Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziołszeczki :)

Ja ciśnienie to mam 90/60 więc w ogóle ledwo stoję, a od kiedy w ciąży jestem - mam wstręt do kawy :(

Zdjęcia mogę Ci Venus przesłać na priva jeśli chcesz :)

A no, kinkieciska - miałaś rację! Te Twoje kinkieciki widziałam i też mi się bardzo podobają, tylko wolałabym nie brać oświetlenia halogenowego...

Czyli mówicie, że nie będzie tego oświetlenia za dużo, jeśli zrobimy szparkę w suficie? I wszystko razem się będzie świecić? Venus, a to może taką wizu byś mi zrobiła, jeśli dasz rady? plisssss ;)

Co do umywalki, to mnie zmartwiłaś :( Ale dobrze wiedzieć. Może Duravit będzie miał więcej miejsca na ręce... Choć wymiar ten sam: 50 x 25.

Edytowane przez naberia

Hm... w sumie moze być i nowoczesny, ale za lustra liczą sobie strasznie :( Niestety. Ale jeśli też będzie ok z ramą to mi ulżyło ;) Tylko muszę jeszcze się rozejrzeć za lustrami. To tej zabudowy nad kibelkiem nie robić czy robić w wersji z lustrem w ramie? Widziałam tez piękne czarne ramy, tylko nie wiem czy srebrna nie rozjaśni bardziej...

Co do kinkietów, znalazłąm jeszcze takie:

[ATTACH=CONFIG]64380[/ATTACH]

Ale czy dobrze będzie wyglądal kinkiet tylko z jednej strony?

a co to za kinkiecik jest - w sensie nazwa ?

Ale nie wiem czy ten mi się najbardziej nie spodobał:

[ATTACH=CONFIG]64384[/ATTACH]

oooo dopiero teraz zobaczyłam ten kinkiet który mi sięspodobał dość mocno - i to widzę że znalazłaś go w wersji prostokątnej.

jako że dodatki w ubikacji będą prostokątne to sięcieszę że teraz to zobaczyłam już a nie po zakupie :D

I gratulacje :D :D :D przyszłej mamusi - kiedy to dzidziuś pojawi się w domu? :D

Edytowane przez nicol21

Hej Nicol :)

Szczerze, to ten pierwszy kinkiet znalazłam gdzieś w grafice googli, więc niestety nie podam Ci nic konkretnego. Natomiast ten drugi kinkiet znalazłam na allegro, a dokładniej tutaj:

http://allegro.pl/nowoczesny-kinkiet-z-krysztalami-lampa-ozcan-3506k-i1696012516.html

Tylko tak jak pisała Venus - jest bardzo masywny. Też by mi taki kanciasty do wc pasował :)

A mamusią powinnam zostać końcem stycznia :)

Co do umywalki - jedyną, którą udało mi się zobaczyć na żywo jest umywalka włoskiej firmy Catalano - Verso 50x25

1.jpg

Nie wiem czy odcień bieli będzie się różnił od Koła... Ale może nie będzie to wielka różnica...

W każdym badź razie, Pan sprzedawca wsadzał ręce i jest dość miejsca (do umywalki wsadzał) ;)

1.jpg

ojejku to Ty jesteś takie trzy ćwierci do śmierci jakby rzekła moja babcia :rotfl: jaką kawę pijesz?

P.S. Naberia sorry za off top ;) Btw ładny avatarek, może pokusisz się o wrzucenie jakiegoś ślubnego zdjęcia w większym formacie? :)

Venus kawę piję tylko w pracy , więc rozpuszczalną bo nie mam ekspresu :-( W domu jestem ok.17 więc jakbym o tej godzinie wypiła to pomimo niskiego ciśnienia nie zasnęłabym....