mrowkaania 19.07.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ja zamówiłam drzwi w kolorze orzech - neutralną jasną podłogą chciałam rozjasnić pomieszczenia. Teraz zastanawiam się nad Krono Original - Dąb Aspen. Tylko są bardziej szare (tzn. białe z szarym usłojeniem): [ATTACH=CONFIG]66110[/ATTACH] A najbardziej zakochałam się w Baltrio - dąb szroniony, ale są niestety drogie [ATTACH=CONFIG]66109[/ATTACH] naberia, masz racje balterio sa piekne , my tez bralismy pod uwage te firmę, ale cena....te z krono tez, moze w tej mojej małej miescinie znajde ten odcień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No, niestety, cena masakryczna tych Balterio Warto poszukać, bo w necie te fotki wyglądają całkiem inaczej niż na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Justynko, jeszcze raz się przyjrzałam kuchni psosina i chyba to szkło jest tylko do szafek wiszących, nie do sufitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Naberia, Psosin czyli Ania nie ma fioletowego nic na ścianach ani szklanego ;p ona ma białe kafle ułożone przy kuchni po prostu do samego sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ojej, pomyliłam psosina z pasie !!! Możesz mi podesłać linka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No nie wiem wpisz dom w mirabelkach i znajdzie Ci od ogółu do szczegółu czyli jak wykończyć mirabelkę. Odkopałam dla Ciebie i wklejam jak to się u Ani prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Tak, tak - już kojarze psosina Często u Ciebie bywa Ale zamiast płytek mówisz dać szkło przezroczyste? a co z blatem roboczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 no właśnie gdzie bedzie wasz blat roboczy? czajnik noze deska do krojenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) To może tak dać szkło?: Ta wizualizacja troszkę niedokładna - bo okap i szuflady na dole mają 80 cm. Tu opisałam blaty robocze: kuchnia prz Edytowane 19 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No to chyba tak realnie z tym szkłem by było...tylko mi te półeczki nadal nie pasują...na parapecie nie możesz swoich ślicznych flakoników ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 (edytowane) To co, tak dać szybę? nie wyglada dziwnie ten cokolik? Półeczki zamówione, bo pusto mi się w tym rogu wydaje, ale jak na żywo stwierdzimy, że nie wygląda to dobrze lub za dużo by tego było, po prostu ich nie będziemy montować W sumie patrząc z przodu będzie to wygladać: Chyba że zrobić tak? Lub tak: Edytowane 20 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 (edytowane) A póki co pochwalę się postępami w łazience. Zdjęcia są kiepskiej jakości, bo robione komórką, a łazienka jest ciemna: Wstępnie został ustalony obrys wanny i... zrobiło się ciasno Rozpakowaliśmy też wannę. Jest super Edytowane 20 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Nurtuje mnie jedno pytanie - czy ściany maluje się przed parapetami :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.07.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 naberia jak dla mnie to wersja dwa lub trzy z ta szybą w kuchni, po co szkło nad okapem... no i te półki też mi nie pasują... może teraz ich nie rób... a za jakiś czas stwierdzisz czy rzeczywiście Ci są potrzebne i w którym miejscu w kuchni?? łazienka - nabiera kształtów - super cieszą takie postępy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.07.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 malowanie ściany raczej po założeniu parapetów... bo pewnie trzeba będzie ścianę obrobić, wygładzić i inne takie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Dziękuję Ci bardzo lakorun Z tymi półeczkami faktycznie zadecydujemy na końcu. Może coś w tym jest skoro nikomu się wersja z półeczkami nie podoba... Z w wersji trzeciej - nie wygląda źle ta różnica poziomów (uskok) w szkle? A to prawda, każda płytka, każda drobnostka zrbiona baaardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 20.07.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 no właśnie trochę dziwnie wygląda taki uskok... więc zdecydowanie wersja 2 (wg mnie oczywiście;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.07.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 No postępy super Oj tam ciasno nie ciasno, za chwilę się przyzwyczaicie. My tak mieliśmy z kuchnią Z tym szkłem wstrzymaj się jeszcze. Niech wam kuchnię zamontują i wtedy wrzucisz fotkę i będzie łatwiej. Bo na rysunkach to mało co dobrze wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.07.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Mądrze mówisz Justynko Szkło na pewno będzie zamawiane i montowane na końcu (po fotkach na forum) Może wtedy napiszecie "Beata, daj lepiej te półeczki, bo jest za pusto!" Co do łazienki - pewnie się przyzwyczaimy, ale tak fajnie było, jak było pusto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts