Venus_m 25.08.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Lodowa np taka: http://www.lampyesklep.pl/getobraz.php?vPlikObrazu=zdjecia/ma01934ca_010.jpg&vDstW=440 ale w LM z serii tych lodowych są też inne fajniejsze lub bombelki http://www.lampyesklep.pl/getobraz.php?vPlikObrazu=schematy/mx6612_5a.jpg&vDstW=440 dłuższa nad ławę, krótsza za ok 400-500 zł nad stół jadalniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 25.08.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam Naberio i zycze trafnych wyborów. Podgladam Twój dziennik na bieżąco. W związku z tematem lampowym, powiedzcie prosze jak takie lampy "kryształkowe" sie czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.08.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam Naberio i zycze trafnych wyborów. Podgladam Twój dziennik na bieżąco. W związku z tematem lampowym, powiedzcie prosze jak takie lampy "kryształkowe" sie czyści Danusiu no nie ma wyjścia każdy kryształek z osobna wilgotną ściereczką....przerabiałam to za młodu w domu rodziców i teraz znowu zafundowałam sobie taką koronkową robotę na własne życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.08.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Justynko dzięki za pomoc. Ta "lodowa" slicznie wygląda na fotce - ale widziałam ją na żywo i niestety, efektu takiego już nie było, aczkolwiek też zwróciła moja uwagę. Tylko te sopelki sa tak niestabilnie przewieszone na tej poręczy... Ale myślisz, że pasowałaby do tej lampy Markslojda??? bdan, witam Cię goraco Co do mycia kryształków, nie jestem w stanie Ci jeszcze odpowiedzieć - nie mam jeszcze żadnej takiej lampy więc nie wiem jak to będzie... Aha, Justynko, co do tej drugiel lampy, to bardzo mi się podoba, ale jednak nie do naszego domku. Nie ten styl... Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 25.08.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 powiem Wam... że te wszystkie lampy są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.08.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 To prawda. Tylko kurcze ciężko się je łączy ze sobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Nie nie, MArkslojd to inna bajka. Jak kryształki to kryształki, ja bym nie mieszała sopli/bombli z kryształkami. Może pogrzeb czy ten Markslojd ma wersje wiszącą i może plafonową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.08.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Ale ja nie chce plafonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Hmn...to ja już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.08.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 no ja też nie Chciałabym tego Markslojda nad ławę. Kinkieciki też już by były wybrane. Tylko trudno znaleźć tą lampę nad stół, która by do tego Markslojda pasowała. A nie chcę plafonu nad stołem, bo gorzej oświetli stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 no a dwa identyczne Markslojdy cenowo w gre nie wchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.08.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 naberio a może zrób wizualizację z tą lampą z podczepianymi kryształkami (Ty i Venus o niej pisałyście na poprzedniej stronie). Mi ona najlepiej do tej w salonie pasuje. Ma kryształki, ale nie jest jak to nazwać... taka "nachalna" Natomiast mnie jakoś te nad barkiem nie pasują do całości... Kurcze ciężko coś wybrać Co do sypialni to zgadzam się, że przy tak wyrazistych meblach nie dawałą bym wzorzystej firanki. Ale ja ogólnie jestem za mało zdbnymi firanami. Ostatnio spodobała mi się cała gładka jedynie z naszytym pasem (ale nie gipiurą) na dole. Co do tapety to zalerzy jaki masz ten wzór, ale z tego co pamiętam to chyba taki mało widoczny więc może przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.08.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 2 Markslojdy nie bardzo mi pasują I nie chodzi o kasę tylko wiesz - bez sensu 2 identyczne lampy. Nad stół musi być coś mniejszego... A Ty Pszczółko, o której myślałaś? O tej? Kurcze, najgorsze jest to, że nigdzie nie zapisałam sobie z jakiej firmy ona jest Co do tapety - mam nadzieję, że te korpusy się z nią nie pogryzą... Nie miałabym gdzie ją dać... Firanko/zasłony - postanowione - będą gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 tu masz ją na stronie komyhttp://www.koma.lux.pl/index.php?a=opis&k=223&id=5657 nie ma tam wprawdzie producenta, ale jak do nich przedzwonisz i podasz ten numer (5657), to powinni ci powiedzieć jak się nazywa ten model.(ceną się nie sugeruj, koma jest dosyć droga - trudno powiedzieć jaka część tej kwoty to marża, ale dla porównania moje cosmo w sklepie kosztuje 899, a średnia cena online to 699 (ja znalazłam za 577)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.08.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 dzięki dobry duśku Sprawdzę sobie A póki co to znalazłam jeszcze 2 z Italuxa : 40 cm - np nad stół i 50 cm - nad ławę A może któraś z tych będzie pasować do Markslojda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 26.08.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Naberia ja Cię proszę, opisz te kolejne lampy (producent nazwa); jak bede na etapie wyboru lamp to wrócę do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Beatko te 2 lampy z Italuxa to dokładnie to co ja proponowałam ta sama lampa w dwóch rozmiarach. Przy czym nie wiem czy pamiętasz ale tą 50 cm to byłam zdecydowana kupić...a ona tak lipnie na żywo wygląda, ale to kwestia gustu już. Jedna z tych lodowych spiralek pasowałaby do Markslojda, one są dosyć drogie, ale do waszych funduszu mi nic Zamieniłabym wtedy też oświetlenie barkowe na pojedyńcze lodowe zwisy Aaaa spiralka z mniejsza ilością kryształków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.08.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) bdan, witam Lampy są opisane (jak klikniesz na zdjęcie powinieneś zobaczyć nazwę), natomiast wszystkie są z firmy Italux. Justynko, postanowiłam najpierw wykończyć salon ( w sensie panele, tapeta), a potem zadecyduję co z lampą. Póki co - nie mam do tego głowy! Tyle pracy przed nami... No nie pozostało nic innego, jak odliczanie zacząć czas! Jeszcze 4 dni do przeprowadzki! Obyśmy zdążyli! Edytowane 27 Sierpnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.08.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 4 dni...o jak zazdroszczę u mnie odliczanie też trwa ale wynosi 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.08.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ale u nas jeszcze nic nie gotowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts