Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a nie wiem....może to jest w formie takiej półki nakładki którą można przestawiać i nie musi stać na środku...jest też ciekawa taka z 3 płyt kwadratów które można obkręcać na różne strony. Podoba mi się ta kombinacja kolorów w ławie, dlatego ścianę tv zrobiłabym w białej zabudowie...a stół tylko w orzechu.

Naberia my mamy drabinkę i chromowaną i biała z chromowanymi zaworami. Do łazienki górnej wyjścia nie mieliśmy i musiała być chromowana, dodam że kanciasta drabinka w chromie to koszt najtaniej 1700 zł z grzałką, my na szczęscie znaleźliśmy za 870 w LM firmy Instalprojekt i jesteśmy zadowoleni, oddzielnie kupiona grzałka i zawory = jakieś 1200 zł

Ten sam grzejnik Instalprojekt tylko biały kupiliśmy za 400 zł + chromowane zawory i grzałka nie pamiętam jaka ogólnie ok 700 zł.

Jeżeli liczysz się z cenami to wybór raczej prosty ;)

W łazience narazie zabudowa wygląda tak:

Zdjęcie1168.jpg

Zdjęcie1166.jpg

Zdjęcie1170.jpg

Ściana z wanną:

Zdjęcie1169.jpg

Nad wanną:

Zdjęcie1162.jpg

Zdjęcia beznadziejne. Nie dość, że łazienka malutka, to jeszcze komórką robione. Dziś chyba Pan Płytkarz będzie kończył ściany, to zrobię porządne zdjęcia aparatem.

http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png

Taką sobie sypialnię naszkicowałam. Muszę tylko sprawdzić, czy rama łóżka będzie pasować do orzecha...

Mniej więcej koncepcja jest taka:

sypialnia szkic.JPG

Firanko-zasłony białe - ikea, połyskująca, wzorzasta tapeta, panele z kolekcji discovery Clasena - Dąb Verden brązowy, lampa biała, która miała być w salonie.

Po bokach łóżka będą jakieś białe kinkieciki - znowu kinkieciki! :( Gdzie ja je znajdę?

Jakieś sugestie??? :)