Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba tak :) Bo była jeszcze troszkę jaśniejsza, jakby wypłowiała - chyba Or12.

tak or12 jest jasna, or 13 ciemna

i własnie or 13 jest u mnie na podłodze w przedpokoju i kuchni :D

szczerze polecam :D

To orientale ???? Mam je w łazience i wyglądają zupełnie inaczej. Aparat tak przekłamuje ?

Edycja: doczytałam, że to te na taras, a ja myślałam, że o wiatrołapie mowa.

Radziłabym ciemne, nie widać na nich zupełnie nic. Od lutego użytkuję i tylko raz były szorowane :).

ja użytkuję je od niedawna... ale już zdążyłam zauważyć, że nie wymagają ciągłego biegania za mopem ;)

a lampa, ta 1 bardzo ładna.... tylko jak z jej czyszczeniem??

o tak wszystko trzeba sprawdzać przy kurierze... zwłaszcza "szkło" ;)

też się zastanawiam nad tą lampą do salonu ale ostatnio skłaniam się chyba jednak ku tej z wielkimi żarówkami zamiast kryształów (oczywiście znów nie pamiętam jak się nazywa ;)) i też mam problem z kinkietami. bo te moje są dosyć blisko siebie i mają funkcję wybitnie ozdobną, więc musi być coś wąskiego i niedużego (i niezbyt ozdobnego).

a pamiętasz może jakie są wymiary tej lampy? ja się obawiam, że będzie zbyt mała na mój dosyć duży salon ;/ ejh dylematy

Ja zamawiałam oświetlenie przez internet i zawsze było ok, mało tego transport zamawiałam do teściów którzy na bank paczek nie sprawdzają. Owszem, po żyrandol nad stół jadalniany pofatygowałam się osobiście, ale tylko dlatego że przez internet nie mogłam go kupić ;)

Ja mogę polecić http://www.lampyesklep.pl zamawiałam u nich i zawsze było dobrze zabezpieczone.

Duś a ja wiem o której lampie mówisz :D Ona kosztuje chyba ponad 700 zł i też mi się podoba :D

ja i lampy i agd zamawiałam przez internet. nie było nigdy problemu, a paczki nigdy nie były otwierane przy kurierze, a właściwie to otwierane były długo po dostawie.

Lampa do salonu super, wybrała bym do niej kinkiety nr 4.

Moim zdaniem te większe płytki lepsze, właśnie ze względu na rozmiar, bo kolorystycznie są bardzo zbliżone.

lakorun, okazało się, że jednak w sklepie się pomylili i ta płytka na zdjęciu to orientale 12, a nie 13. Zamówiliśmy ją na taras i wejście. Ciekawe jak będzie wyglądać przy zrobionej elewacji...

Dziś w Agacie widziałam tą Markslojd na żywo i jest super. Na pewno ją kupię do salonu :) Kinkiety chyba faktycznie najlepsze będą te z Italuxa. Tylko nie wiem co nad stół i właśnie się nad tą Cosmo clear zastanawiałam - pasuje kształtem do Markslojda, a jednocześnie jest delikatniejsza... Choć sama do końca nie jestem przekonana.

Dziś zjeździliśmy pół dnia w poszukiwaniu ewentualnego kamienia na kominek i ... niestety, nic innego nie znaleźliśmy. Nic co przypominałoby nasze płyty betonowe... Jednak zostaną. Tak, zostają nasze betonowe płyty na kominek! :D

Aha, wcześniej pokazywana lampa szara - Artemida - pięknie świeci i postanowiliśmy ją kupić do sypialni :) Musze tylko dopasować kinkiety...

large_artemida-zwis.jpg

no nie :D :D :D

też miałam smaka na Artemidę ale do kuchni nad stół.....i też widziałam ją w Agacie :D ale nie była zapalona i jakoś mi umknęła, obok wisiała Acrylio z Azzardo i to ona chyba zawiśnie u mnie w kuchni

mało tego.... :D trzecia w kolejności była Cosmo....ale czarna :) jak mi ją pani zapaliła.....to oniemiałam :)

a tak btw to Agata ma bardzo fajne ceny na lampy....nie wiem jak z resztą wyposażenia ale lampy są w świetnych cenach