naberia 15.03.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.03.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 i mozaika z tej samej kolekcji: Tylko jak z tego zrobićjedną ładną łazienkę??? Jak nie przedobrzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.03.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Szukajac paneli do salonu, co chwile zmieniamy koncepcję. Myśleliśmy, żeby kolorem drewna podłogi i drzwi nawiązać do koloru okien: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.03.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Tylko obawiam się, że zrobi się za ciemno. Na dodatek jaki wtedy kolor mebli? Dlatego zastanawiam się, czy nie olać okien. Zrobić podłogę i drzwi w podobnym kolorze, a meble dać albo jasne, albo orzechowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.03.2011 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Kanapę bardzo bym chciała grafitową. Znalazłam też wkład kominkowy. Może to będzie TEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.03.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 jest to Verus Zastanawiam się czy nie będzie za mały? drzwiczki ma 33,5 x 63 cm. Chciałam 42 x 70, ale nie mogę nigdzie takiego z płaszczem wodnym znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.03.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Znalazłam fajny piekarnik, ale niestety nie ma do niego mikrofali i muszę szukać z innej firmy Czy to do siebie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Kominek. Wkład nie jest duży, bo jak już wcześniej pisałam, drzwiczki mają 33,5 cm x 63 cm. Obawiam się, że będzie mało widoczny, tym bardziej, że będzie on pomiędzy stołem a drzwiami tarasowymi. Dlatego zastanawiam się, czy jednak nie "wyciągnąć" go ze ściany (pierwotnie miał być wbudowany) i żeby go optycznie powiększyć, pomalować go na inny kolor... "Wyciągnąć" ze ściany tak minimalnie, jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Kolorystyka. Która lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jak tak patrzę na te wizualizacje, to wydaje mi się, że nawet lepiej wygląda ciemna stolarka i ciemne meble na tle jasnej podłogi. Ale to tylko wizualizacja... Czy faktycznie meble w jednym kolorze drewna będą wygladały dobrze na tle innego koloru drewna? Ustaliliśmy, że nie tylko salon będzie w panelach, ale i też cała komunikacja. Tylko kuchnia będzie w płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Kominek i ciemniejsza podłoga: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Już sama nie wiem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Kuchnia. Układ się zmienił, ale tylko troszkę. Okap będzie zwykły czarny, niezabudowany pomiędzy szafką - ok 80 cm szerokości oraz półeczkami ok. 60 cm. Nadal się zastanawiamy nad kolorystyką blatu: czarny czy szary? i nad kolorem drewna: iść w orzech (jak okna) czy ewentylanie w kolor podłogi - gdyby była jasna??? i czy nie będzie za dużo kolorów??? Tutaj kuchnia z czarnym blatem. Zlew, płyta, okap i całe agd czarne. Na ścianie szary lakobel. Szary cokół i szare płytki. Orzechowe okno, barek, korpus szalki i półeczki oraz panele za barkiem od strony jadalni. Tutaj szary blat. Na niej czarna płyta będzie się rzucała bardziej w oczy, ale za to jest jasniej... Wiem, że im mniej kolorow tym lepiej, ale tak się boję, że jak zostanę tylko przy orzechu, to będzie w domu za ciemno Domek jest malutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 (edytowane) A tutaj kuchnia z białym blatem, ale obawiam się, że będzie niepraktyczny: Wciąż nie wiemy czy zrobić barek pełny dołem czy pusty? Edytowane 24 Marca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 W kwestii salonu - to ustaliliśmy, że jeśli trzeba będzie, to zmienimy meble na nowe. Ale to wcale nie nie ułatwia decyzji. Szukam szafki pod tv coś w ten deseń: (może ktoś mi pomoże znaleźć?) nie musi być biała, chyba raczej ciągnie mnie ku drewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 jeszcze jedno podejście do kominka. Jednak go trzeba wyciągnąć ze ściany, bo inaczej wyglada jak wciśnięty międzu drzwi tarasowe a stół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.03.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A może lepiej kupić szafkę pod tv w takim stylu i do tego jakąś komódke? Może bym znalazła coś w tym stylu tylko np. szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.03.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 (edytowane) Dzisiaj zakupiliśmy płytki do łazienki Vulcano Pilcha. Są śliczne Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez naberia Dopisek: WERSJA PIERWOTNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.03.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 cd Mamy też wstępnie wybrany kolor podłogi. Jest identyczny jak drzwi, chociaż tutaj tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 26.03.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 (edytowane) Kominek i ciemniejsza podłoga: [ATTACH=CONFIG]49452[/ATTACH] mnie się ta wersja najbardziej podoba i zgadzam się że kominek trzeba jakoś wydobyć ze ściany. pomalowanie go na inny kolor to chyba dobry pomysł. Edytowane 26 Marca 2011 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts