naberia 27.06.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Wiesz Venus, wczoraj doszłam do takiego samego wniosku - chyba to jednak najlepiej wyglada z barkiem orzechowym. Wtedy też dam korpus orzechowy szafki wiszącej i półeczki, choć trochę ciężko będzie wygladało, ale optycznie wszystko łądnie połączy. Obawiałam się, że może wyjść mdło. Podłogę i blat zostawię jasnoszare. Nie powinno wyjść ani za jasno ani za ciemno. A i kasowo wyjdzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.06.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dziękuję Ola A zna ktoś może alternatywę dla białej płyty pod barkiem? może szkło hartowane? jak inaczej można zamknąć dół barku :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.06.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Co do płytek do kuchni - PORAŻKA! nie ma ich nigdzie w okolicy W fabryce też ich nie mają i narzie nie produkują (przerwa wakacyjna czy jakoś tak). Pieknie! Ciekawe gdzie ja teraz na szybko płytki do kuchni znajdę, tym bardziej, że ciągle myślę tylko o tych i innych nie chę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 28.06.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Naberia a myślałaś do kuchni o alternatywie w postaci sigmy Nowej Gali? Podobna do tej Rako! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.06.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Agi, masz na myśli Signum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 ja miałam mieć nową galę signum ale jakoś mi się nie podobała na żywo...taka hmurzasta i brudna P.S. Naberia jeżeli różnice w cenie nie są zbyt wielkie (typu 5 tysięcy) to ja bym przemyślała jeszcze raz dokładnie kolorystykę. Na pewno nie robiłabym korpusu innego i frontu innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.06.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 ja miałam mieć nową galę signum ale jakoś mi się nie podobała na żywo...taka hmurzasta i brudna P.S. Naberia jeżeli różnice w cenie nie są zbyt wielkie (typu 5 tysięcy) to ja bym przemyślała jeszcze raz dokładnie kolorystykę. Na pewno nie robiłabym korpusu innego i frontu innego. Venus, chodzi Ci o cała kolorystykę? Wyższa cena dotyczy przede wszystkim barku - ale orzech będzie ok myslę. Tylko do czegoś musiałabym nawiązać tym orzechem, dlatego pomyślałam o boku szafki wiszącej, tak jak w pierwotnej koncepcji. A jak byś Ty zrobiła na moim miejscu? Co do Signum, musiałabym oblukać na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 29.06.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Miałam na myśli signum Wydaje mi sie, ze Pola ma ja w małej łazience (Domek Poli) Concept z Nowej Gali jest mniej chmurzasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.06.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 DZiękuję Ci Agi, muszę je teraz gdzies na żywo zobaczyć. I obie to lappato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 a nie wiem czy Signum jest lappato Te twoje wybrane faktycznie piękne, chociaż ja swój Titan gris bardzo chwalę, w necie można dostać podobno za 79 zł/m2 Musisz je koniecznie na żywo zobaczyć, bo ja widząc je na stronie u producenta byłam gotowa zamawiać i poszłam się im przyjrzeć i yyyy.....nieładne Chociaż u Psosin ładnie wygladają mi się jakoś nie widziały Hmn...nie wiem Naberia jak bym zrobiła bo nie jestem na twoim miejscu. Ja lubię proste płaszczyzny bez kombinowania, uważam że otwarta kuchnia nie musi koniecznie gdzieś nawiązywać orzechem. Niedaleko masz kącik jadalniany, może tam poprostu stół orzechowy? Jeżeli ten barek ma być fornirowany to ja bym się zastanowiła, tzn ja nie jestem jakąś alfą i omegą ale trochę bałabym się że może się szybko zniszczyć, ale nie używałam więc sobie tylko gdybam. Z podobnego powodu zrezygnowałam w łazienkach z blatów fornirowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.06.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 No ja akurat się nie obawiam się, że się zniszczą... A z kolei obawiam się, że kuchnia wyjdzie mdło, jeśli barek zrobie jasny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja tam jestem zdania że im prościej tym lepiej Zawsze dodatkami można zagrać, ale Naberia to wam ma się podobać a nie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.06.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Wiem, wiem Ale każde zdanie biorę pod rozwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.06.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja się zastanawiałąm nad signum, w końcu stanęło na orientale (signum dla mnie za "grzeczne", orientale bardziej betonowe są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.06.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 ja z kolei szukam czegoś grzecznego... bo ja taka grzeczna dziwczyna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Naberia zabij mnie Miałam sobie szafę "zaprojektować"...otwieram plik a tam twoja niedokończona łazienka z płytkami vulcano. Zrobiłam coś takiego, mam nadzieję że Ci nie namieszam ;p http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_10-2.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_9-1.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_8-3.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_11-1.jpg P.S. Patrz tylko na ścianę frontową i skośną, bo reszta to w ogóle nie pomalowana Edytowane 29 Czerwca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.06.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 hehe, szkoda że tak późno Ładnie Ci to wyszło Co to masz za program, że takpotrafiłaś te płytki nanieść? ja się męczyłam w paicie To był koszmar. Hmm... może coś mi z barkiem wyczarujesz, bo u mnie załamka. Miałam szukac lodówki, a zamiast tego myślę i myślę co by tu wymyślić z tymi kolorami. A apropos lodówki, Ty masz jaką? Lipa, przecież masz side by side Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Tak mam sbs ale od sbs przeszłam przez wszystkie chłodziarko zamrażarki do zabudowy oraz oddzielne chłodziarki i niskie zamrażarki w zabudowie wracając potulnie do sbs Co masz za problem? No ja w pro100 to robię, a kafle już się kładą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.06.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Muszę wybrac jakąś do zabudowy, ale nie znalazłam takiej jakiej szukam. Zawsze czegoś jej brakuje...Kafle się jeszcze nie kładą, dalej wygrzewamy podłogę. Jeszcze 2 tygodnie. Poza tym łazienka pewnie będzie robiona na końcu. Póki co, muszę w koncu się zdecydować na płytki do małego wc, który chcę tylko zabudować do 1,2 - 1,3m... No i wypadałoby tą kuchnię zreszcie zamknąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 o boże Ja bym w życiu łazienki na końcu nie robiła...taki pył i brud był po cięciu płytek że na samo wspomnienie mam ciarki. Naberia wrzuć jeszcze raz dokładny plan kuchni, z uwzględnieniem każdego otworu, wysokości i ścianki. Coś pokombinujemy jak jeszcze nie zamówiłaś i nie kupiłaś sprzętów. A jakie ta twoja lodówka ma mieć spełnione wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts