naberia 21.07.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 A no ciekawa, ciekawa! A ta ramka jeździ? czy tak tylko stoi? bo nie było nic napisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.07.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 a nie wiem....może to jest w formie takiej półki nakładki którą można przestawiać i nie musi stać na środku...jest też ciekawa taka z 3 płyt kwadratów które można obkręcać na różne strony. Podoba mi się ta kombinacja kolorów w ławie, dlatego ścianę tv zrobiłabym w białej zabudowie...a stół tylko w orzechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Pomysł dobry. Żeby jeszcze tylko funduszy starczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.07.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 no no skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 A powiedzcie mi czy drabinkę do łązienki dac białą czy chromowaną (pewnie jak już to w połysku, bo wszstkie elementy są w połysku) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 21.07.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 lampa to Italux Bender 3696-1W Kinkiet. Są podwójne i nawet potrójne. Dane techniczne pojedynczej lampki: Długość: 10 cmSzerokość: 15 cmWysokość: 10 cmŹródło światła: GU10, max. 1x50WKolor: ChromMateriał: Szkło, metalSklep: http://www.swiatpol.w.tkb.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dzęki Agi. Jest super. Zamieszczam podwójny: Ale czy jak dam na sufit też takie kryształowe, nie będzie tego za dużo? I jak myślicie - biały czy chromowany grzejnik do tych jasnoszarych płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Oj, śliczne tu znalazłam oczka: http://www.swiatpol.w.tkb.pl/?oczka-sufitowe,52 Choc nie wiem czy to by najbardzie nie pasowało: Bo to wcześniejsze miało okrągłą podstawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Znalazłam łóżko do naszej sypialni! Najkrótsze z możliych, bo mamy mało miejsca, a to ma tylko 204 cm Nietety nie znalazłam całego białego i teraz nie wiem czy lepsza będzie brązowa czy biała podłoga??? (panele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.07.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Naberia my mamy drabinkę i chromowaną i biała z chromowanymi zaworami. Do łazienki górnej wyjścia nie mieliśmy i musiała być chromowana, dodam że kanciasta drabinka w chromie to koszt najtaniej 1700 zł z grzałką, my na szczęscie znaleźliśmy za 870 w LM firmy Instalprojekt i jesteśmy zadowoleni, oddzielnie kupiona grzałka i zawory = jakieś 1200 zł Ten sam grzejnik Instalprojekt tylko biały kupiliśmy za 400 zł + chromowane zawory i grzałka nie pamiętam jaka ogólnie ok 700 zł. Jeżeli liczysz się z cenami to wybór raczej prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 22.07.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Tak...Instalprojekt to dobra i w miare tania firma.Ja tez planuję ich grzejniki.Wejdź na ich stronkę.Mają fajne zdjęcia - aranżacje z grzejnikami.Widziałam icg biały grzejnik w jakiejś wnetrzarskiej gazecie z takich kanciastych profili.BARDZO FAJNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A nie biorąc ceny pod uwagę, który by bardziej pasował - biały czy chrom? my planujemy z firmy Enix lub Mika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Hmn...jak ma zawisnąć na białych płytkach to wzięłabym biały. Jeżeli na jakiś kremowych szarych czy innych to tylko i wyłącznie chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Płytki są jasnoszare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Wczoraj zamowiłam w końcu sprzęt do kuchni: CHŁODZ-ZAMR.GORENJE NRKI55288 MIKROFALA BOSCH HMT 85MR23 PIEKARNIK BOSCH HBA 34B520 ZMYWARKA BOSCH SMV69M40EU PŁYTA INDUKCYJNA MASTERCOOK I3DI64S Okap biały Gorenje 80 cm - był wcześniej pokazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 W łazience narazie zabudowa wygląda tak: Ściana z wanną: Nad wanną: Zdjęcia beznadziejne. Nie dość, że łazienka malutka, to jeszcze komórką robione. Dziś chyba Pan Płytkarz będzie kończył ściany, to zrobię porządne zdjęcia aparatem. http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Taką sobie sypialnię naszkicowałam. Muszę tylko sprawdzić, czy rama łóżka będzie pasować do orzecha... Mniej więcej koncepcja jest taka: Firanko-zasłony białe - ikea, połyskująca, wzorzasta tapeta, panele z kolekcji discovery Clasena - Dąb Verden brązowy, lampa biała, która miała być w salonie. Po bokach łóżka będą jakieś białe kinkieciki - znowu kinkieciki! Gdzie ja je znajdę? Jakieś sugestie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Do kuchni bardzo mi się spodobała taka bateria: A ma ktoś może pomysł, jaka bateria by pasowała do takiej umywalki (kibelek) ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Beatko a Ty w kuchni nie wolałabyś baterii z wyciąganą wylewką? Ja i miałam i nie miałam i teraz mam i życia sobie bez niej nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts