queene 28.08.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 jak masz kuchnie, łazienke i materac do spania....to wystarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 potwierdzam Byle był materac i łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.08.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Fajnie macie-u mnie nie wiecej niz 365 dni do przeprowadzki:D tez odliczam:-) naberia 3mam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.08.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dzięki Dziewczyny za wsparcie. Jestem wyrąbana, ale pomalowane raz już prawie wszystko jest. Jutro pobudka o 6 i malowanie po raz drugi Byle się wyrobić do popołudnia, bo kuchnia przyjeżdża Jeszcze 3! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 29.08.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 29.08.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Juz tylko 3 dni?? Ale super!!!! Końcówka to pewnie masakra ale ile szczęscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.08.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 3 DNI - SUUUPER . trzymam kciuki by wszystko poszło sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.08.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Dziękuję dziewczyneczki Melduję, iż mebelki w pomieszczeniu gospodarczym już stoją. Kuchnia przyjechała, ale montaż zacznie się dopiero jutro. Uchwyty dłuższe niż chciałam, bo podobno krótszych się nie dało... Dziwne... No nic - mam nadzieję, że się nam spodobają mimo to. Łazienka też już prawie gotowa - zamontowane jest póki co tylko jedno lustro, ale już nabrała wyrazu. Są też zamontowane oczka. Muszę przyznać nieskromnie, że wyszła prześlicznie! Aha, opóźnił się nam montaż paneli z jutra na pojutrze - i chwała Bogu! bo i tak nie zdążyliśmy wszystkiego pomalować na gotowo. Mamy ambitny plan zrobić to jutro. Jeszcze 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.08.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 zaciskam kciuki dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Beatko ja również trzymam kciuki i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 30.08.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No więc, jutro wielki dzień - Dzień Przeprowadzki! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem! Niestety w nowym domu nie mamy jeszcze Internetu, więc jeśli jutro się znowu nie odezwę, to znaczy, że się wszystko udało Ale na zdjęcia trzeba będzie trochę poczekać - na pewno odezwę się jak tylko wrócę do pracy (w poniedziałek). Choć wątpię, czy będzie co fotografować Już za Wami, Dziewczyny kochane, tęsknię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 31.08.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 wszystko pójdzie gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Beatko ja z lampami Sorry, że tylko linki ale tak jest szybciej i moim zdaniem łatwiej. http://allegro.pl/zyrandol-lampa-pp-z2018-8-krysztal-2bm-nowosc-i1787275396.html - albo 2x wisząca albo 1x wisząca nad ławę + plafon nad stół http://allegro.pl/plafon-cannes-chrom-krysztal-i1781250935.html - może ten twój Markslojd + to? http://allegro.pl/plafon-pp-p2020-40-lampa-krysztal-do-sypialni-2bm-i1783724587.html dla mnie bezwzględnie wygrywają te lampy http://allegro.pl/recon-blast-plafon-krysztalowy-i1778329448.html z tańszych i skromniejszych, np Markslojd nad stół + ta nad ławę? Jeżeli nadal jesteś przy moich kinkietach Italuxa z serii Magic, to dla utrzymania spójności proponuję zwisy nad barkiem w kuchni również mieć z tej samej serii Magic, ewentualnie możesz pokombinować z Larixem Italuxa, ale to już chyba za duży misz masz by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Przepraszam ze nie odp wczesniej ale mnie nie było. Tak chodziło mi o tą lampę której zdjęcie wstawiłas. Marksjold jest dość nazwijmy to bogaty i nie dziwię się że ciężko coś do niego dobrać. A właśnie ta lub faworyt Venus czyli 3 wg mnie najlepiej pasują bo w podobnym stylu ale wyglądają skromniej. Co do zwisów nad barkiem dalej jestem zdania że powinnaś to przemyśleć. Nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości, jak bardzo połączone są te pomieszczenia czyt. jak widoczny jest barek z salnu, ale one jakoś mi nie grają. Jeżeli nie kryszałki to może coś nie z białego a przezroczystego szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 03.09.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 naberio droga ja znów wracam do Twojej kuchennej podłogi pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.09.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cześć Dziewczyny! Przeprowadzka poszła sprawnie, ale żyjemy narazie na pudłach. Brakuje nam szaf i w ogóle mebli. Meble w salonie oraz stół z krzesłami są tymczasowe. Dziś będzie dokańczana kuchnia, a dokładnie barek. Jak narazie wyglada tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.09.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Reszta narazie wyglada tak: W niedzielę odbyło się pierwsze tarasowanie Zaraz popatrzę na proponowane przez Justynkę lampy. Odpowiadam tylko na pytanie, że barku i w ogóle kuchni nie widać z salonu. Jest to jakby osobne pomieszczenie, ale otwarte. Te białe lampki myślę, że ładnie będą wyglądały nad barkiem i generalnie ładnie się skomponują z kuchnia. Kryształki tam nie bardzo mi sie widzą. Za duzo by tego już było... Ale zrobię dzisiaj zdjęcie, jak tylko dokończą barek. Co do płytek w kuchni - sprawuja się bardzo dobrze. Łatwo się je czyści, ale ktoś nam je poplamił chyba jakimś klejem i to w dwóch miejscach i nie mogę tego doczyścić Postaram się dziś pstryknać więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 05.09.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 GRATULUJĘ!!!!! Super,że już mieszkacie Kuchnia bardzo fajna, ta wysoka zabudowa "w scianie" niesamowicie wygląda Nie zabij mnie, ale nie dam rady przejrzeć całego dziennika. Co masz na podłodze w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.09.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 dzięki rutino Podłoga to panele Balterio - Dąb szroniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 05.09.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Co do płytek w kuchni - sprawuja się bardzo dobrze. Łatwo się je czyści, ale ktoś nam je poplamił chyba jakimś klejem i to w dwóch miejscach i nie mogę tego doczyścić Postaram się dziś pstryknać więcej zdjęć. Czekam zatem z niecierpliwością na foty Oki czyli wiem, ze łatwo się czyści....a czy łatwo się brudzą? Tzn. widać na nich jakieś zacieki z wody np.? Lub cokolwiek przy normalnym użytkowaniu kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts