naberia 04.08.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Dzięki Agi - za komplementy w kierunku drzwi i za dobrą radę. Wczoraj tak staliśmy z moim M. i patrzyliśmy jak ładnie przez paseczki wpada światło i cieszyliśmy się, że padło na te drzwi a nie inne Duża Twoja zasługa! A co do bramy garażowej - pewnie to kwestia regulacji. Trzeba też wszystkie rolki konserwować, to też na pewno pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.08.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Naberia, zajrzałam dzis do Ciebie i zobaczyłam to, co mam u siebie, czyli parterówkę z grafitowym dachem, brązowa stolarka i biała elewacja:-)tym bardziej jestem ciekawa efektu. Co do kostki, masz rację, ze za ciemna nie bedzie dobrze wyglądac-widziałam to u siebie na wizualkach.P.S.Drzwi baaaardzo fajne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.08.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 dziękuje hazeleyes PS. Prawie jak u Ciebie (u mnie dach ciemnobrązowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.08.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Przepraszam, znaczy, ze mój komp przekłamuje kolory:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.08.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nie szkodzi. Tak to jest z kolorami na kompach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.08.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 to skoro dach ciemny brąz a nie grafit to szłabym w tą szarość wpadającą w lekki krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.08.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dzięki. Mam nadzieję, że żółty nie wyjdzie! Bo bruki będą szaro-grafitowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.08.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Znalazłam fajną szafkę pod tv Może do tego dokupimy również komodę, żeby mieć gdzie kieliszki trzymać Ale stałaby z boku, więc najpierw trzeba wybrać komplet wypoczynkowy. Szafka jest o tyle fajna, że ma 2 m długości A moja ściana ma 3m, więc jest idealnie Na wizualce z całym zestawem. Mnie interesuje tylko szafka rtv: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 06.08.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 naberia użytkujesz już podłogę w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.08.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 nie, jeszcze nie użytkuję. Nawet nie jest jeszcze zafugowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.08.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) U nas pomalutku, ale coś się dzieje Np. mamy parapety: Zaczyna się robić ogrodzenie: Płytki w wiatrołapie już wszystkie położone (pozostały jeszcze cokoły): ~ Ale, żeby nie było, że mamy tak różowo, muszę powiedzieć, co się stało okropnego! Otóż, w sobote wieczorem, Pan od kuchni wysłał mi maila z informacją, że blaty z Lehnera, które wybraliśmy, zostały wycofane!!! Za niedługo kuchnia ma być montowana, a tu co? Nie mamy naszego ukochanego blatu!!! Jak tak można? Co za brak odpowiedzialnosci. Mogł wcześniej sprawdzić, czy próbniki które nam daje są aktualne!!! Załamka!!!:cry: I szukaj tu nowego blatu, jak nam się inne nie podobają!!! Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.08.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Taką sobie sypialnię naszkicowałam. Muszę tylko sprawdzić, czy rama łóżka będzie pasować do orzecha... Mniej więcej koncepcja jest taka: [ATTACH=CONFIG]66590[/ATTACH] Firanko-zasłony białe - ikea, połyskująca, wzorzasta tapeta, panele z kolekcji discovery Clasena - Dąb Verden brązowy, lampa biała, która miała być w salonie. Po bokach łóżka będą jakieś białe kinkieciki - znowu kinkieciki! Gdzie ja je znajdę? Jakieś sugestie??? Niestety nikt nie skomentował mojego pomysłu na sypialnię Może i jest bez polotu, ale i tak proszę o radę. Czy lepiej dać ciemną podłoge czy jasną??? Łóżko ma tylko zagłówek biały, a boki i dechę u nóg ciemną. Szafki nocne i komoda - też mają tylko fronty białe, korpusy ciemne. I teraz nie wiem, czy lepiej będą meble wyglądały na jasnej czy ciemnej podłodze? Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Beatko dla mnie zdecydowanie ciemna podłoga, skoro korpusy ciemne a fronty jasne, to z jasną podłogą może być za pstrokato. Jeżeli łóżko miałoby jasny zagłówek a resztę ciemną + ciemne jednokolorowe szafki to wtedy może być jasna podłoga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.08.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dzięki Justynko Miałam nadzieję, że będą pasować ciemne, bo wszyskie panele mam w domu jasne i chciałam choć jedne miec ciemne A teraz wklejam parę zdjęć z wczorajszych prac: Kolumna na tarasie zostanie zmniejszona trochę, bo wydaje mi się gigantyczna! A Wam? Z tym, że bedzie wykonany taki uskok. Ale coś kosztem czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.08.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 I mam ogromną prośbę! Doradźcie mi jak zabudować tył kominka, żeby sobie sypialni nie oszpecić??? Robić półeczki? czy lepiej nie? Tylko na prosto zabudować??? Sprawa pilna! Będę bardzo wdzięczna za pomysły! Narazie wyglada to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Beatko skoro na razie nie masz konkretnego pomysłu na zagospodarowanie tej ściany to zdecydowanie NIE robiłabym tam żadnych półeczek. Półeczki sprawią że już wokół tej ściany będziesz musiała się mocno skupiać, a co jak zmieni Ci się koncepcja? Ja też miałam mieć zrobione półeczki w sypialni (też ta sama historia) ale nie zrobiłam i wcaaaale nie żałuję Zdecydowanie wolę o ten prosty słup oprzeć lustro czy powiesić obraz niż skupiać się na "kurzołapkach półkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.08.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Wróciłam własnie z budowy. Zleciłam coś takiego: Może być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.08.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 miałam jeszcze taki pomysł, żeby zrobić taką wnękę podświetlaną na zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.08.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) Wybraliśmy nowy blat do kuchni. Muszę jeszcze tylko sprawdzić czy będzie pasował do płytek i zlewozmywaka, który już jest zakupiony: Dla porównania - poprzedni, który został wycofany: I nowowybrany - ze strzałką: Zdecydowanie poprzedni nam się bardziej podobał! Mamy tez już prawie zrobione ogrodzenie Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.08.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Z wczorajszych postępów: Jest już granit pod ogrodzeniem: Pomalutku zostaje zatarty styropian i domek zaczyna wyglądac jak domek: Został zabudowany tył kominka, ale że wyglada to strasznie, zdecydowałam się na wnękę na telewizor i dziś będą zmieniac zabudowę. A póki co - wygląda tak: Wydaje mi się, że kupiony już zlew nie bardzo będzie pasował do nowego blatu i chyba trzeba go będzie wymienic na jakiś ciemniejszy. Może grafit? Jak myślicie? (mam nadzieję, że będzie można wymienić!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts