naberia 30.06.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Nie za mały ten okap będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.06.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 obiecuję jutro Dziś miałam urwanie głowy w pracy. Naberia a miałam spytać jak się "czujecie"? schneider ładne ale drogie.. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Dzieki Venus, czujemy się dobrze na ogół, ale najgorsze są mdłości i "szarpanie" żołądkiem Czasem już nie mogę i ryczę jak dziecko. Ale pewnie niebawem miną, w sumie to już połowa 3. miesiąca. A 12. lipca jadę na badania genetyczne do Genomu. Nie mogę się doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Co do Shneidera, to nie są takie drogie. Różnica w wycenie pomiędzy zwykłym Simon Classic a Sedną to niecałe 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Hmn....no nie wiem nam Schneider drogo wychodziłw porównaniu do Berkera B.Kwadrat. W schneiderze ramka x4 lub x5 taka zwykła kanciasta to był koszt 100 zł P.S. No to trzymam kciuki za badanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Trzymaj, trzymaj Co do wyceny - może zależy ile tam czego potrzebujesz, chociaż też mamy kilka ramek x3, 4, 5, ale cena wyszła ok i zamawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Nasze malutkie WC - chciałabym w jakimś fajnym klimacie urządzić... Płytki siver grafit zamówione- bedą położone tylko do wysokości 1,3 m. Ściany białe. Szukam lustra i kinkietu. Kinkietu najlepiej ciemnego lub sredrnego, ale żeby dawał dość sporo światła... Może ktoś spotkał taki? Jak narazie znalazłam lustra takie: Muszę tylko znaleźć płytki na podłogę, bo te z opoczna są jakieś trumienne... Edytowane 1 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) A umywalkę zamiast ego, chyba jednak weźniemy bardziej kanciastą: Do kibelka powyżej jest umywalka z tej serii taka: Też nie jest zła... Edytowane 4 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.07.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Mam sednę w całym domu i zastanawiam się skąd ta cena 100 pln ? Mówicie o zwykłej plastikowej ramce ? Przecież to cena 7-15 pln za sztukę. http://www.dobregniazdka.pl/kategoria/sedna/1 Jeżeli można - ściany mam idealnie równe a jednak ramki gdzieniegdzie odstawają. Musimy to wypełnić akrylem i pomalować. Poza tym jak się z boku patrzy na pstryczki podwójne to widać ich wnętrza (nie wiem czy mnie rozumiecie). Reasumując pstryczki są śliczne ale ja się jednak czepiam tych dwóch rzeczy. Cenowo super. Aha - mają jeden minus - nie ma podwójnego gniazdka w systemach ramkowych. Mi już brakuje gniazdek np przy kompie czy tv . A ta misa wc ? to jaka firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki Mirela, u mnie ramki tez nie są takie drogie, ale kurka, zmartwiłaś mnie, że widać wnętrzności A to gniazdo podwójne, to masz na myśli takie? Ale tu faktycznie jest ramka zintegrowana. A pewnie chodziło Ci o coś takiego? Misa powyżej to Koło Preciosa. Podobno nowość. Tylko jak otworzysz klapke, to jest okragła "dziura". Do tego jest tez taka umywalka. Edytowane 1 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 To nie wiem mnie cena Schneidera zabiła Ale u nas tyle pstryczków elektryczków, że może dlatego. Naberia Lustro namber łan zobacz sobie kinkiety Siena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 dzięki Venus, już lukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Wczoraj na bardzo podobne patrzylam Ale czarnych nie było. O ile masz te na myśli? Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.07.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Tak o to drugie mi chodziło. To też sedna ? Tam gdzie kupowałam ich wtedy nie było. A sedna mi wyszła dużo taniej niż Berker. Robiłam w excelu zestawienia 8 różnych pstryczków które mi się podobały więc ceny miałam w małym palcu . Te bebechy nie wszędzie widać, jakoś mi się rzuciło tylko w salonie ale ja mam pstryczki baaardzo nisko. Może to dlatego. Musiałabym klęknąć i zobaczyć jak to wygląda z innej perspektywy. Wybrałam te śnieżnobiałe. Mi się bardzo podobają. Kupowałam w tym sklepie co dałam namiar - polecam. Wc fajne Podoba mi się. Mam podobną w szarej łazience - Heideberga. I w przeciwieństwie do wielu mi się bardzo dobrze korzysta z kwadratowych. Może dlatego, że tyłek też mam kościsty i kwadratowy . Jedyny minus to taki, że jak się człowiek przyzwyczaji do samoopadającej deski to potem trzaska zwykłymi deskami . Szerokość okapu dobierz do wielkości płyty. Masz już jakiś wybrany ? Edytowane 1 Lipca 2011 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Tak Siena jest czarna i biała Ty pokazujesz model Helen z firmy MArkslojd, one są mizernie wykonane ;/ ja bym się nie pokusiła Dobre moje wypociny co do kuchni: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_11-2.jpg Poglądowo całość, w życiu nie zdecydowałabym się po moich próbach kolorystycznych na robienie pleców i boków w orzechu a frontu białego w szafce wiszącej, za bardzo pstrokato przy kuchni się robi http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_12-2.jpg- szara podłoga, szary blat, szara ściana spiżarkowo-zabudowana http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_13-2.jpg Szczerze to zdecydowałabym się tylko na powieszenie okapu nad kuchnią bez półek i szafek, bo bardzo wygodnie korzysta się z talerzy i kubków umieszczonych w szufladach które będziesz mieć przy kuchni http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_14-1.jpg ale dobra...szafka biała, wbudowany okap + półka na jakieś...książki kucharskie przyprawy? no ja wolałabym pustkę... P.S. Różnica w szarym blacie w poziomie mi wyszła nie wiem czemu, barek położony na szafce, grubość barku 8 cm fornir orzech. Pustka pod nogami, jak zabudujesz będzie niewygodnie, a jak wstawisz hokery to i tak nie będzie nic widać, no chyba że ktoś na klęczkach będzie się u was gościć Edytowane 1 Lipca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Niestety to nie jest Sedna. Ale podobna. Ospel Impresja i Kontakt Simon BMGZ2/11 Gniazdo podwójne z uziemieniem. Myśle, że można coś dobrać podobnego. Tez zamawiam snieznobiałą. Jest taka... delikatna A zamawiamy w hurtowni elektrycznej u nie w mieście. Co do kibelka, niestety nie sprawdzalam czy wygodny... No coś, sprawdze po zamontowaniu Mam jeszcze drugi w domu, w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 O, dzięki Venus. Super to wyszło! Tylko właśnie nie za bardzo widać tą gorę na moim monitorze - wszystko białe się zlało... Ale widzę tam szafkę wiszącą. Wcześniej też brałam pod uwagę 3 szafki wiszące poziome obok siebie, a w środkowej okap, ale ciężko to trochę wygladało... Na przeciwko barku, jest stół z krzesłami - jak się będzie przy nim siedziało (goście) dołem bedą wszystko widzieli przy płycie pod blatem barku (dlatego go chciałam zamknąć), choć też mi się bardzo podoba otwarty dołem... Jednak chciałabym mieć kuchnię praktyczną i nie stresować się, jak nabałagani mi się troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Oj zrobisz jak uważasz Ja mam pod tym blatem jeszcze taką urokliwą deskę + hokery to już w ogóle nic nie widać. Ja się skłaniam do białych szafek, wiszących bez kolorowania dodatkowego bo naprawdę zrobi się pstrokato. Ale wybór jak zawsze należy do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Z tymi szafkami wiszącymi pewnie masz rację. Ale wtedy robi się lakierowane z kazdej strony?Bez tej deski na dole, barek będzie tańszy - to jest na plus, ale kurka... sama nie wiem... A myślisz, ze format płytek 30 x 60 do tej kuchni będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.07.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Aha, teraz zauważyłam! Bo ja barek chcę mieć bliżej końca ściany kuchni... Tak ok. 25 cm od końca. Wtedy mieszczą mi się 2 szafki 85 z szufladami, a nad nimi jest wtedy więcej mieśca wolnego... Coś jak tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts