naberia 06.09.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dzięki Agi i Justynko! Mieszka się super, ale dalej na pudłach Nie mogę się doczekać szafy. Mam tylko dylemat - czy dawać z lustrem? czy wszystkie 3 części z białego szkła? Co do salonu - nie przewiduję żadnego obrazu! Obraz będzie tylko w wiatrołapie A łazienkę postaram się wrzucić jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.09.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Duś, nad barkiem 3 pojedyncze zwisy. Barek wyszedł baaardzo masywny. Poproszę meża, żeby mi dziś potrzymał te lampki nad blatem, zrobię fotkę i zobaczymy Tak chyba będzie najlepiej a gdyby nad stół coś z tej samej serii powiesić? tyle ze wersję potrójną?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 06.09.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 podłoga w kuchni - piękna a czy te uchwyty w meblach kuchennych są wygodne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.09.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 a gdyby nad stół coś z tej samej serii powiesić? tyle ze wersję potrójną?! to pewnie znowu zrodziłby się problem z lampą w salonie... Lakorun, uchwyty bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Moim zdaniem reprezentacyjna lampa jest potrzebna zarówno w jadalni jak i nad ławą Kurde...a żeby tak 2 x Caboche?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.09.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 to pewnie znowu zrodziłby się problem z lampą w salonie... moim zdaniem wcale niekoniecznie. pisałam ci już gdzieś tam wcześniej (jakos po wrzuceniu zdjęć), że twoja jadalnia, ze względu na jej umiejscowienie względem kuchni i salonu bardziej łączy się z kuchnia. i poniewaz masz tam ten kominek dzielacy naturalnie przestrzen, którego przecież nie zastawisz kwiatem czy meblem, to ten podział będzie wyraźny. dlatego moim zdaniem z ta lampa nad stół powinnas raczej nawiązać do oświetlenia kuchni. może wiec taka sama lampa jak twoje zwiski nad barem tylko w nieco innym układzie?! niech ci małżonek poprzyklada te zwiski nad stołem i zobacz jak to wyglada z kuchni, z salonu, z korytarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Duś...ale chyba tak za pusto za chudo będzie Ja bym dała jednak kryształy nad jadalnią. Chociaż twój tok myślenia również jest poprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.09.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Moim zdaniem reprezentacyjna lampa jest potrzebna zarówno w jadalni jak i nad ławą Kurde...a żeby tak 2 x Caboche?! Zgadzam się Może nie koniecznie Caboche, bo tak średnio mi się podoba, ale tak jak pisałam wcześciej 2 lampy z Komy lub Italuxa Duśku kochany, w realu wyglada pomieszczenie troszkę inaczej. Ze względu na to, że pomiędzy barkiem a jadalnia jest dość szerokie przejscie, na dodatek barek jest troche wepchniety w kuchnię i jest baaardzo masywy, robi się bariera pomiędzy kuchnią a jadalnią. Jestem bardziej za tym, że to salon łączy się z jadalnia, niż kuchnia... Dlatego myślę, że oświetlenie w kuchni nie koniecznie musi nawiązywać do jadalni i salonu... Postaram się dzisiaj zrobić więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Zdanie właścicielki najważniejsze, ale można połączyć jadalnię z kuchnią jak i z salonem. W związku z tym, że oświetlenie barkowe jest bardzo delikatne i nie rzucające się w oczy ja stawiałabym na wyraźniejszy akcent. Naberia a blat w kuchni jak jest wykończony? na prosto jak u mnie czy półkolem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.09.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 hm... zaintrygowałaś mnie... jaki wyrazisty akcent masz na myśli??? Blat ma kanty lekko zaokrąglone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 akcent w postaci żyrandola zwracającego na siebie uwagę, bo tam jest łyso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.09.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No tak - dlatego chce dać 2 lampy. Wieksza nad ławę, a mniejsza nad stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 no to decyduj się szybciej z tym oświetleniem bo umrę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.09.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 hehee ... Muszę męża zmusić do położenia tapety w salonie i wtedy dopiero kupię lampy. Bo może się okaże, że jednak te co planuję kupić nie bedą pasować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.09.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Szalony Ty czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 06.09.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 dzięki wielkie za podłogę! Objeździłam dzisiaj całe miasto w poszukiwaniu tych płytek i u mnie ich nie ma Na fotach, choć niewyraźnych, wyglądają jak moje ulubione Signum tyle, że się "świecą" (SG są matowe), ale jak nie zobaczę ich na żywo to się nie zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.09.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 a jaka ta tapeta do salonu ? tapety to teraz u mnie temat na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.09.2011 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Alana, płytki Rako w rzeczywistości są jaśniejsze od Signum. Ale zawsze warto zobaczyć i porównać na żywo. A skąd jesteś? Quenne, tapeta kupiona w LM - jasnoszara, błyszcząca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.09.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 aaa to wiem która...z Rascha .....mylalam o niej do sypialni łącznie z ta sama antracytową ma swietny połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 07.09.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Hej, hej...... I gdzie fotki łazieneczek ????????????????Naberia napisz jak sprawują sie drzwi zewnętrzne.Ja dziś muszę ostatecznie zamówić ( zyndram cala) i tylko do 16godz. mam czas na podjęcie decyzji, czy mają się otwierać do środka czy na zewnątrz. Widzę , że Ty wybrałaś opcje na zewnątrz mimo, ze masz duży wiatrołap. Napisz czym się kierowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts