Venus_m 11.08.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ogrodzenie fajne Blat kuchenny nowy bardziej podoba mi się od tego wcześniejszego, jeżeli w kuchni będą te same płytki co w wiatrołapie to będzie extra industrial Kuchnia (płyta) w jakim kolorze ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.08.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) dzięki Justynko. Widzę, że teraz masz mało czasu. Pewnie obowiązki żony wzywają Płytki są z Rako - jasnoszare (trochę jaśniejsze niż blat) - pokazywałam zdjęcia. Płyta czarna. Dać alumetalik (pierwszy z lewej) czy antracyt (drugi z lewej) zlew??? Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.08.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Zabudowa pod tv będzie wyglądać tak: Muszę znaleźć tylko jakąś ładna tapetę i okleić zabudowę. Najlepiej by było okleić całą ścianę za lóżkiem i połączyć z tą zabudową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a no skoro TV tu jednak ma być to jak najbardziej jestem ZA Wiesz...ten tydzień jeszcze wolny mamy od pracy więc jeździmy i ogarniamy tematy budowlane i papierkowe. Od wtorku będę w pracy to i czasu na FM więcej będzie. Ja bym wzięła już teraz zlew antracytowy, chyba że ten alumetalik jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 12.08.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Hej Naberio. Od jakiegoś czasu próbuje przeczytać twój wątek ale niestety ciągle mi się to nieudaje (moja córa skutecznie mi w tym przeszkadza). Mimo wszystko jednak napisze swoje zdanie. Zgadzam się z Venus. Fajne wygląda zlew taki sam jak blat, ale pewnie ten alumetalik różni się od tego wybranego przez was i dlatego jestem za antracytem. Co do zabudowy to ciężka sprawa, zwłaszcza że jest na wejsciu. A w jaki sposób zamontujecie tam tv. Z tego co zrosumiałąm to tv będzie jakby wewnątrz, a nie powieszny na tej zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dzięki Venus Witam Pszczolke serdecznie i dziękuję za radę Mam nadzieję, że córcia się dołączy (na swój sposób )i spokojnie uda Wam się doczytać dziennik (lub chociaz dooglądać) Jutro mam nadzieję nam się uda pojechać do tego sklepu i zobaczyć kolory zlewów na żywo. Kurcze, jak wybiorę ciemny, kuchnia się na pewno przyciemni ( a miałą być taka jaśnitka)... Zabudowę w sypialni majstry poprawili - niesteyty nie zrobiłam żadnego zdjęcia! nie wiem jak to się stało Ale jeszcze dziś wkleję fotki jak to wyglada. Co prawda zrobili za wysoką tą wnękę i muszą dokleić parę płyt na spód półeczki, ale nie wyglada to źle Tak, telewizorek bedzie wisiał wewnątrz półeczki. Na tyle półeczki jest zrobiony taki tunel na przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 naberia u Ciebie też spore postępy powiedz mi jakie masz parapety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 heloł parapety mam z konglomeratu... takie bało- szarawe... Chodzi o firme? musiałabym poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 bo ja chcę wyrzucić parapet u mnie w kuchni - taki z pcv - bukowy ;/i myślałam o białym na wysoki połysk - jak meble w kuchni... albo taki jak blat - czyli szarya masz jakieś lepsze zdjęcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Znalazłam - z firmy Bradex - Bianco Titano: To chyba najlepsze zdjęcie z tych co mam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.08.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Nie ma za co Byłam teraz na ich stronie - wybór ogromny w bielach i szarościach. Cenowo też muszę przyznać, ze ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No więc zabudowa w sypialni została poprawiona: Została też wykonana obudowa kominka z płyt betonowych, ale okazało się, że majstry ją ubiły i będzie wymieniona: Mamy też zatarte kolejne partie domu i od strony tarasu wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 i tak: I wkleję parę zdjęc moich różyczek, z których jestem bardzo dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 13.08.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Może wcale nie będzie ciemno. Zlew masz na przeciwko okna, blat też jest dość jasny i płytki na podłogę też. Nie udało mi się znaleźć frontów i tego co będzie na ścianie ale nie powinno być ciemno. Co do róż to piękne. Uwielbiam róże i napewno będę miała je u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.08.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ranna Pszczółka z Ciebie Fronty będą białe w lakierze. Mam jeszcze problem co do koloru uchwytów. Pomóżcie wybrać. Jaśniejsze czy ciemniejsze? I z klamką: Uchwyty w każdym świetle wyglądają inaczej. Ale chyba do białych frontów te jaśniejsze będą lepsze. Jak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ja uchwyty dobrałabym do inoxu na sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.08.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Justynko, w takim razie powiedz mi jaka rączkę ma Twój piekarnik, bo mojego na żywo jeszcze nie widziałam - stal szczotkowana czy satyna? (ale tylko rączka, bo mikrofala i piekarnik będą białe). Wymieniliśmy zlew na antracytowy, choć ten alumetalik też nie wyglądał źle. Ale uznaliśmy, że płyta obok też jest czarna. AGD też ma elementy czarne. Musimy się niebawem zdecydować na płytki przed wejście i na taras. Wpadły nam w oko ostatnio takie: Są dość ciekawe, gdyż są szare, maziaste z odrobiną brązu i bieli... czyli łączą wszystkie kolory domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.08.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Oczywiście jeszcze się zastanawiam, czy to był dobry wybór z tym antracytowym zlewem... Oceńcie same. Czy ten zlew czarny nie wyglada za ciemno? czy nie lepszy byłby alumetalik? kuchnia prz kuchnia prz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts