Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapomniałam się pochwalić, że już cały nasz domek jest zaciągnięty klejem i teraz wygląda tak (mamy też już zrobiony sufit podwieszany na tarasie):

Zdjęcie1404.jpg

Zdjęcie1406.jpg

Zdjęcie1413.jpg

I znaleźliśmy dziś takie płytki na taras i przed wejście (Nowa Gala):

Zdjęcie1407.jpg

A tu w porównaniu z tymi wcześniejszymi po lewej:

Zdjęcie1409.jpg

Które lepsze? Bo nam się wydaje, że te większe i jaśniejsze. Chyba je jutro zamówię, bo czas ucieka :)

A tu gotowa spiżarka, tylko jeszcze nie wymyta ;)

Sama malowałam :)

Zdjęcie1421.jpg

Zdjęcie1420.jpg

Wiatrołap. Zastanawiam się czy jednej ściany nie pomalować na szaro, ale jakoś dziwnie wyglądają te szarości w porównaniu do płytek. Chyba zostawię jednak wszystkie ściany białe...

Zdjęcie1400.jpg

Zdjęcie1403.jpg

A tu kolorki (troszkę przekłamane) do pokoju dziecka (żółta taśma jeszcze nieściągnięta):

Zdjęcie1422.jpg

Edytowane przez naberia

to Nowa Gala OR13?? :)

To orientale ???? Mam je w łazience i wyglądają zupełnie inaczej. Aparat tak przekłamuje ?

Edycja: doczytałam, że to te na taras, a ja myślałam, że o wiatrołapie mowa.

Radziłabym ciemne, nie widać na nich zupełnie nic. Od lutego użytkuję i tylko raz były szorowane :).

Edytowane przez mirela99

No to wklejam jeszcze Twojego Italuxa Magic:

4.2844688.jpg

i crystal:

5.kinkiet-italux-crystal-x-mb-61109-1a_0_n.jpg

Szczerze mówiąc, to lampy głównej tez na żywo nie widziała, ale patrząc na zdjęcie, wydaje mi się, że te sztabki kryształowe wiszą na łańcuszku bez dodatkowych kryształków. Czy źle widzę? Może ktoś widział tą lampę na żywo?

heh....myślisz ze tak łatwo zwrócić ? ja wreszcie dzisiaj sporządziłam liste lamp do kupienia...i zastanawiam sie czy dopłacić 15% i zlecić wszystko w sklepie stacjonarnym czy zaoszczędzic i wziąć ryzyko transportu i zwrotów na siebie...też myśle o kryształach a kryształ kryształowi bywa bardzo nierówny

Kurcze, 15% to sporo, ale nie wiem czy nie lepiej dopłacić. Szczerze mówiąc nie wiem jak jest ze zwrotami, bo nigdy nie robiłam zwrotów. Jeszcze ;) Ale miałam ten sam dylemat ze sprzętem agd i wybrałam sklep stacjonarny u nas w mieście i w sumie nie żałuję. Przynajmniej zaoszczędziłam zdrowia i nerwów :)