naberia 29.07.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Chyba ich pogięło totalnie!!!! 990zł za kosz???? Never! http://www.wiklinowydom.pl/index.php?products=product&prod_id=1038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) Coś takiego, tylko żeby było trochę inne. Subtelniejsze i ... elegantsze... Albo taki? Tylko szkoda, że nie jest kanciasty Edytowane 29 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 no 1000 zł za kosz na brudy to bogato Nam designersko odpowiadają te z Ikei ale stoją w pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Wpadłam, zeby sie przywitać. Nie wiem, jak to mozliwe, ale to chyba mój pierwszy raz tutaj:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.07.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam Cię serdecznie i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 31.07.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 (edytowane) U nas w końcu brama garażowa zamontowana. Od razu inaczej dom wygląda. Nie mogę się doczekać drzwi zewnętrznych! I pozbycia się tego syfu przed domem Drzwi i parapety mają być montowane w środę. A jutro przychodzi ogrodzenie Wczoraj zakupiliśmy farby białe (nobiles i tikurilla) i jedną szarą (dekoral). Ciekawe jak odcienie wyjdą... A może poleci mi ktoś jakąś sprawdzoną firmę, która ma pięęękną biel? Kupiliśmy też oczka do łazienki i kinkiet. Kinkiet jeszcze nie jestem pewna czy do łazienki czy do kibelka nie będzie lepszy. Oczkom niestety nie zrobiłam zdjęć Ale świecą ślicznie jak gwiazdy - pięknie rozszczepiają światło. Są jakby kanciaste, ale z dodatkowo oszlifowanymi bokami. A kinkiet jest typowo kanciasty - o taki: Kupiliśmy też w końcu baterię do kibelka. Frattini Quado: Bateria na żywo wygląda o niebo lepiej. I ma taki ogranicznik strumienia wody (że jak lekko się podniesie rączkę, to woda lekko się leje). Edytowane 31 Lipca 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Fajna bateria taka opływowa Czekam na fotki ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 31.07.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witam nie wiem jak to się stało, ze mnie tu jeszcze nie było Ale już jestem i od razu z pytaniem - co to za płytki układasz w kuchni? Wygladają jak moje ulubione Signum 12. Usilnie poszukuję szarości tyle, ze praktycznych czyli "samoobsługowych" czyli mało brudzących się, a jak już się ubrudzą to dobrze żeby widać nie było Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.08.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Dzięki Justynko, też mi się spodobała bardzo - bateria ma prostą formę, a kształtem trochę nawiązuje do umywalki i kibelka. Muszę ją tylko jeszcze przymierzyć do umywalki, bo jeszcze tego nie zrobiłam! Witam Cię serdecznie Alana Płytki w kuchni to Essencia z Rako. Płytki mają strukturę lappato, więc mam nadzieję, że nie będzie z nimi kłopotu. Są trochę jaśniejsze od signum. Kolor taki przecierany jasny z szarym. Jeszcze ich nie myłam, ale wkrótce się okaże, jakie są w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.08.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Dziś nam zaczęli ocieplać domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.08.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Może nie ma jakichś mega postępów, ale strasznie się cieszę, że dom zmienia kolor na jasny. Na te pomarańczowe pustaki już nie mogłam patrzeć. Narazie wyglada tak: Elewacja będzie na pewno jasna, ale koloru nie mam jeszcze wybranego. A może doradziecie mi jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.08.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Kostkę brukową wybrałam szarą i grafitową Semmelrock Classico + wstawki z jasnej płukanej Naturo: Niestety nie mam jeszcze koncepcji na płytki przed wejście i taras. Iść w szarości pomieszane z lekkim brązem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.08.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Przyszło nam wczoraj ogrodzenie. Wizualizację wklejałam już wcześniej, a teraz jest złożone w garażu. Będzie montowane dopiero w połowie miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 02.08.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Naberia ależ Ci zazdroszczę styropianu na elewacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie może na jesień choc już przestaję cokolwiek ustalać bo ta pogoda pozmieniała całkowicie nasze plany. Ja bym zrobiła białą elewację lub taka delikatną gołąbkowo - beżową. A jakiej firmy masz bramę? Kostka tez mi sie podoba . Ja bym dała ciemniejsza na całości a paseczek jasniejszy. Zreszta chyba tak planujesz... I w ogóle zakupy Ci się udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.08.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dzięki Agi Bramęmam z Krispola. Jesteśmy bardzo zadowoleni - fajnie cichutko chodzi Kolor też jest ładny. Co do bruku, szczerze mówiąc, nie chciałąbym za bardzo przyciemniać, bo dach już jest dość ciemy, okna, brama i podbitka. Ogrodzenie czarne. Myślałam, żeby dać jasną kostkę na całości, a obrzeże ciemniejsze... i jeszcze rozjaśnić płukanką. Jest też kostka brązowa. Zastanawiam się czy jej nie użyć na obrzeża? żeby kolorem nawiązać do dachu i stolarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.08.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Zamysł mniej więcej jest taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.08.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) No to od wczoraj mamy w końcu drzwi Od razu zrobiło się naczej w domu. Właśnie - jak w domu a nie na budowie Są już również cześciowo położone płytki w wiatrołapie: Niestety niewyraźne zdjęcie, bo drzwi od razu zostały oklejone z zewnątrz, żeby się nie ubrudziły przy robieniu ocieplenia. Mam też wstępnie wybrany kolor elewacji: Taki: lub taki: Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.08.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Beatko drzwi świetne Na monitorze nie widzę różnicy między wskazanymi kolorami elewacji Na pewno będzie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.08.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Dzięki Justynko. Masz rację, kolory prawie takie same - jeden wpada w krem, drugi w szary... Nie wiem jaka tonację wybrać. Dom jest blisko drogi, więc może lepiej lekki krem, bo wkrótce i tak poszarzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 04.08.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Naberia drzwi bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem z siebie dumna Bardzo mi sie podobają a swietlik daje tyle światła wewnątrz.Szkoda , ze u mnie się nie zmieści.Ja tez mam bramę krispol i tez mi się podoba ale nie jest jeszcze wyregulowana.Gość stwierdził że zrobi to jak będą wylewki . Na razie strasznie ciężko chodzi i skrzypi, pyrczy itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts