duś1719506024 14.08.2011 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 moim zdaniem zlew powinien być w kolorze blatuchyba ze kontrast jest celowy - ten antracyt doniczego nie nawiązuje i z tych względów mi nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 a mi wręcz przeciwnie antracyt pasuje, ponieważ alumetalik w tym wypadku wprowadza kolejny kolor, a zlew nawiązuje do płyty i czarnego szkła w piekarniku i mikrofali. Wizualizacja wszystkiego tak nie odda jak lajf Rączka jest w inoxie, tzn może to jest satyna ale nie odróżnia się od blachy w inoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.08.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 ja bym coś po środku wybrała - nie metalik. coś z materiału jak antracyt, tyle ze w szarości podobnej do blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Hmn...tylko szkoda że to nie jest koncert życzeń no ale może, może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.08.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) no niestety - kolory są dostępne tylko takie, jakie są. Właściwie to ten alumetalik jest kolorem zbliżony do blatu (on jest taki srebrnawy z czarnymi piskami). Pasują na pewno oba kolory: i alumetalik i antracyt... Ale teraz pytanie z jakim zlewem kuchnia bedzie lepiej wygladać w całości? Czy antracytowy zlew nie będzie sie za bardzo rzucał w oczy? lub czy alumetalik nie wprowadzi niepotrzebnie kolejnego koloru? Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 naberio wg mnie wszystko zależy jaki efekt chcesz uzyskać na końcu... jak nie chcesz widocznego zlewu to szukaj zbliżonego do blatu... ja u siebie właśnie chcę kontrast więc zdecydowałam się na szary blat i czarny zlewozmywak edit: bardzo fajne te szare płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.08.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Dzięki lakorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.08.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kurcze, miała być już zamontowana nowa obudowa kominka, ale przyszły nie takie płyty, jak zamawiałam I znowu musimy czekać Czas ucieka. Za 2 tygodnie mamy się przeprowadzać, a tu ciągle coś idzie nie tak i stoimy w miejscu, żeby nie powiedzieć, że się cofamy Póki co mamy wymalowana spiżarkę, więc niebawem będziemy montować półki Od jutra ruszamy z podbitką. Kolor elewacji ostatecznie wybrany. Bruk też startuje w tym tygodniu. W czwartek montaż paneli w wolnym pokoju i sypialni. Ściany się malują Gorzej z naszą sypialnią Cały czas wychodzi wilgoć, po awarii kominka Suszymy nagrzewnica, ale tynki gipsowe strasznie wyciagają wodę Dziś zamawiam łóżko + 2 szafki nocne + komodę. Nie wiem jeszcze jaki kolor paneli, bo ten Verden brązowy z Classena wydaje mi się, że nie bardzo będzie pasował (korpusy mebli chyba są za ciemne do tych paneli). No nic. Może meble przyjdą jeszcze przed montażem paneli w sypialni. Muszę jeszcze zamówić tapetę do sypialni. Bedzie biała z delikatnym wzorkiem. A za tydzień w czwartek pozostały montaż paneli i w ostatnich dniach sierpnia - montaż kuchni Mam nadzieję, że z wszystkim zdążymy! Półki co muszę się poważnie zastanowić czy nie zrezygnować z płyt betonowych na kominku i zamiast nich nie dać po prostu kamienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 ale płyty betonowe są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.08.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 No płyty betonowe są super, ale jakoś chyba nie do końca ładnie wychodzą zamontowane... Boki są chropowate, dodatkowo okazało się, ze mam krzywą ścianę i boki nie są równe... No nic - zobaczę jeszcze. Muszę pooglądać te kamienie, może mi się coś uda znaleźć jasnoszarego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.08.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 no to oficjalnie sie przywitam dośc podglądania bo ja w sprawie zlewu - miałam ten sam dylemat - szare meble, szary blat, czarne AGD....zlew czarny czy stalowy - postawiłam na stalowy więc jak już to antracyt, czarny raczej bym odrzuciła a drzwi masz przepiękne, nie ma to jak dostawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.08.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 no to witam Cię oficjalnie Queene Czarny zlew też wykluczam, ale ten antracyt to prawie jak czarny! I jak to zrobić, zeby biały okap mi do całości pasował? tyle się go naszukałam! Oj, cięzko z tymi wyborami! Dzięki za drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.08.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Oj Naberio ryzykantaka z ciebie:) Czarne agd biały okap:) Ale będzie pasował bo masz białe szafki. A co do zlewu to skoro nie jesteś przekonana to antracytu to weź szary. Nie ma co być zakładnikiem designu. Ma wam się podobać i wy macie być zadowoleni. Po c kupować coś do czego nie jesteś przekonana. Przecież potem przez ok 10 lat będziesz na to patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.08.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Agd nie jest czarne, tylko biało-czarne A właściwie to białe, tylko szybki mają czarne paseczki Tylko płyta jest czarna, z białymi polami... Tak mi się wydawało, że białe agd fajnie się zleje z białymi frontami, a biały okap będzie mniej widoczny na białej scianie, niż czarny kolos. Ale z białą płytą to już się bałam ryzykować. Tylko co teraz z tym zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.08.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 szary pod kolor blatu akurat wg mnie zlew to nie jest coś co powinno sie rzucać w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Prawda, tylko że u Beatki zlew chyba wprowadzi kolejny kolor...no ale jak kto lubi Ja mam to szczęście że blat mam biały i zlew udało mi się znaleźć biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.08.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 No odcieniem mogą się różnić, ale ta różnica chyba nie jest aż taka wyraźna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 ja bym dała ten jasny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.08.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) w sensie ten szary? (alumetalik?) Właśnie zamówiłam tapetę do sypialni Podsunęła mi ją niezapominajka Będzie o taka: Ciekawe kiedy dotrze... Pojeździliśmy dziś za płytami na kominek, bo póki co, to wygląda tak: I już nie mogę na niego patrzeć! Jedyne co nam się spodobało, to granity szczotkowane, a dokładnie takie: Ta poniżej mi się bardziej podoba, ale i tak jest za ciemna: Ale moim zdaniem są za ciemne. Gdyby miały kolor betonu, to byłoby super Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 tak, ten alumetalikk dla mnie to ten alumetalika gdzie kupowałas tapete....też musze sie rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts