alana 07.09.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Alana, płytki Rako w rzeczywistości są jaśniejsze od Signum. Ale zawsze warto zobaczyć i porównać na żywo. A skąd jesteś? Tychy A moze zna ktoś sklep internetowy, który sprzedaje kafle na sztuki i jeszcze ma Rako w ofercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Hazel, mamy te same typy Pszczołko, ubieram się w supialni - bo tam mam ciuszki Alana, a w Merze nie ma Rako? Ja kupowałam w Bielsku w Ceramedzie. W sumie z Tychów nie masz daleko Justynko, niestety jeszcze lampki nie zawisły. Ja nie wiem co się dzieje z czasem - ciągle go brak na wszystko! Też tak macie???? Myślałam, że jak się wprowadzimy, to robota bedzie sie posuwać w kosmicznym tempie, a tu taki zonk! Wiecznie jakieś ustalenia, pierdoły... Ach! wrrrr No dobra, koniec narzekania! Do rzeczy: 1. Jutro zamawiam szafę. Wybór padł na lustro w części środkowej - bo się po prostu przyda. Trudno. Może będzie mniej ładnie, ale praktyczniej na pewno 2. W końcu zrobiłam zdjęcia łazience, ale wyszły kiepsko. Bardzo kiepsko. Oczywiście robione komórką. Ale już sobie obiecałam, że jak wszystko będzie gotowe, to w końcu odkurzę aparat! Póki co zdjęcia sa takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.09.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 ładnie wyszła ta twoja łazienka, prezentuje się naprawde nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 3. wc Lustro damy jednak podłużne - czyli takie panoramiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 W wc nie mamy jeszcze światła A łazienka w rzeczywiśtości wyglada ślicznie, tylko jakoś te zdjęcia takie liche. Pochwalę się zakupem doniczek na moje storczyli. Białe będą pasować wszędzie - i do kuchni, i do salonu, i do sypialni i do pokoju dziecka: Chyba nie pokazywałam jeszcze jak wyszedł taras: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 No i taki jeszcze malutki wczorajszy zakupik: ...bo dowiedzieliśmy się, ze będziemy mieli córcię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.09.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 świetnie to lustro wygląda. fajnie, że się dałaś zachęcić do takiego rozwiązania - bardzo powiększa przestrzeń i ładnie doświetla pomieszczenie gratuluję potomki! i miłego wymyślania imienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.09.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 gratulacje córeczki łazienka i wucecik - wyszły super i jak pięknie zielono przed domem... nic tylko siedzieć na tarasie i odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Dzięki dziewczyny! No tak, teraz casting na imie trwa. A imię dla chłopca miałam już wybrane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 (edytowane) Beatka!!! jak ja wam zazdroszczę, ale tak szczerze i pozytywnie Gratuluję córci, a jakie macie typy na imiona? Moje ulubione to Matylda, ale oprócz mi nikomu się nie podoba na czele z mężem I tak Beatko czas leci bardzo szybko po przeprowadzce, zobacz ile u nas się zmieniło...całe prawie nic. Na szczęście zdjęcia twoich przymiarek zwisów barkowych obudziły we mnie niecierpliwego potwora i w poniedziałek elektryk założy kilka kontaków, zwisy w kuchni oraz lampę na wiatrołapie. No i okap się wreszcie zamontuje ale to dzięki Tobie. Mam nadzieję, że w szale nic nie robienia po przeprowadzce zainspirujesz się zmianami u mnie i będziecie wszystko szybciutko montować i prezentować tu nam Edytowane 9 Września 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Dzięki Justynko! No więc mój typ nr 1 to Lena - ale najbliższa sąsiadka dała już takie swojej córze, oprócz tego na ulicy są 4 Julki wiec 2 Lenki mi się nie bardzo widzą Przy poprzedniej ciąży - gdyby była dziewczynka, to miała być Emilka, ale teraz już chyba bym nie chciała, bo za bardzo mi się kojarzy z poprzednią sytuacją... Pozostałe moje typy (bo męża to już niekoniecznie ): Eliza, Elena, Urszula, Nadia, Lidia, Marika, Julita, Liwia, Bianka, Liliana... Ciekawe też są Larysa i Inetta, ale za bardzo wydziwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.09.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Naberia zacznę od gratulacji! Córka to moje marzenie nr 1 .Mam juz 8-letniego synka i bardzo chciałabym mieć córeczkę!!!!!!!!!!! Jesli chodzi o imiona , które mi sie podobają to Natasza, Urszula, Pola Łazienka wyszła bardzo nastrojowo. Sama nie wiem czy to zasługa fajnego dekoru czy lampek. Fajna bateria prysznicowa.Jakiej to firmy? Sprawdzaliście już ją ? A na tarasik chętnie bym sie wprosiła na jakąś kawkę mrożoną. PS. Zamówiłam drzwi otwierane na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.09.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Zapomniałam jeszcze o Elenie, Oldze i Liwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Dzięki Agi! Mam nadzieje, że z drzwi będziesz zadowolona tak jak ja. Pamietaj, żeby po zamontowaniu usunąc wszystkie folie zabezpieczające, bo potem odchodzą wraz z farbą! Też zawsze marzyłam o dziewczynce! Czasem mi się wydaje, że śnię Łazienka faktycznie wygląda bardzo nastrojowo. Światełka ślicznie rozpraszają światło... Prysznica używamy mimo braku kabiny i polecam gorąco jak narazie - firma Tres. A na kawkę oczywiście zapraszam, choć przy dzisiejszej temperaturze na gorąco byłaby chyba lepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 (edytowane) Beatko ale wybierz imię które Ci się podoba, może się okazać że będą dwie Lenki na tej samej ulicy, ale jak np dasz na imię Tosia gdzie będzie jedyną na ulicy to w szkole takich Tośków będzie 10 i 5 w jednej klasie Ze wskazanych Twoich jeszcze Lidia, Julita, Liwia, Bianka i Liliana (Liliana, Lila, Liluś). Ja dorzucam jeszcze Ninę i Polę Edytowane 9 Września 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.09.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 No widzę, że niektóre imiona nam się pokrywają Dzięki za wskazuwke co do zdjęcia folii z drzwi. Mam nadzieję, ze za 8 tygodni o tym nie zapomnę bo tyle podobno mam czekać na realizację zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Agi norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Może przyjdą szybciej tak jak nam (chyba po 6 tyg.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.09.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 naberia ... opuściłam się widzę bardzo w newsach. Po pierwsze - białe lampy nad barkiem - dasz namiar ? Szukam czegosc nad mój Po drugie - hokery, który jest od venus bo się pogubiłam ? Chyba dawała mi namiar z allegro ... zapodziałam go . Dziewczynki gratuluję, imię dla mnie number one to Natasza. Ale że my jesteśmy ze śląska, a tutaj tasza to torba więc chuop się nie zgodził, żeby na jego oczko w głowie wołali tasza. Ech... te uprzedzenia durne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 09.09.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Naberio gratuluję. Pamiętam jak ja leżałam na fotelu i czekałam co lekarz powie. Byłam w okropnym stresie bo tak chciałam by powiedział że to dziewczynka. Radość była ogromna. Zresztą ciuszki dla dziewczynki kupowałam już od samego początku Z twoich imion mi najlepiej podoba się Lilianna. A jak ja bym miała drugą córkę to na imię dałabym Ala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts