Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmn...dywagacji ciąg dalszy ;) Beatko mów stop kiedy będziesz mieć dość ;)

Duś mówisz, że brąz i wanilia fee...owszem był szał na to połączenie i ja też mówiłam że co to to nie tylko nie brąz i krem ;) A łazienkę na górze mam braz, wanilia, zieleń, bo to od początku miała być łazienka rodzinna ale niezbyt kolorowa i mimo tak oczywistego połączenia czujemy się w niej świetnie :)

P.S. A ghosty przyjadą do nas jutro :D

super ;) Ja teraz mam zrobiony tzw kominek letni, czyli wstawiłam X świeczek, na wieczór panieński jak znalazł - relacja oczywiście będzie ;)

Kurdeeee ale musicie się cieszyć, chyba nie ma nic fajniejszego jak po tych wszystkich tynkach i betonach ujrzeć kafle i dekory na ścianach :D

P.S. Ależ oczywiście nie byłabym sobą gdybym się przelogowała...Venus z profilu męża :D

Dla mnie ok. A znając gust mojego M. to ... szkoda gadac ;)

Ale z praktycznego punktu widzenia, potrzebowałabym coś a la skrzynie/ławeczkę, na której można by było usiąść lub położyć rzeczy, a po podniesieniu poddupka, żeby był pojemnik na brydna bieliznę...

Tak, to by mi się przydało. Ale niegdzie czegoś takiego nie widziałam :(

a to żeś ćwieka wbiła :D

Pewnie na zamówienie da się zrobić...a wy w tej łazience macie mieć pralkę?

Bo my mamy oddzielną pralnię z koszami na brudy i robimy tak, napuszczamy wodę do wanny w między czasie szybki marsz do pralni i na golasa do łazienki (ale na razie mieszkamy sami, może kiedyś kupię 2 szlafroki i powieszę w pralni)

Pralkę mamy w pomieszczeniu gospodarczym, ale takie chodzenie nie badzo mi się widzi. Robimy tak teraz w mieszkaniu, ale wkurzające to jest. A wiesz jak to jeszcze przy dzieciach - dobrze by było od razu do jakiegoś kosza na pranie wrzucić. I nie wiem czy tak nie zrobię. Postawię jakiś fajny kosz duży, może podłuzny...? Tylko jakiś taki pikny :)