duś1719506024 28.07.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 moja miała być brazowo-waniliowa. a fe... takie zestawienie kojarzy mi sie z kuchnia obecnie. i to niezbyt ładna na ghosty tez krecilam nosem. a dziś każdy potencjalny stół widzę s tym towarzystwie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Hmn...dywagacji ciąg dalszy Beatko mów stop kiedy będziesz mieć dość Duś mówisz, że brąz i wanilia fee...owszem był szał na to połączenie i ja też mówiłam że co to to nie tylko nie brąz i krem A łazienkę na górze mam braz, wanilia, zieleń, bo to od początku miała być łazienka rodzinna ale niezbyt kolorowa i mimo tak oczywistego połączenia czujemy się w niej świetnie P.S. A ghosty przyjadą do nas jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Nie krępujcie się Takie metamorfozy w gustach - to też ważna sprawa, którą warto się podzielić Nie zapomnij Justynko wkleić zdjęć! A u nas wczoraj było tak: Pierwsze odpalenie kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 29.07.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 super Ja teraz mam zrobiony tzw kominek letni, czyli wstawiłam X świeczek, na wieczór panieński jak znalazł - relacja oczywiście będzie Kurdeeee ale musicie się cieszyć, chyba nie ma nic fajniejszego jak po tych wszystkich tynkach i betonach ujrzeć kafle i dekory na ścianach P.S. Ależ oczywiście nie byłabym sobą gdybym się przelogowała...Venus z profilu męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 No właśnie się zastanawiałam, skad ja ta ikonkę znam! A radocha jest - jak diabli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.07.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Nie wiem jaki ten Twój jest szeroki - mój ma 90cm chyba ok 1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Mój okap ma 80 cm. I tak wydaje mi się duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Beatko Cofnęło mnie na stronę jak mówiłaś o ławeczce do łazienki chyba pod tą skośną ścianę...a gdyby tak dymiony ghost? http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/26/51/64/1726516476 - ten na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 hm... ale krzesełko? hm... no nie wiem czy ławeczka nie bedzie lepsza. Ale najgorsze jest to, że nie wiem czy w ogóle coś tam wstawie, bo taka mała się łazienka zrobiła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 no ghost na pewno nie zagraci a co Ty chcesz do tej ławeczki sushi serwować? i tak zmieści się jedna pupa Kwestia tylko czy się wam ghost podoba, bo mi dymiony bardzo ale już nam nie pasował niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dla mnie ok. A znając gust mojego M. to ... szkoda gadac Ale z praktycznego punktu widzenia, potrzebowałabym coś a la skrzynie/ławeczkę, na której można by było usiąść lub położyć rzeczy, a po podniesieniu poddupka, żeby był pojemnik na brydna bieliznę... Tak, to by mi się przydało. Ale niegdzie czegoś takiego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 a to żeś ćwieka wbiła Pewnie na zamówienie da się zrobić...a wy w tej łazience macie mieć pralkę? Bo my mamy oddzielną pralnię z koszami na brudy i robimy tak, napuszczamy wodę do wanny w między czasie szybki marsz do pralni i na golasa do łazienki (ale na razie mieszkamy sami, może kiedyś kupię 2 szlafroki i powieszę w pralni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Pralkę mamy w pomieszczeniu gospodarczym, ale takie chodzenie nie badzo mi się widzi. Robimy tak teraz w mieszkaniu, ale wkurzające to jest. A wiesz jak to jeszcze przy dzieciach - dobrze by było od razu do jakiegoś kosza na pranie wrzucić. I nie wiem czy tak nie zrobię. Postawię jakiś fajny kosz duży, może podłuzny...? Tylko jakiś taki pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 No tak....ale nie łatwiej jest się rozebrać tam gdzie pranie? Ja mimo posiadania dwóch koszy jeden na białe drugi na kolor, pranie kolorowe sortuję na podłodze zwykle...jakoś nie wyobrażam sobie robić tego w łazience i iść z tym do pralni, no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Do pomieszczenia gospodarczego idzie się przez wiatrołap. Zimą na pewno będzie tam chłodno. Nie, zdecydowanie za dużo chodzenia. A są takie kosze z wyjmowana poszewką w srodku, za która chwytasz i wynosisz całe pranie od razu, a kosz zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) MAM! ZNALAZŁAM! Taki podłużny lub ta kosteczka http://www.willowhouse.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=259&Itemid=63 Edytowane 29 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Kosze cudne, no skoro tak jest u was to nie wnikam, bo to wam ma być wygodnie Idę oglądać tą stronkę od koszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 No właśnie - zależy mi, żeby było przede wszystkim wygodnie. Tylko gdzie ja je kupię? I ciekawe za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Nie do naszej łazienki, ale wkleję, może komuś się przyda: Componibili KARTELL bialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Nawet to łóżko mi sie spodobało i to coś przed nim Gdyby się to coś dało otworzyć... A może to jest pojemnik na pościel? Tylko gdzie to można kupić? Pewnie w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts