Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

A no opuściłaś się, ale nie dziwi mnie to - u Ciebie też duzo ostatnio decyzji podjętych :)

Hehe, no tak tasza to torba. Ja ze Śląska, ale na szczescie cieszyńskiego ;)

Lampki nad barek kupione w Leroy M :)

A Hoker, która ma też venus - to ten gładki z oparciem i kanciastą podstawą ( u mnie z numerkiem 4).

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale sie domowo i cieplo zrobilo. Wszystko fajne ale najbardziej mi sie podoba (nie smiejcie sie, ale jestem na tym etapie...) symetria w ułozeniu plytek w wc...:D takie male zboczenie:-) kochana, muszę Ci powiedzieć, ze Lena, to tez moj faworyt:-) na razie mam 1,5 rocznego synka:-)

Ma na imię Maja. Trochę jednak ubolewam, bo widzę, że to dość popularne imię się zrobiło, a gdy je wybieraliśmy tak nie było.

moja tak samo....ma niecałe 3 lata...i wtedy to imię było rzadkie....a teraz w przedszkolu są 2 Maje a zadne inne imię sie nie powtarza ;)

a tak w ogóle to miał być Mateusz.....bo u męża w rodzinie sami synowie sie rodzili...wszyscy byli zdziwieni że córka...no i jest parka :)

a z imion to Pola albo Oliwia

Edytowane przez queene

tak, Lena śliczne imię :) W ogóle Dziewczyny, jak Wam wpadnie jakies jeszcze ciekawe imię w oko, to dajcie cynka ;)

Alana, jeśli Ci się naprawdę podobają - to nie odpuszczaj :) Ale muszę Cię uprzedzić, że płytkarz trochę narzekał na te płytki, że krzywe i trudno się kładą. Ja z efektu jestem zadowolona :)

Z nowości wykończeniowych - to zawisły u nas lampki nad barkiem:

Zdjęcie1578.jpg

Zdjęcie1577.jpg

Zdjęcie1590.jpg

Nie pokazywałam jeszcze przedpokoju:

Zdjęcie1584.jpg

Zdjęcie1587.jpg

Edytowane przez naberia

Dzięki queene :)

Z brukiem to jest tak, że pomieszałam kilka firm dla uzyskania efektu, jaki chciałam:

- drobna szara gładka Paksos z firmy Polbruk

- obrzeże granitowe

- pod kolor granitu - koło Piccola - Libet

- obwódka grafitowa Naturo z Semmlrocka

Jeśli chodzi o położenie bruku to jest to koszt od 80 do 130 zł / m kw z materiałem (ale bez kostki).

Dziękuję Justynko :oops:, ale na pewno przesadzasz...

Zresztą dawaj foty, to zobaczymy! :)

Zresztą wiesz, Wam się nie spieszy. Ja chcę zrobić jak najwięcej póki jestem jeszcze sprawna i dysponowana ;)

Potem może być różnie :rolleyes:

A póki co, znowu mnie troszkę nie będzie. Kurcze, muszę jak najszybciej załatwić Internet i TV, bo jestesmy tacy... odizolowani od świata w tym nowym domu.