Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

nic nie widać :) Szczerze mówiąc to myłam je dopiero raz, a to dlatego, bo było pełno rudego pyłu po cięciu paneli i futryn. Nawet kurzu nie widac. Ale na pewno bedzie widac ślad jak kapnie coś klejącego (np. sok) i kurz się zbierze w plamce. Zdjecie wstawię na pewno - specjalnie dla Ciebie :)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nic nie widać :) Szczerze mówiąc to myłam je dopiero raz, a to dlatego, bo było pełno rudego pyłu po cięciu paneli i futryn. Nawet kurzu nie widac. Ale na pewno bedzie widac ślad jak kapnie coś klejącego (np. sok) i kurz się zbierze w plamce. Zdjecie wstawię na pewno - specjalnie dla Ciebie :)

Takiej odpowiedzi oczekiwałam :) Co do śladu po czymś klejacym - coś musi się znaleźć co zmobilizuje mnie do umycia podłogi...najwyżej będę piła wodę mineralną :D

I z góry dziękuję za zdjęcia. Cmokas ;)

gratuluję!

co się wam śniło!?

pięknie to wyglada, cudny kominek (bo to kominek, prawda?). i dżizas, jak tam czysto!

edit: co do lamp

widząc rozstawienie mebli "w praktyce" myślę, że powinnas rozważyć czy nad stołem nie dać czegoś bardziej nawiazującego do lampek w kuchni (zamiast szukać czegoś nawiązujacego do salonowej). pomieszczenia sa połączone, ale twój stół jest dużo bliżej kuchni niż salonu i mimo prześwitu, kojarzy mi sie właśnie z kuchnią (u mnie jest podobnie, co wymusza kształt pomieszczenia, choć siłą rzeczy nie mam aż takich przestrzeni). oczywiście na imprezy stoły się rozkłada wysuwa itd., ale mimo wszystko - jakby mnie ktoś zapytał - skojarzenie mam jednoznaczne.

Edytowane przez duś

Oj Duś! czysto? to tylko pozory! Nosi się kurz i to strasznie! :-x

Jesli masz na myśli to szaro - czarne niedaleko stołu - to tak - to jest kominek :)

A śniło mi się, że teściu mi co chwile wskazywał niedociągnięcia, a ja z pędzlem biegałam i robiłamn poprawki, cała spocona... Meżowi się nic nie śniło... Ciekawe co to wróży... ;)

Dzięki pszczółko :) Zlew został czarny i bardzo się cieszę z tego powodu. Faktycznie inny by nie pasował.

Z tymi lampkami nad barek też myślę, że skoro są niewidoczne z salonu to lepiej dać białe. Kryształki miałyby się nijak do kuchni... Poza tym barek będzie baaardzo masywny. Więc delikatne kryształki nad nim nie bardzo by pasowały...

naberio, przyłączam sie do gratulacji. Oto, co mnie urzeklo w pierwszej chwili: podłoga w salonie,kominek, kuchnia (zwlaszcza bateria-tez taka zamowilam:-) czy to blanco? ) a potem bylo juz tylko lepiej:-) super, ze mieszkacie! a co do lamp, bede miec podobny dylemat za jakis czas. Czy nawiazac z oswietleniem stolu do salonu, czy kuchni:confused: podpatrze u Ciebie:p

naberia gratuluję przeprowadzki! wszystko super wygląda!!! ba - nawet drzwi macie!!! kominek super wyszedł, kuchnia zajefajnie - i uchwyty mają optymalną długość - ja chyba chce z tego samego co Ty masz [nie do końca widzę detal, więc oceniam na odległość].

Bardzo pozytywnie to wygląda :)

czekam z niecierpliwością na więcej foci!!

i drzwi też fajne - czy to verte? i jaki kolorek?

Dziękuje Wam dziewczyny bardzo! :hug:

Obiecuję - będzie więcej zdjęć :yes:

Myślałam, że dziś pokażę barek, ale zdjęcia wyszły tak brzydko (robione komórką przy marnym świetle), że aż wstyd je pokazać.

Alana, mam za to zdjęcia płytek - ale też wyszły nie za ciekawie:

Zdjęcie1519.jpg

Zdjęcie1516.jpg

Zdjęcie1517.jpg

Hazeleyes, bateria to blanco - ale uprzedzam - chlapie :yes:

Duś, nad barkiem 3 pojedyncze zwisy. Barek wyszedł baaardzo masywny. Poproszę meża, żeby mi dziś potrzymał te lampki nad blatem, zrobię fotkę i zobaczymy :) Tak chyba będzie najlepiej :)

Nicol, uchwyty faktycznie wygodne. Polecam. A drzwi DRE - fosca w kolorze Orzech ryfla :)

Beatko :) Kominek jest cudny, nie kombinowałabym z żadnym obrazem chyba już przy stole. Postawiłabym na pewno na ładne designerskie oświetlenie - w końcu teraz oświetlenie jest i rzeźbą i obrazem :D

Ja mam w kuchni wysoką baterię chyba Omniresu i też chlapie jak puszę za duży strumień. Mi to akurat nie przeszkadza, albo ja się już przyzwyczaiłam.

Jak się mieszka? :)

Beatko ja z lampami :D

http://allegro.pl/plafon-pp-p2020-40-lampa-krysztal-do-sypialni-2bm-i1783724587.html dla mnie bezwzględnie wygrywają te lampy

Dla mnie to oświetlenie tez najbardziej przemawia. A to nie jest przypadkiem to samo co z Komy?

Oczywiście podoba mi się jeszcze to co wcześniej dawałam - Crysal Ring z Italuxa :)