowa szara na pewno z grafitem. Płytek szukam dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts