duś1719506024 18.07.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 wyglada całkiem cacy. a co bedzie na ścianie za okapem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.07.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 yyyyy nic? tzn jak na wizualiżacji 2 półeczki białe z boku. Szara ściana i chyba szare szkło Tylko jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.07.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 a np ja w sensie myślałam o kolorze, ew materiale który miałby chronić ścianę szkło popieram i dalej namawiam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.07.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 aha Pewnie dam szkło na równo z okapem (nie wiem na jakiej wysokości dać okap... 65-75 od blatu?) i co dalej? koło zlewu pewnie też by się szkło przydało, ale nie ma potrzeby tak wysoko dawać... a uskoki tez nieestetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.07.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Zamówiliśmy dziś zlew: I znaleźliśmy okap, o którym wcześniej pisałam. Na ekspozycji był akurat czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 19.07.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Naberia ja bym zrobiła tak jak pisałam wyżej, czyli biały okap na pustej ścianie.A w zasadzie ona nie musi być pusta ....Można dać na nią tapetę i na całości przykryć szkłem.Widziałaś tę inspirację u Venus?http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_16-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) Widziałam Agi, widziałam ją u Venus Sam pomysł z tapetą fajny, ale tapeta brrrr... Tylko tez nie chcę przesadzać z tymi tapetami w domu - że w każdym pomieszczeniu inna tapeta, bo z tyłu tej ściany z okapem już będzie jedna. Kurde, półeczki mi się przydadzą. Takie białe, nieduże, na 55 cm, na śliczne białe lub szare pojemniczki, które by były zawsze pod ręką, lub śliszne flakony na olej i ocet, które dostałam od siostry... Lubię takie śliczne rzeczy, detale, które "uprzytulniają" kuchnię... Co ja na to poradzę??? Taka już jestem Edytowane 19 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 19.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Naberia ma wielka prosbę, napisz proszę prosze jak te panele z Tarketta white&hype wyglądają na żywo mniej wiecej?ja nigdzie ich nie moge zobaczyć, nadół decyzja zapadła u nas na dąb biały satynowy z quick stepa, a szukam czegoś na góre jasnego i fajnego.... pozdrawiam, mrowkaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 witam Cię mrowkaania Jakby Ci je opisać...? Są gładkie, mają delikatne usłojenie, a struktura drewna jest ładnie widoczna pod światło. Słoje są delikatnie brązowe. Każdy panel trochę inny. Myśmy się jednak na nie nie zdecydowali do salonu z obawy przed widocznymi łączeniami paneli, które z czasem może się zabrudzć i jeszcze bardziej wyróżniać. Zastanawiamy się czy nie dać ich do pokoju dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No właśnie z tym szkłem...uskoki nie za bardzo a szkło na całość wyjdzie pewnie drogo...mam nadzieję że nie kładziesz lacobelu tylko szkło hartowane Beatka a jakby zrobić tak jak na tej mojej/agowej inspiracji z tapetą cole&son tylko samo szkło ale takim właśnie szerszym pasem aż do samego sufitu? Gdzie będzie blat roboczy często wykorzystywany? bo tam też by się jakaś ochrona przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 19.07.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 witam Cię mrowkaania Jakby Ci je opisać...? Są gładkie, mają delikatne usłojenie, a struktura drewna jest ładnie widoczna pod światło. Słoje są delikatnie brązowe. Każdy panel trochę inny. Myśmy się jednak na nie nie zdecydowali do salonu z obawy przed widocznymi łączeniami paneli, które z czasem może się zabrudzć i jeszcze bardziej wyróżniać. Zastanawiamy się czy nie dać ich do pokoju dziecka. dziękuje!!! a to mnie zaskoczyłaś bo myślałam, że na jasnym nie będzie tego widać, a one są bez v-fugi...ach już sama nie wiem co robić:(my własnie tylko do sypialni, korytarzu na górze i pokoju dziecka chcemy jakieś ciut tansze od QS, bo te drogo wychodzą niestety. ps. w jeszcze są matowe czy z połyskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 oj Justynko, no napewno blat będzie często użytkowany. Do sufitu szkło tak nie bardzo mi się widzi. Na tym zdjęciu szkła w ogóle nie widzę. Planowałam szczerze mówiąc lacobel... nie hartowane szkło... Podobno małe prawdopodobieństwo, że strzeli... Gdyby była tapeta - to szkło bym dała przezroczyste i nie rzucałoby się aż tak w oczy. Nad blatem potrzebuje tyko 30 cm, bo potem już jest parapet...Szczerze, nie mam pojęcia jak to zrobić, żeby to miało ręce i nogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) mrowkaania, panele są matowe. Właśnie nie mają v-fugi i to mnie martwi. A może jestem wyczulona na punkcie tych łączeń? Nie mniej jednak, na ciemniejszych panelach na pewno są one mniej widoczne, niż na jasnych... Z drugiej strony panele nie sa aż takie drogie, żeby ich po jakimś czasie nie wymienić, a po drugie na górze na pewno nie będzie się jakoś bardzo brudziło. Sama nie wiem... Edytowane 19 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Chyba sie nie zrozumiałyśmy albo ja źle czytam Myślałam że dasz szkło jak na tej inspiracji tylko bez tapety. Psosin w kuchni u siebie ma w ten sposób kafelki przy kuchni ułożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ach, z tym pisaniem jest tak samo jak z gadaniem na gadu gadu! To jeszcze raz, bo ja też nie bardzo rozumiem... Pisałaś; "Beatka a jakby zrobić tak jak na tej mojej/agowej inspiracji z tapetą cole&son tylko samo szkło ale takim właśnie szerszym pasem aż do samego sufitu?" czyli dac szkło przezroczyste, tak? do samego sufitu??? Już patrzę do Psosina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Patrzyłam. Mało co widać, ale ma cosik fioletowego błyszczącego (więc domyślam się, ze to szyba) od blatu roboczego aż do sufitu,a na tym szafki wiszące. Przy zlewie niczego się nie dopatrzyłam, a przy płycie tez chyba coś połyskuje... ale nie jestem pewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 19.07.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mrowkaania, panele są matowe. Właśnie nie mają v-fugi i to mnie martwi. A może jestem wyczulona na punkcie tych łączeń? Nie mniej jednak, na ciemniejszych panelach na pewno są one mniej widoczne, niż na jasnych... Z drugiej strony panele nie sa aż takie drogie, żeby ich po jakimś czasie nie wymienić, a po drugie na górze na pewno nie będzie się jakoś bardzo brudziło. Sama nie wiem... ja teraz mam panele ciemne bez v fugi i łaczenia widać więc chyba nie ma reguły.panele sa rtanie znalazłam oferte za 35 zł..więc cena kusi, a jakie masz drzwi wewnętrzne?ja mam dąb bielony stąd te jasne panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) Ja zamówiłam drzwi w kolorze orzech - neutralną jasną podłogą chciałam rozjasnić pomieszczenia. Teraz zastanawiam się nad Krono Original - Dąb Aspen. Tylko są bardziej szare (tzn. białe z szarym usłojeniem): A najbardziej zakochałam się w Baltrio - dąb szroniony, ale są niestety drogie Edytowane 19 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 19.07.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ja mam teraz w pokoju ciemne i łaczenia widać , wiec chyba nie ma reguły, a ja chce bez v-fugi własnie.a moze widziałaś jeszcze jakies inne jasne?drzwi wewnetrzne mam dab bielony z porty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 19.07.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ja mam teraz w pokoju ciemne i łaczenia widać , wiec chyba nie ma reguły, a ja chce bez v-fugi własnie. a moze widziałaś jeszcze jakies inne jasne?drzwi wewnetrzne mam dab bielony z porty. chyba coś źle sie powklejało- przepraszam:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts