naberia 09.09.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 A no opuściłaś się, ale nie dziwi mnie to - u Ciebie też duzo ostatnio decyzji podjętych Hehe, no tak tasza to torba. Ja ze Śląska, ale na szczescie cieszyńskiego Lampki nad barek kupione w Leroy M A Hoker, która ma też venus - to ten gładki z oparciem i kanciastą podstawą ( u mnie z numerkiem 4). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.09.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 A jak Pszczółko dałaś na imię swojej córci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 09.09.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Alana, a w Merze nie ma Rako? Ja kupowałam w Bielsku w Ceramedzie. W sumie z Tychów nie masz daleko No ni ma w Merze. Ale o Bielsku nie pomyślałam a faktycznie daleko nie jest Dzięki ! no i GRATULUJĘ DZIEWUSZKI Mi się podoba imię Milenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Mirelko Hoker bond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 09.09.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 wracając jeszcze do Ceramedu...kupowałaś na ul. Grażyńskiego czy ul. Piekarskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Ale sie domowo i cieplo zrobilo. Wszystko fajne ale najbardziej mi sie podoba (nie smiejcie sie, ale jestem na tym etapie...) symetria w ułozeniu plytek w wc... takie male zboczenie:-) kochana, muszę Ci powiedzieć, ze Lena, to tez moj faworyt:-) na razie mam 1,5 rocznego synka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 09.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Ma na imię Maja. Trochę jednak ubolewam, bo widzę, że to dość popularne imię się zrobiło, a gdy je wybieraliśmy tak nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 (edytowane) Ma na imię Maja. Trochę jednak ubolewam, bo widzę, że to dość popularne imię się zrobiło, a gdy je wybieraliśmy tak nie było. moja tak samo....ma niecałe 3 lata...i wtedy to imię było rzadkie....a teraz w przedszkolu są 2 Maje a zadne inne imię sie nie powtarza a tak w ogóle to miał być Mateusz.....bo u męża w rodzinie sami synowie sie rodzili...wszyscy byli zdziwieni że córka...no i jest parka a z imion to Pola albo Oliwia Edytowane 9 Września 2011 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 10.09.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 naberio byłam, widziałam i uważam, ze Essencia jest świetna! Tylko dlaczego mój chop twierdzi, ze jest zimna? Ręce opadają... Ale nie byłabym sobą gdybym tak łatwo odpuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.09.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 (edytowane) tak, Lena śliczne imię W ogóle Dziewczyny, jak Wam wpadnie jakies jeszcze ciekawe imię w oko, to dajcie cynka Alana, jeśli Ci się naprawdę podobają - to nie odpuszczaj Ale muszę Cię uprzedzić, że płytkarz trochę narzekał na te płytki, że krzywe i trudno się kładą. Ja z efektu jestem zadowolona Z nowości wykończeniowych - to zawisły u nas lampki nad barkiem: Nie pokazywałam jeszcze przedpokoju: Edytowane 12 Września 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.09.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Aha, mamy już prawie cały bruk położony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.09.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 świetnie wyszły te lampki nad barkiema możesz powiedzieć co to za bruk ? i ile kosztuje położenie m2 ? bo to u mnie temat na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.09.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dzięki queene Z brukiem to jest tak, że pomieszałam kilka firm dla uzyskania efektu, jaki chciałam: - drobna szara gładka Paksos z firmy Polbruk - obrzeże granitowe - pod kolor granitu - koło Piccola - Libet - obwódka grafitowa Naturo z Semmlrocka Jeśli chodzi o położenie bruku to jest to koszt od 80 do 130 zł / m kw z materiałem (ale bez kostki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 12.09.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 aaaaaa!!!! jaka ta kuchnia piękna!!!!!!!!!!! i salon i przedpokój!!! i ogród... i przed wejściem również!!! piękny "domek" Wam wychodzi naberio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 glutki są śliczne i naprawdę ładnie tam pasują. a pamiętasz może jakie masz kinkieciki w korytarzu? namierzylam coś bardzo podobnego albo nawet te same jakiś czas temu, ale oczywiście nie zapisałam co to było (massive albo philips chyba). twoje ładnie świeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.09.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 dzięki lakorun i duśku Co do lampek z przedpokoju to są kupione w Casto, ale pewnie bedziemy je wymieniac właśnie na jakieś lepsze, bo w jednej uchwyt nie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.09.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 aaaaaaa a jakiś jeszcze zdjęcie "zgaszonej" wrzuciła to byłabym wdzięczna (te swoje namierzylam w dziale oświetlenia brw, ale casto tez mam w okolicy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.09.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Jak tylko zrobię foteczkę zgaszonej, to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Beatko ja protestuję, wy nie dość że macie więcej skończone to jeszcze ładniej jak u mnie Lampki nad barkiem super, ale największą zazdrość wzbudzają we mnie drzwi wewnętrzne i lampki na hollu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.09.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dziękuję Justynko , ale na pewno przesadzasz... Zresztą dawaj foty, to zobaczymy! Zresztą wiesz, Wam się nie spieszy. Ja chcę zrobić jak najwięcej póki jestem jeszcze sprawna i dysponowana Potem może być różnie A póki co, znowu mnie troszkę nie będzie. Kurcze, muszę jak najszybciej załatwić Internet i TV, bo jestesmy tacy... odizolowani od świata w tym nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts