naberia 28.07.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A tak się bałam, że bedzie do bani...No, masywny jest. Zobaczymy jak się będzie prezentował na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) Tak się zastanawiam nad baterią do wc... I nie mam zielonego pojecia jaką wybrać, żeby pasowała do całości i umywalki. Mam kilka typów: 1. 2. 3. 4. Edytowane 28 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) cd. 5. 6. 7. 8. 9. Najlepiej, żeby była prosta, kanciasta, ale pasowała do owala... Eh! Trudno coś znaleźć 5. mi się najbadziej podoba. Edytowane 28 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ale jak zrobiłam mix, to nie bardzo to wyglada... Dla przypomnienia, przycisk do wc jest taki (chrom połysk): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 28.07.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 naberia mi sie podoba 5. Wg mnie pasuje.Jest taka delikatna. Tak....głosuję za 5. A okap czaderski! No i w ogóle jakoś tak słonecznie u Ciebie A kiedy montaż drzwi zewnętrznych? Czuję się w pewien sposób za nie odpowiedzialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 DZięki Agi Słonecznie, bo w końcu wieczorem się wypogodziło Montaż drzwi początkiem sierpnia. Nie mogę się doczekać i trochę się boję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Beatko wszystko super Bateria do małej umywalki to i u nas był problem, widzę że masz tam też w portotypach Tres i Deante, one są mega masywne co fatalnie wygląda przy tak małej umywalce. Koniecznie jedź do sklepu gdzie maja i baterie i umywalkę na miejscu. My krążyliśmy chyba tydzień zanim coś wybraliśmy a i tak dwa zwroty baterii robiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.07.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Super okap u mnie kiedyś pewnie zawiśnie podobny, ale czarny (chyba) i bardzo mi podobają się te płytki w wiatrołapie , jakie to?? aha... a odnośnie baterii... czy widziałaś je na żywo, czy wygodnie się je obsługuje?? ja wybierając baterie musiałam je pomacać najpierw troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Niestety baterii nie widziałam na żywo. Próbuje coś najpierw znaleźć w necie, jak mam chwilkę w pracy, żeby potem mniej jeździć Ale na pewno będę je musiała zobaczyć przed zakupem. Już wiem, że łatwo nie będzie. A ta bateria 5. to akurat Paffoni. Z Tresa wzięłam do łązienki. Co do płytek w wiatrołapie - to z firmy Stargres (zakupione w Casto za cos ok. 80 zł/m kw) - Metalic Steel Cieszę się, że się podobają, bo cała rodzina za głowę się chwyta, jak je widzi. Na zdjęciu wyszły, jakby były w połysku - ale są matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.07.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 pięknie wyglądają ale ja jak kupiłam moje OR 13 z Nowej Gali - też zrozumiana nie byłam... bo po co mi taki "beton" w mieszkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 hehe to się chyba nazywa "różnica pokoleń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Bo to tak ze wszystkim jest i nie ma co się przejmować Jak 3 lata temu wybierałam projekt domu to na widok krzesełek przezroczystych Victoria Ghost aż się krzywiłam, minął rok, ja zaczęłam się trochę bardziej interesować wykańczaniem i krzesełka to dla mnie absolutny must have. Oczywiście każdy w rodzinie reaguje " eee takie plastikowe, i za 400 zł to już w ogrodnicznym białych za 10 zł nie było? " Taka sama reakcja była np mojej mamy, ja wtedy jej powiedziałam pożyjemy zobaczymy, a ja Ci mówię że się spodoba i ostatnio moja mama dzwoni do mnie zaaferowana i mówi o jezu o jezu oglądałam realizacje z tymi twoimi plastikowymi krzesełkami i jak to ładnie... Sorry Beatko za taki ofttop z mojej strony. Po prostu tak to jest, że jak chcesz coś innego to jest krytyka a jak później widzi się efekt końcowy to jest ojaaaaa jak pięknie Więc się nie przejmuj, rób tak żeby się wam podobało a nie innym. Ja osobiście takich przykładów jak ten wyżej mogłabym wymienić dużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.07.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 U mnie czarna łazienka jest kontrowersyjna - albo się podoba albo jest krytykowana. A płytki OR13 wszystkim przypadły do gustu w szarej łazience. naberia - okap cudo. Też się nad nim zastanawiałam - ale cena . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 28.07.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 w 100% popieram trzeba robić tak, aby się nam podobało i trzeba realizować (w miarę możliwości ) swoją wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Macie rację. Trzeba się kierowac własnym gustem ( i pomocą forumowiczek ) Ale dużo jest w tym co pisze Venus, gust z upływem czasu bardzo się zmienia. Na początku nawet nie zwracałam uwagi na kolor szary, a teraz w prawie każdym pomieszczeniu mam element szarosci. To jest jak z modą. Jak z winem. Człowiek się rozwija, otwiera na nowe trendy, smaki... Ech, ale zaczęłam trochę filozofować! W kazdym bądź razie, mój ciemny kibelek też jest mocno krytykowany - że za ciemny A my na to odpowiadamy - właśnie taki miał wyjść Mirela, co do okapu, nie był taki drogi 1770 zl. Z ciarko chyba droższe, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no ale wiesz Beatko okap za prawie 2 tysiące to najtańszy nie jest Pewnie są i takie za 40 tysięcy złotych, ja kupiłam okap za 950 zł chyba i okazało się że muszę go przerobić więc cena wyjdzie mi podobnie jak za wasz. Dokładnie tak powinniście odpowiadać, my też szarości nie chcieliśmy no bo taka mysza eee....projektantka przekonała my zaufaliśmy i do dziś wdzięczni jesteśmy. Tak się nam kolorystyka kuchni podoba (właśnie szarość, brąz i biel), że salon i łazienkę też taką mieć będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Bo to jest tak, że albo czujesz te kolory i połączenie, albo nie. Mi siostra mówi, że robię wszystko na jedno kopyto, ale jak inaczej zrobić, skoro ma się gust taki, jaki się ma A to okapy można przerabiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Wszystko można, wieziesz do firmy która się podejmie, wyjmują bebechy robią nową obudowę i działa Tylko gwarancji nie ma, za to mogę sobie zrobić grawer...okap Justyny nie dotykać grozi trwałym kalectwem lub śmiercią np (Joke, oczywiście tak nie zrobię). Nie wiem jak jest z okapem szklanym, nasz jest stalowy A odnośnie robienia na jedno kopyto to nie chcę nikogo krytykować, ale ja lubię jak jest spójnie, a nie w jednym pokoju prowansja, w drugim minimalizm, w 3 eklektyzm a w 4 wystawa mebli black red white. Niedawno byli u nas znajomi i drapali się po głowie jak zobaczyli że u nas wszędzie biało, oni też się urządzają i każdy pokój w innym jaskrawym kolorze ma być (dla mnie wszystkie kolory są jaskrawe poza białym i kolorami ziemii ...aaa sypialnia ma być różowa...współczuję mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Zgadzam się - dobrze jak dom ma jeden styl. Obojętnie jaki, ale jeden A z tym różem to już faktycznie pojechali. Albo my takie nieromantyczne Ja podobnie jak Ty - preferuje biel, szarość itp. Ale przyznam, że jak urządzałam mieszkanie, to każde pomieszczenie miałam w innym kolorze (i tak jest do dziś). Ale wszystkim można się przejeść, stąd chyba teraz tylko blade kolory. PS. No ciekawe co Ci wyjdzie z tego okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Pokażę na pewno Biorąc pod uwagę mojego farta to będę go reklamować P.S. Ja kiedyś chciałam czerwoną sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts