naberia 17.08.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Tapetę kupiłam oczywiście na allegro, ale oni też mają swoją stronkę (e-tapety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.08.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Zapomniałam się pochwalić, że już cały nasz domek jest zaciągnięty klejem i teraz wygląda tak (mamy też już zrobiony sufit podwieszany na tarasie): I znaleźliśmy dziś takie płytki na taras i przed wejście (Nowa Gala): A tu w porównaniu z tymi wcześniejszymi po lewej: Które lepsze? Bo nam się wydaje, że te większe i jaśniejsze. Chyba je jutro zamówię, bo czas ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.08.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) A tu gotowa spiżarka, tylko jeszcze nie wymyta Sama malowałam Wiatrołap. Zastanawiam się czy jednej ściany nie pomalować na szaro, ale jakoś dziwnie wyglądają te szarości w porównaniu do płytek. Chyba zostawię jednak wszystkie ściany białe... A tu kolorki (troszkę przekłamane) do pokoju dziecka (żółta taśma jeszcze nieściągnięta): Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 18.08.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 to Nowa Gala OR13?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Chyba tak Bo była jeszcze troszkę jaśniejsza, jakby wypłowiała - chyba Or12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ja do alumetalika przy tym blacie nie jestem przekonana, ale może monitor przekłamuje nie wiem Zostawiłabym ściany białe, może całą ścianę na której jest kominek pociągnijcie strukturą betonową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 nie, nie, salon będzie cały biały. Ja się zastanawiałam nad wiatrołapem z tą jedną ścianą szarą, ale też będzie cały biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Na 99% do salonu zamówią taką lampę: I teraz pytanie - jakie kinkiety będą do niej pasować? Takie? 1. 2. 3. I co nad stół jadalniany, żeby nie przedobrzyć? Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Znalazłam też fajną i niedroga baterię do kuchni, tylko rączka mi się nie bardzo widzi (ten krzyżyk) Teka: A może widział ktoś podobną - w sensie prostą, kanciastą z wyciągana wylewką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Naberia...ta lampa do salonu...hmn widziałaś ją na żywo? Ja miałam podobną zamówić, byłam zdecydowana. Zobaczyłam na żywo i zwątpiłam. Zobacz sobie moje kinkiety Italux Magic, one są proste nieprzesadzone (jak dla mnie) i mają koraliki dokładnie jak te w żyrandolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 no właśnie na żywo widziałam tylko kinkiet nr 2. Ale był ładnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Beatko ja Cię tak męczę, bo ja musiałam być absolutnie pewna lampy kosztującej 1500 zł...pomyłka w tym wypadku nie wchodziła w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.08.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) to Nowa Gala OR13?? To orientale ???? Mam je w łazience i wyglądają zupełnie inaczej. Aparat tak przekłamuje ? Edycja: doczytałam, że to te na taras, a ja myślałam, że o wiatrołapie mowa. Radziłabym ciemne, nie widać na nich zupełnie nic. Od lutego użytkuję i tylko raz były szorowane . Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 No to wklejam jeszcze Twojego Italuxa Magic: 4. i crystal: 5. Szczerze mówiąc, to lampy głównej tez na żywo nie widziała, ale patrząc na zdjęcie, wydaje mi się, że te sztabki kryształowe wiszą na łańcuszku bez dodatkowych kryształków. Czy źle widzę? Może ktoś widział tą lampę na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 To orientale ???? Mam je w łazience i wyglądają zupełnie inaczej. Aparat tak przekłamuje ? no orientale... chyba, że zostaliśmy źle poinformowani w sklepie? zdjęcie nawet dobrze odzwierciedla rzeczywisty kolor płytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Beatko te sztabki wiszą na koralikach takich jak te w kinkiecie italux magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 To dobrze wiedzieć Kurcze, chciałąbym ją zobaczyć na żywo - ale w sumie zawsze można zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.08.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 heh....myślisz ze tak łatwo zwrócić ? ja wreszcie dzisiaj sporządziłam liste lamp do kupienia...i zastanawiam sie czy dopłacić 15% i zlecić wszystko w sklepie stacjonarnym czy zaoszczędzic i wziąć ryzyko transportu i zwrotów na siebie...też myśle o kryształach a kryształ kryształowi bywa bardzo nierówny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.08.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Kurcze, 15% to sporo, ale nie wiem czy nie lepiej dopłacić. Szczerze mówiąc nie wiem jak jest ze zwrotami, bo nigdy nie robiłam zwrotów. Jeszcze Ale miałam ten sam dylemat ze sprzętem agd i wybrałam sklep stacjonarny u nas w mieście i w sumie nie żałuję. Przynajmniej zaoszczędziłam zdrowia i nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.08.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 a AGD akurat kupiłam przez net własnie zjeżdza obejrzaław w media markt i euro....i zamówiłam a przy lampach boje sie potłuczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts