Venus_m 07.07.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ojejku to Ty jesteś takie trzy ćwierci do śmierci jakby rzekła moja babcia jaką kawę pijesz? P.S. Naberia sorry za off top Btw ładny avatarek, może pokusisz się o wrzucenie jakiegoś ślubnego zdjęcia w większym formacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.07.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki dziołszeczki Ja ciśnienie to mam 90/60 więc w ogóle ledwo stoję, a od kiedy w ciąży jestem - mam wstręt do kawy Zdjęcia mogę Ci Venus przesłać na priva jeśli chcesz A no, kinkieciska - miałaś rację! Te Twoje kinkieciki widziałam i też mi się bardzo podobają, tylko wolałabym nie brać oświetlenia halogenowego... Czyli mówicie, że nie będzie tego oświetlenia za dużo, jeśli zrobimy szparkę w suficie? I wszystko razem się będzie świecić? Venus, a to może taką wizu byś mi zrobiła, jeśli dasz rady? plisssss Co do umywalki, to mnie zmartwiłaś Ale dobrze wiedzieć. Może Duravit będzie miał więcej miejsca na ręce... Choć wymiar ten sam: 50 x 25. Edytowane 7 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Na mojej wizu oświetlenie mogę wstawić tylko punktowe(okrągły halogen który rozprasza światło inaczej niż pasek ledowy), przynajmniej innej możliwości nie znam, więc raczej nie pomogę P.S. Priv priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.07.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Hm... w sumie moze być i nowoczesny, ale za lustra liczą sobie strasznie Niestety. Ale jeśli też będzie ok z ramą to mi ulżyło Tylko muszę jeszcze się rozejrzeć za lustrami. To tej zabudowy nad kibelkiem nie robić czy robić w wersji z lustrem w ramie? Widziałam tez piękne czarne ramy, tylko nie wiem czy srebrna nie rozjaśni bardziej... Co do kinkietów, znalazłąm jeszcze takie: [ATTACH=CONFIG]64380[/ATTACH] Ale czy dobrze będzie wyglądal kinkiet tylko z jednej strony? a co to za kinkiecik jest - w sensie nazwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.07.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) Ale nie wiem czy ten mi się najbardziej nie spodobał: [ATTACH=CONFIG]64384[/ATTACH] oooo dopiero teraz zobaczyłam ten kinkiet który mi sięspodobał dość mocno - i to widzę że znalazłaś go w wersji prostokątnej. jako że dodatki w ubikacji będą prostokątne to sięcieszę że teraz to zobaczyłam już a nie po zakupie I gratulacje :D przyszłej mamusi - kiedy to dzidziuś pojawi się w domu? Edytowane 7 Lipca 2011 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 chyba na razie 3 miesiąc jest To jeszcze 6 przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.07.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Hej Nicol Szczerze, to ten pierwszy kinkiet znalazłam gdzieś w grafice googli, więc niestety nie podam Ci nic konkretnego. Natomiast ten drugi kinkiet znalazłam na allegro, a dokładniej tutaj: http://allegro.pl/nowoczesny-kinkiet-z-krysztalami-lampa-ozcan-3506k-i1696012516.html Tylko tak jak pisała Venus - jest bardzo masywny. Też by mi taki kanciasty do wc pasował A mamusią powinnam zostać końcem stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.07.2011 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Venus, nietety z budowy wróciliśmy dość późno i nie zdążyłam Ci przesłć zdjęć. Zrobię to dziś wieczorkiem, bo w pracy ich nie mam. Co do wizualizacji wc, to może wstawisz jedno punktowe w tą szparkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.07.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Co do umywalki - jedyną, którą udało mi się zobaczyć na żywo jest umywalka włoskiej firmy Catalano - Verso 50x25 Nie wiem czy odcień bieli będzie się różnił od Koła... Ale może nie będzie to wielka różnica... W każdym badź razie, Pan sprzedawca wsadzał ręce i jest dość miejsca (do umywalki wsadzał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.07.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ha, ha, ale mnie rozbawiłaś ostatnim postem Fajna ta umywaleczka.teraz tak sobie myślę, że do kanciastych sprzętów nie bardzo pasuje ta pierwsza tapeta ale te pasy nadal chodza mi po głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.07.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ojejku to Ty jesteś takie trzy ćwierci do śmierci jakby rzekła moja babcia jaką kawę pijesz? P.S. Naberia sorry za off top Btw ładny avatarek, może pokusisz się o wrzucenie jakiegoś ślubnego zdjęcia w większym formacie? Venus kawę piję tylko w pracy , więc rozpuszczalną bo nie mam ekspresu W domu jestem ok.17 więc jakbym o tej godzinie wypiła to pomimo niskiego ciśnienia nie zasnęłabym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.07.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Pomyśle o jakiś delikatnych paskach... Na szczęście tapeta jak już to będzie na końcu, a wcześniej wstawię zdjęcia już wypłytkowanego kibelka. Póki co wygląda ciemno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Przyzwyczaisz się dodasz jasną tapetę i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.07.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Oby, póki co to muszę przyciski w końcu zamówić do geberitu i tą umywalkę z kibelkiem bo wc Venus, jak co - to plis, pamiętaj o tej wizualizacji, jak będziesz mieć chwilkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Kochana postaram się ogarnąć to w domu jak już sprzątne bo dzisiaj w pracy urwanie głowy, więc dopiero usiadłam i zaraz dalej idę krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.07.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ok. Cierpliwie będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.07.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Venus, prześlij mi swojego maila na priva, to Ci prześlę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.07.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 U nas małe postępy: Płytkowanie spiżarki trwa. Jak narazie jest tak: Kibelek jak narazie wygląda tak: Dalej nie wiem co zrobić z sufitem:-? A pstryczek będzie taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.07.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Płytki podłogowe do wc zakupione i czekają aż podłoga wystygnie: Troszkę się obawiam, że będzie za ciemno. Z boku, bez oświetlenia wygląda tak: Płytki do wiatrołapu też już zakupione: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.07.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 I do łazienki również czekają na swoją chwilę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts