naberia 22.07.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 tak, wolałabym w wyciąganą wylewką. Dlatego szukam dalej Ale ta jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) udanych zakupów sprzętowych - gratuluję i rabatu łazienka "rośnie" w oczach edit: a łóżko gdzie znalazłaś?? Edytowane 22 Lipca 2011 przez lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Została położona podłoga w wc: Tak sobie myślę, że chyba bez sensy jest dawać dwa kinkiety po bokach lustra, bo tam jest za mało miejsca! Oceńcie same. Mi się wydaje, że chyba lepiej będzie dać prosty kinkiet nad lustro. Umywalka 55 cm będzie na ostatniej pełnej płytce 60-tce. Lustro myślałam, żeby dać 55 cm tak jak umywalka. Z boku jest docinka ok 25 cm - to chyba za mało na kinkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Parę zdjęć łazienki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki Lakorun Ale czy można te zakupy nazwać udane - to się dopiero okaże Łóżko znalazłam w Black Red White - kolekcja Ringo. Cena też fajna Edytowane 22 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 też takie duże lustro planujecie w łazience ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 aha łączone 1,8 m i 2 m na 0,6 m wys. ( w łazience). Wy też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 22.07.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 moje jest 2,2x0,8 i powiem szczerze, że nie ma osoby która zaglądając do łazienki nie powie: łał.... jakie duuuuże lustro chociaż słyszałam kilka razy, że mogłam szafeczki porobić... albo dodatkowe półki nad miską ustępową... że to takie niepraktyczne... ale co tam, jest dokładnie takie jak chciałam zresztą, nie może wszystko być "praktyczne"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Dokładnie Nie zwróciłam wcześniej uwagi gdzie masz to lustro... Idę dokładniej się przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Beatka mały wucet super Nie dodawałabym już tapety glamour, wydaję mi się że wyjdzie za dużo tego dobrego Pomolowałabym ściany na biało poprostu. Lustro z dwoma kinkietami pojedyńczymi (!) pasuję, jeżeli lustro będzie raczej pionowo gabarytowo dobrane względem umywalki. Jeżeli zależy Ci na szerszym lustrze, oświetlenie raczej nad nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.07.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Tak myślałam, że tapeta to już będzie za dużo w wc. Te płytki są wystarczającą ozdobą, a jeszcze dojdą kinkiety i lustro. Zastanawiam się nad prostą ramą - coś jak ta listwa wokół płytek. I skromny, prosty kinkiet - chyba jednak nad lustrem - bo za mało chyba będzie miejsca na dwa po bokach - do ściany z drzwiami jest ok. 25 cm. Nawet dziś patrzyłam za kinkietami i ... niestety nic nie znalazłam Ale za to kupiłam tapetę do salonu! Widziałam też ciekawą rogówkę do salonu. Oczywiście zamówiłabym 2 kanapy: dwójkę i trójkę. Miała bardzo wygodne oparcie z regulowanym zagłówkiem (na którym mi bardzo zależy) i wyglądała mniej więcej tak: Tu jest jakiś dziwny kolor, ale zamówilibyśmy w jasnoszarej skórze. Na stronie producenta wygląda tak: Odebraliśmy dziś zlewozmywak do kuchni i przyjrzałam się jeszcze raz okapowi. Zaniepokoił mnie jego profil - czyż nie jest dziwny? Jakiś taki duży. Sam okap jest mało pionowy, przez co ten bok wydaje się bardzo szeroki. Popatrzcie: Masakra prawda? a okap już zamówiony. Poza tym innej 80-tki nie ma. Na dodatek białej Edytowane 23 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Beatko wypoczynek super Chyba wolałabym rogówkę, ale to zależy jak często chcesz przestawiać Okap tu faktycznie odbiega mocno od pionu...ale jakoś mi się wierzyć nie chce że tu jest porządnie wyregulowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.07.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Uwielbiam przemeblowania, więc rogówka raczej odpada. A ten okap ma taki po prostu bok masywny. Za tym jest inny i widać, że jest bardziej w pionie, a ten bok ma węższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Nie będzie źle, to jest kuchnia otwarta więc okap na gabarytach straci Jakby to była kuchnia 2x2 m2 w bloku to co innego Pytanie tylko czy faktycznie te kanapy będziesz przenosić? skoro podłączenie TV i miejsce zlokalizowania ściany tv się nie zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.07.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 miejsce tv się zmieni na pewno po jakimś czasie. Specjalnie przygotowałam wejscie pod antenę po przeciwległej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.07.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dziewczyny, mam pytanie - spotkałyyście się może z oczkami stropowymi kryształowymi, ale na diody lub żarówki energooszczędne???Bo mój M się nie zgadza na halogenowe, bo mówi, że dlugo siedzę w łazience i rachunki będą za wysokie! A ja już się tak nastawiłam na te kryształki przy suficie w łaziece! Już nie chcę zwykłych oczek. Oglądałam je ostatnio w LM i są śliczne! Tak ładnie światło rozpraszają. Widziałyście może takie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.07.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Strasznie mi się spodobały te panele, które już zresztą wcześniej pokazywałam. Chciałabym je dać do salonu. Pstryknełam dziś kilka fotek: [ATTACH=CONFIG]60270[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]60268[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]60266[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]60269[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]60267[/ATTACH] Nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze odwiedza... Ale jeśli ktos tu jeszcze zagląda, to proszę dać znać, bo jak zwykle potzrebuję Waszej pomocy w podjęciu decyzji Nie wiem czy pamiętacie panele, które wklejałam jakiś czas temu z Balterio - Dąb szroniony... Pytanie mam - czy będą pasować do orzechowych okien i drzwi :???: Bo już głupieję! panele same w sobie są bardzo ładne i ... cholernie drogie! Warto je kupić? I czy ładnie się zgrają z szarościami w domu? z kominkiem, płytkami w kuchni...??? Edytowane 25 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Beatka mnożysz sobie dylematy niepotrzebnie. Te panele będą tak neutralne w stosunku do reszty że ja bym się nie zastanawiała. Ewentualnie poszukaj zamiennika, podobnego kolorystycznie w niższej cenie. Równie dobrze przy orzechu powinna zagrać podłoga w dębie bielonym. Co do tych lampek to pojęcia nie mam, może wsadzenie tam żarówki led jest opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.07.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dzieki Justznko. Z panalemi mam o tyle problem, że chciałabym jasne ale praktyczne. Stąd ten wybór. Reszta jest ładna biała, ale albo ma za duże usłojenia, albo brak v fugi i tak w kółko. Z tych co mi się podobają, to dam do pozostałych pokojów. W kwestii oczek - niestey - do tych halogenowych ani ledy ani energo nie wchodzą Za mało miejsca i wejście całkiem inne. Z normalnymi oczkami wyglądałoby tak (kinkiet przypadkowy): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.07.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 A tak na szybko - bo się właśnie dowiedziałam, ze wieczorem goście przyjdą! Co można na szybko przygotowac na kolację??? coś prostego! Macie jakiś przepis sprawdzony????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts